Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Gaia, aia la voi la gradinita sunt dusi tare. Avizul pediatrului ar trebui sa fie de ajuns.

Lumi, ma bucur ca incep sa se acomodeze hunii. Chiar ma gandeam la voi zilele astea.
Cu buzele, eu o dau pe Anna cu strugurelul meu -Nivea.Si o mai dadeam asta iarna cu Cold Cream de la Mustela ca i se usca si fata.
Iar la microunde incalzesc, decongelez. Nu gatesc pt ca nu-mi place mancarea gatita la microunde. Alea erau bancuri ca ar fi daunator. Ideea era ca sunt temp f mari care distrug vitaminele (si antioxidantii) si asta duce la cancer. E adevarat dar si gatitul pe foc le distruge ca e vorba de temp nu de microunde.

Baby-boy, f tare masina.Si soferul.

Sa va spun ca langa magazinul ala cu produse bio din Stefan cel Mare este unul cu produse tradfitionale din Marginimea Sibiului.Unde m-am lafait rau sapt trecuta si mi-am umplut frigiderul de zici ca vine Craciunul si eu nu-s la regim.
Si Oana, au si pastrama. Buuunnnaaa!

Babytza, tare rau imi pare de soricel.Sa va treaca repede.

Piolica, noua ne-a explicat dr ca nu trebuie musai tinuta pe nas mascuta aia; e suficient si la distanta mica orientata astfel incat aburul acela sa-i vina catre nas si gura copilului.In timp se va obisnui si cu ea pe fata.

Anamona, haha, catelul Nani.

Kllemi ,eu citisem undeva ca perna nu e recomandata pana la 3 ani. Si nici gradinitele/cresele nu au voie sa le dea perna. Si oricum Annei daca ii pun perna ea nu doarme pe ea ca ea doarme prin tot patul, uneori si pe langa.

Noi suntem ok, crestem.
S-a facut o batausa! Trebuie sa iau masuri ca nu mai merge. Am fost in vizita la o prietena care are o fetita cu 4 luni mai mare decat Anna si e si f batausa, musca, etc.Si a caftit-o Anna de-mi era mila de ea. Si la gradinita daca nu cade la invoiala cu vreun copil , aplica ea metodele ei coercitive, respectiv datul cu diverse chestii in cap, muscat, etc.
Acum se pregatea de nani si a sunat o prietena sa ne cheme la un gratar si ea nu mai vrea sa doarma-crede ca plecam fara ea. Merg sa fac o pizza si revin dupa amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nerantula - vezi ca ai fost selectata sa raspunzi la concursul ala ghiceste sunetul
Noi nu folosim si nu am folosit perna.....a adormit o singura data pe perna mea si in cateva minute avea tot capul/parul transpirat...s-a trezit tipand pt ca ii era cald si perna f moale i se cufundase capul in ea si nu se putea foi el asa cum ii place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata!

noi ne-am gandit sa iesim din iarna cu capul sus si ne-am umplut de virusi
Mihnea are rosu in gat, a facut temperatura 38,4-39,4 de vineri noapte pana aseara. L-a vazut o doctora de la Medicover, bineinteles ca i-a dat antibiotic (a fost foarte mirata ca pana acum nu a mai luat antibiotic...). Ma rog, am hotarat sa nu ii dau deocamdata, l-am cumparat, e la indemana. Tinand cont de faptul ca nu a mai facut febra, sper sa scapam

Eu nu mai am voce si ma doare gatul rau. Intentionam sa merg ieri la doctor dar am fost cu mihnea asa ca am ramas la coada E frustrant sa nu pot vorbi decat in soapta

Sper ca restul puilor s-au facut bine!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

buna dimineata, la multi ani! primavara frumoasa!

n-am mai intrat de luni bune aici, dar ma bucur sa va gasesc bine :)

Lidia, imi pare rau de ceea ce vi se intampla voua, tie si Izabelei, dar curaj, sigur va trece cu bine. Sunt si eu de parerea Anamonei, Culcer si gata! plus ca raceste foarte des, cred ca ar fi bine sa-i spui si asta, poate iti recomanda un imuno-stimulator; pentru tine, cred ca ar fi bine sa repeti testul intai, si oricum nu te speria, sigur este tratabil

Lumi, te inteleg perfect! peste o luna o sa o dam si noi pe Sofia la o gradinita particulara care accepta copii de la 18 luni si am de gand sa o las la programul prelungit, pana la 18:00, ca sa nu trecem iar printr-o perioada de acomodare cand ma voi duce la servici.
. Am o inima mica-mica cat un purice. Va plange, rau de tot! si eu, cu siguranta!
Va tin pumnii sa se acomodeze cat mai repede!
Ada, sanatate multa!
piolica

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

mimihoo. unde o dati pe sofia?

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Fetelor, stiti ceva de plata indemnizatiei? eu n-am primit-o inca...

si mai am o problema, am postat-o si pe facebook, si imi cer scuze ca sunt nepoliticoasa, va rog sa nu mai folositi cuvantul "doctora", nu exista in limba romana si cred ca in nici o alta limba ... Exista in schimb, cuvantul "doctorita". Inca o data, va rog sa-mi iertati impertinenta!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Mimihoo ai dreptate,"doctora" e un cuvant pe care am inceput sa il folosesc cand am venit in bucuresti...si mi-a intrat in reflex se pare...
asta e, e mai la indemana exprimarea asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Cine iese in herastrau azi? si la ce ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

poate ajungem noi, dar nu promit. O sa vrea Teo sa testeze trotilul ala.
Pe la 3 am ajunge, daca ajungem... deocamdata RAdu doarme si Teo e la FTK cu ta-su.

Eu sunt plina de draci, atata birocratie si proceduri, imi aduc asa bine aminte cum era la serviciu... vai ce bine e sa ai procese... da, sunt de acord, am si implementat o gramada, dar nu de dragul de a avea frate procese.
In fine. Am fost la CMU sa duc ultimul rand de copro. Cu Radu, ca nu aveam cu cine il lasa. Ajung acolo la 9.30, dau sa intru. Dezastru. Cred ca erau 5-6 copii care asteptau sa intre la recoltare, TOTI BOLNAVI!!!
Zic si eu ca am de lasat niste probe, cica luati loc si asteptati.
Frate copilul meu era sanatos cand am ajuns acolo. Am iesit afara sa ma joc cu Radu la aer curat, si am rugat-o pe tipa sa imi faca semn cand pot sa ii las probele. Cica DA.
Astept, se face 10, pana la urma ma enervez si intru sa-i atrag atentia ca tot ea mi-a zis ca numai pana la 10 pot lasa probele. Daaa, sigur, pai de ce n-ati zis ca aveti probe de lasat, lasati-le aici pe masa cu trimiterea.
Daaaah!!! n-am zis...

Dupa care ma duc la cealalta intrare / receptie ca sa ridic rezultatele pe care trebuie sa le dau la gradinita.
Imi da copro printat pe 2 pagini. Exudatele lipsa. Unde-s exudatele?
PAi nu sunt gata.
Cum nu sunt, ca doar le-am vazut miercuri pe net. Si d-na doctor ne-a dat avizul pe baza lor.
Pai or fi pe net, dar la noi in clinica nu sunt, ca au termen de executie 7 zile.
Adica, daca nu trec 7 zile, nu le printeaza, parafeaza, pune in plic si expediaza laboratorul.
Bine, genial, nu le puteti voi printa? (stiu sigur ca se poate, am facut asta de nustiucateori cand eram gravida, le printa la receptie, intram la dr cu ele, le semna dr si fugeam la gineco cu ele in dinti).
NUUU, nu avem voie!!!

Si asa am plecat plina de draci. Stau si ma intreb cum frate sa ma organizez ca sa reusesc sa fac toate hartiile la timp?
Nu pot sa recoltez fara trimitere. Trimiterea nu se poate face fara programare. Pentru o programare, iti ia si 2 saptamani sa izbutesti.
Ca sa nu ma car cu doi copii dupa mine de 7 ori, ca altfel n-am cu cine sa-i las, am bunghit o programare la 9dim, sa iau si trimiterea si sa intru si la recoltat.
Tot am stat pe holuri, unde era plin de copii bolnavi, ca na, copiii sanatosi de ce draq sa se duca la doctor...
Dupa recoltari, te mai programezi la un consult, cand obtii si avizul de intrare in colectivitate. Si acolo mai astepti o ora pe putin, tot cu copii bolnavi, intri, iti zice ca esti perfect, iti da avizul, si pana te duci cu el la gradinita (unde frate, e bine sa incepeti de luni, va rog sa veniti de luni, nu de miercuri, nu e bine, neaparat tre sa prinda o saptamana completa!!!) apar primele simptome de raceala pe care a luat-o cat l-ai tarat pe la doctor de 7 ori pentru o singura chestie.
Si acum ca am tastat atata, de ce nu m-am calmat?!

edit: va mai zic ca nu ai unde parca langa clinica ma-sii, unde toata lumea vine cu masina ca altfel cum sa care bebelusi si cosulete si carucioare samd... si mai stau nitel si sterg mesajul ca si asa e varza.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

O noapte cu febra mare....apoi dimineata iar febra....mare...39.5 Plus ca nu vrea sa stea in picioare, il doare si urla.
Am bagat supozitor cu Novocalmin si am plecat spre spital, nu am avut stare sa sunam la salvare, am plecat noi cu el.
La urgenta la Grigore era jale, cel putin 50 persoane cu copilasi bolnavi
Am plecat spre Medlife Unirea desi nu mai erau locuri, programari full ...m-am dus cu japca.
La o ora dupa novocalmin el inca ardea. Era imbracat subtire, ii dadeam non stop apa. Marait nevoie mare
I-au facut analizele la sange, i-au luat secretie din ambii ochi ca are vinisoare de sange sparte.
Astept acum sa iasa analizele la sange si sa ii scot punguta cu pipi sa o ducem la laborator.
Nu stie ce are. Aparent nu gaseste nimik. E putin rosu in gat, dar posibil si de la cat a plans si urlat. La plamani e ok si a zis ca nu poate fi tot de la canini o febra atat de mare care cedeaza atat de greu la medicamente.
Acum doarme , a si papat tot, e bine ca bea apa mereu si febra a scazut la 36,7

Ma bag la capitol

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput