Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am intrat si noi in casa. De la 11 suntem afara..ne-am plimbat in parc, jucat cu copii, chiar am si mancat de pranz ciorbita afara si acum am intrat la somnik. E tare frumos..ce sa mai primavara

Xorpe masinuta nu scrie nici o firma..dar ceea ce e important..nu e chinezarie..deci daca cumperi sa fii atenta sa nu fie facuta in China..se pare ca alea sunt proaste rau..acumulatorii prosti.

Babytzaufff.imi pare rau ca nu mai scapati de febra. Poate iese un dintisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Uitasem..foarte important..are cineva idee de unde sa iau si eu ultimul episod din seria 6 Grey's anatomy??
Plss...pe last torent nu ma lasa sa-l iau..sunt restrictionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, si eu incalzesc mincarea Elsei la cuptorul cu microunde, in special laptele, insa numai in recipente de sticla, nu din plastic, stii tu, bisphenol A si alte magarii din plastic nu se pupa cu asta.

am si eu o intrebare ref aerosoli, am si eu un nebulizator din ala Laica, insa e jale, Elsa nu vrea deloc sa-i fac aerosoli. Am incercat in somn, cu furtunul cam la 10 cm de nas, oare e ok? Adica nu e frectie la un picior de lemn asa? merci!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pio si fii'miu urla ca din gura de sarpe daca ma vede cu mascuta. eu ii faceam dupa ce adormea, ca atunci e somnul mai profund. ii scoteam mascuta si ii puneam furtunu' direct sub nas, tragea super ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Pio si fii'miu urla ca din gura de sarpe daca ma vede cu mascuta. eu ii faceam dupa ce adormea, ca atunci e somnul mai profund. ii scoteam mascuta si ii puneam furtunu' direct sub nas, tragea super ok.

aha, merci mult! eu i l-am pus mai departe furtunasul ca sa nu o trezesc, data viitoare o sa-l apropii mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Piolica, noi avem un aparat foarte rudimentar, fara furtun, mic si portabil dar care nu trebuie inclinat
Si radu a facut urat la mascuta, asa ca (de altfel singura varianta ramasa, in afara de a incerca sa adaptez furtunul de la dus) am incercat si pipa de gura.
Din fericire a mers, a mestecat-o pe aceea cinci minute si am si repetat experimentul vreo 3 zile.
Bineinteles nu mai garantez ca data viitoare mai tine figura, dar dusul e gata sa se sacrifice

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Piolica, noi avem un aparat foarte rudimentar, fara furtun, mic si portabil dar care nu trebuie inclinat
Si radu a facut urat la mascuta, asa ca (de altfel singura varianta ramasa, in afara de a incerca sa adaptez furtunul de la dus) am incercat si pipa de gura.
Din fericire a mers, a mestecat-o pe aceea cinci minute si am si repetat experimentul vreo 3 zile.
Bineinteles nu mai garantez ca data viitoare mai tine figura, dar dusul e gata sa se sacrifice

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

hahaha, imi place ca aveti imaginatie! Super:):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei,

sper sa am timp sa intru si mai incolo, pentru moment vroiam doar sa va fac atente la o mare pacoste: Capusele

au aparut din nou, noi am gasit una chiar in casa, statea pe o perdea.....

deci mare atentie la joaca prin iarba.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

haha, vad ca e aglomeratie mare pe aici, va uitati la Dansezi?

eu intre timp i-am facut si baie si am si adormit-o

sa va povestesc ceva haios de asta data:

vazand ca e cam zombi, am incercat sa o adorm in dupa amiaza asta - i-am zis ca mergem sa facem nani si am inceput sa o alaptez ca sa o adorm...La un moment dat, face o pauza, se uita in ochii mei si zice "nani"! Va dati seama ce bucurie pe capul meu, a mai invat un cuvant copila :)

Mai tarziu o intrebam unde facem nani, iar ea ne arata spre afara! Mai insistam, ea tot mai fericita ne arata afara si zice si ham ham - nani ham ham!

Ei bine Nani e catelul latos de prin vecini!

Probabil la un moment dat bona i-a zis ca acel catel face nani, noi i-am zis cand se vroia sa deschidem noaptea vreo fereastra, ca nu avem ce vedea ca e intuneric si nu sunt catei pentru ca fac nani iar copilul a tras concluzia: pe catel il cheama Nani :) Putem noi sa o contrazicem?

Mergi la inceput