Bobocei de sept-oct 2008 (268)
Raspunsuri - Pagina 22
kllemi spune:
buna seara,fetele...a veeeeeniiiitttt primavara 

babytza si eu zic la fel..avand in vedere ca persista febra cred ca trebuie sa te astepti sa iasa ceva..o roseola ceva....nu stiu...oricum ce-o fi sa treac repede si sa nu mai chinuie baiatu'....
-ici muuuulti
anamona 
foarte tare "nani"....asa a asociat copilul ca ar fi nani ![]()
lumi la prima intrebare nu stiu ce sa-ti raspund dar la a doua...si eu ii incalzesc apa ptr. laptic numai la micro...dar in rest toata mancarea io incalzesc numai pe aragaz...stiu ca nu este bun deloc cupt. cu micro..dar..na sunt situatii cand nu ai incotro...

As vrea si eu sa va intreb daca copii vostri dorm pe perna??...sau daca a-ti introdus macar asa un pic in peisaj acest obiect...de cand doarme cu noi in pat, a invatat peste noapte sa se mai catere pe perna noastra si acum a cam inceput sa ii placa....nu stiu cat este de bine...dar ce sa fac??..va multumesc 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Noi avem perne, din alea extra-plate de la Ikea, se cheama perne de dormit pe burta. Si Radu si Teo au cate una, nu adorm fara ea, dar noaptea o inlatura. Observand asta, ii las sa adoarma cum vor ei si le sutesc perna mai incolo, ca sa dorm si eu linistita (pe cat mai multe perne
)
Inca nu am reusit sa-l dau jos pe Teo de pe www.razor.com/products/powerwing.php" target="_blank">cadoul de ziua lui. (care e cam peste o luna 

).
Incearca sa se plimbe prin sufragerie cum s-a plimbat prin Decathlon...
Da nu merge pe covor si e tare necajit...
Eu una mi-as dori www.soleskate.com/" target="_blank">asta, e si pentru hipopotmame...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
kllemi spune:
ada multumesc...adevarul ca si ea daca adoarme fara perna simte nevoia sa se catere pe ea peste noapte...daca adoarme pe ea o enerveaza la un moment dat si si-o da singura la o parte 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nerantula spune:
Anamona, am avut un soc cand am citit avertismentul tau cu capusele
, uof, cred ca va ramane cosmarul vietii mele!
Claudinna, super poezia! 
Nu am facut inca poza patutului, e vechiul pat al lui Gruia modificat putin, o sa il pozez cand oi reusi sa fiu si eu, si Gruia, si aparatul in camera ![]()
Gruia nu doarme pe perna, doar il adoarme mama pe picioare, insa apoi il pune pe pat fara ea. Noaptea eu am o pernita pe care o folosesc cand ma duc la alaptat, insa el nu e interesat de ea.
Miruna, mai intrebasem si in urma, ce ai vrea exact sa o intreb pe pediatra despre analiza laptelui matern?
Eu cam sunt in butoi
...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Anamona, am avut un soc cand am citit avertismentul tau cu capusele , uof, cred ca va ramane cosmarul vietii mele! Claudinna, super poezia! ![]() Nu am facut inca poza patutului, e vechiul pat al lui Gruia modificat putin, o sa il pozez cand oi reusi sa fiu si eu, si Gruia, si aparatul in camera Gruia nu doarme pe perna, doar il adoarme mama pe picioare, insa apoi il pune pe pat fara ea. Noaptea eu am o pernita pe care o folosesc cand ma duc la alaptat, insa el nu e interesat de ea. Miruna, mai intrebasem si in urma, ce ai vrea exact sa o intreb pe pediatra despre analiza laptelui matern? Eu cam sunt in butoi Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Daca poti sa o intrebi unde se face analiza laptelui matern si daca este un loc unde ma pot duce direct sau trebuie sa merg intai la ea. Multumesc mult. Arunca butoiul ca a venit primavara sau vino aici si spune-ne ca te mai tragem noi afara.
Xor spune:
buna dimineata si de la noi!
Nerantula, ce se intampla mamico? Capul sus si zambetul pe buze...ai un copil minunat si o burtica ce ascunde o minune...ce poate fi atat de rau incat sa-ti acopere bucuriile astea?

Babytza - cum a fost soricelul asnoapte?
Lumi - n-ai avut timp ieri sa intri cu vesti sau am ratat eu postul?

aburinda si
!