Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Baby_boy - intr-adevar nu avem pe aici magazinul acela dar...mai cer un detaliu...ce firma e masinuta? (poate o gasesc pe net sa o comand)
Lumi - 1. cred ca e bine cu crema de galbenele....
2. din cate stiu si am citit nu e ok deloc cuptorul cu mw DAR...ca si controversata sunca de pui...il folosesc pt incalzit repede mancarica baiatului...
Ada - cred ca se agita cei de la gradi mai mult acum, la inceput....nu cred ca la orice muc o sa va ceara exudat....insa cu siguranta vor cere aviz de intrare in colectivitate de la medicul de familie...cel putin la noi asa se cere si la gradi de stat si la cele particulare.... Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

xor masinuta de aia are si david de cand a implinit un an a lui e de la miniblu si a fost 6mil...l-am plimbat toamna trecuta cu ea pe afara la greu ca a re telecomanda si il plimbi tu pe unde vrei,dar acum el s-a prins care-i faza cu pedala si pleaca ca blegutu de se izbeste de pereti,trebuie sa fiu f atenta

de David si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

babytza a ridicat ieri sotul coletul cu pastilutele multumesc mult mult de tot!!

dar acum spuneti-mi si mie va rog cum se administreaza pastiltele astea ca noi nu am luat niciodata homeopate,ziceati voi parca nu nu trebuie atinse cu mana...

de David si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Azi noapte a avut 39,8 Si avea frisoane mititelul I-am pus iarasi supozitor cu paracetamol si sosete cu otet, am deschis geamurile sa se racoreasca in camera si dupa o ora era cu 37. Am vorbit cu dr, i-am spus ca nu are niciun simptom de raceala sau de altceva , adica nu muci, nu tuse, mananca bine si nu vomita sau diaree (sa fi fost vreo enterocolita ) nu face pisu greu sau cu probleme (sa fi fost vreo infectie urinara ) E posibil sa apara vreo eruptie azi sau maine , sau sa fie de la dinti. Asteptam, alceva nu am ce sa fac. Ca daca merg la urgenta nu au nici ei ce sa ii faca. Ca nu are nimik. acum e vioi, ziua nu sare de 37,5.
In schimb are saracutul niste ochisori rosii, e nedormit mititelul

Ada sanatate multa si voua

Nusha iti scrie pe fiecare cutiuta modul de administrare. Daca nu te descurci , ne intrebi cand ai nevoie de fiecare in parte. Ma bucur ca au ajuns
Ce trebuie sa stii despre homeopate in general : nu se dau cu nimik de fier (lingurita adica) , nu se ating cu mana, daca atingi una din greseala cand le scoti, nu o bagi la loc in cutie ca le strici pe toate. Nu se bea/mananca 15-30 min inainte/dupa administrare.
Daca le dizolvi in ceva ca sa ii dai , trebuie sa fie putin lichid (cam 1-2 ml) si apoi sa ii dai cate o picatura pana ii dai tot. Ideea la homeopate este nu sa le inghita ci sa stea cat mai mult in gurita.

De tuns, nu m-am exprimat eu bine. Nu e tuns foarte scurt, insa e ciuntit, e tuns neprofesional, se vede ca e facut varza Si l-a tuns mai scurt decat i-am cerut...noroc - ca avea de unde, ca altfel o bateam. O sa ii creasca, stiu, insa imi pare rau ca si-a batut joc. Si el chiar daca a plans, a stat cuminte, deci nu are tanti aia nicio scuza.

Lumi nu am folosit nimik de buze, dar nici nu am iesit prea mult pe afara cat a fost frig. Stateam putin si nu a fost nevoie. II mai dadeam seara cu Trixera pe fata dupa baita.
Da, incalzesc la MW. Stiu ca nu e bine, dar cand urla piciul de foame ca ma vede cu papica, e cel mai rapid. Am incercat la aparatul cu aburi unde ii incalzesc noaptea laptele, dar merge greu si urla pe langa mine.....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata.

pentru mine incalzesc la MW cam tot ce s-ar lipi la aragaz. Mancarea Andei e incalzita la bain marie pe aragaz; ce-i drept la ea niicinutreb sa ma grabesc ca nu se supara... In 2 cazuri am folosit MW: in deplasare la un certru de joaca toamna trecuta si seara dupa ce/am venit de la cump[r[turi ca ma cam grabeam.

Bbytza ce sa zic, ce-o fi sa va treaca repede. O sa te sun si eu sa vin dup[ pastilele alea sau il trimit pe sotz dar nu vreu sa te deranjez, vedem noi, zilele astea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

In sfarsit e soare si la noi

Am fost la plimbarica...vine primavara

Rox, soricelul tunsulici.

Ada

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ce frumos e afaraaaaaa!! Am fost si noi la plimbare...
Babytza - multa sanatate soricelului....nu cred ca e de la dinti febra ca e prea mare....urmareste-i pielicica sa nu apara vreo eruptie....el a avut roseola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babytza: aveti canini? ca daca nu, dupa ce spui tu acolo, veti avea

apropo de infectiile urinare: citeam undeva ca se intalnesc in zilele noastre cam la 30- 40% dintre copilasi Procentul mi se pare URIAS!

banii de indemnizatie:
la mine se facea plata pe 15 ale lunii, pe 17 ii aveam in cont (exceptie cand pica we la mijloc) Dimineata, ioc bani in banca, am reusit si am sunat in Hambarului: marti, pe 23 martie de-abia vor pleca de la ei, adica cu un pic de noroc si daca madama de la telefon nu m-a pacalit, pe 25 ii voi avea in cont
De fapt, ma multumesc sa-mi intre inainte de Pasti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Referitor la indemnizatii, mamicile carora le aduce postasul banii au primit inca saptamana trecuta - chiar ieri am intrebat. Deci noi astea cu cardurile suntem defavorizate...

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anca prietena mea a primit banii pe card vinerea trecuta. Ea are la Transilvania.
Eu stiu ca s-au dat doar 1/3 din bani. Restul vor primi pe 23(care iau prin posta) si pe 25 care au card BCR.

Mergi la inceput