Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Multa sanatate lui Andrei de Andy_galro, sa veniti repede acasa

Lumi ma bucur ca a-ti inceput bine

Ada ne vom gandi la tine luni, multa sanatate lui TEo

Crina mea nici azi nu a vrut sa pape...a mancat ceva cereale cu lapte..alergand dupa ea, putina banana, ardei gras, ceapa si cateva gurite de spaghete...sa iasa caninii odata

Si-a dat si programul peste cap...iarasi are doua reprize de somn

Sondaj:
La prima intrebare nu stiu ce sa raspund...nu m-am confruntat cu asa ceva.
Crinei ii incalzesc mancare si apa la MW...nu stiam ca ar fi vreo problema

Va las, ma duc la somn, pupici la fiecare in parte

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, cauta la plafar o crema de galbenele din aceea simpla (galbenele si vaselina/lanolina or smth), eu am una dr Baciu (de sibiu).
N-are un gust minunat si intra f greu in piele, nu cred ca cineva se poate inebuni dupa gustul ei

Cuptoreisan cu microunde este un subiect controversat dupa cum stiti.
Daca ati auzit de experimentul acela cu apa... niste savanti au analizat structura apei (nu prea stiu cum vine asta... dar daca zic ei...) si au observat ca in diferite situatii moleculele se aseaza diferit, simetric, sau din contra.
Cel mai dezagreabil se asezau cand incalzeai in cuptorul cu microunde. Simetric se aranjau cand te rugai.
Fiind bata la chimie nu sunt sigura ca se intelege ce incerc sa spun... puteti cauta documentarul pe net, pe mine m-a impresionat.
Destul cat sa ma rog, nu destul cat sa renunt sa incalzesc la microunde... (asta cred ca e puterea obisnuintei...)

In afara de speculatii si statistici asociative nu s-a putut inca dovedi cat de periculos e cuptorul cu microunde pentru organismul uman. ADica... intelegeti voi... consumul produselor incalzite la microunde..

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

vreau si eu seriale (grey, house, si ce altele ar mai fi) pe dvd... dati-mi si mie va rog pm.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Lumi, am citit de aventurile la cresa.
Eu zic ca e bine, mami...adica mi se pare ca sunt sanse mari sa fie totul bine in curand si sa te linistesti si tu pe deplin.
Mi se pare foarte frumos ca iti dau raportul detaliat..si nu cred ca ai de ce sa ai impresia ca ti-ar ascunde ceva (mai ales ca in prima zi ti-au spus clar ca nu prea au baut apa si nici mancat - desi aici nu aveau interes sa zica asta).
Deci eu zic asa ca in 2 saptamani nici nu o sa mai tii minte ca a fost mai rau la inceput

Ada, termenele astea sunt doar la gradi la voi sau la toate...adica avizul cu maxim 2 zile inainte, exudatul la fiecare raceala...hm...dubios..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
o taaare!

Ada, hai, inteleg la intrarea la gradi sa ai nevoie de analize, dar dupa aceea, parca prea de tot. ar fi doua variante: ori sunt facute normele alea ca in Romania si sunt doar pe hartie, sa fie, in rest nu tine nimeni seamana de ele, ori cine le-a facut habar-nare...ca sunt multi plutisti pusi unde nu trebuie.
adica daca se imbonaveste copilul, te duci cu el la dr...si daca dr. considera ca e caz sa faci analize, ok...dar altfel este un real stres.
eu sper sa fie prima varianta, sa fie doar pe hartie!
bine a zis Lumi, vb si tu cu dr care da avizul si rezolvi
azi cum sunteti??

Cristina, masinuta este absolut minunata! si cred ca Raducu e incantat de ea! imi amintesc cum a sucit avionul ala pe toate partile. eu ziceam ca la noi maia steapta, ca acum i-am luat cadou de ziua lui, tataie i-a luat ieri lap-top...deci la vara masinuta! eu n-as lua pt ca tr sa la ma car cu ea dupa mine prin parc...

buze uscate: sunt de aceeasi parere cu Alexa
pe fata, pt vant/frig, il dau cu o crema de la Klorane...nu stiu acum exact cum ii zice si e tubul in carucior
despre cuptorul cu MW nu stiu, dar daca ai dubii, evita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolicieu am cartea www.amazon.de/Unser-Baby-Weshalb-junior-Jahren/dp/3473327417/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1268979280&sr=1-1" target="_blank">asta dar sunt convinsa ca se gaseste si in romana ceva material didactic.
lumi 1. un strugurel bio au la DM e marca lor alverde, Dimitri se da singur ca i-a aratat mama cum "sa se faca gigio", trebuie sa fiu atenta sa nu il scobeasca atata tot.
2. Eu incalzesc mancare la microunde, rar e adevarat dar o fac.
Cat despre cresa eu zic ca a fost foarte bine si e clar ca doamnele se ocupa de ei daca iti pot da asa un raport detaliat.

Mergi la inceput

Neatza,

Clau multam de cafea, mai dau si eu si pt Lumi

Cum mai e Razvan?

Oana ce mai faceti voi? ici

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici

Mergi la inceput

cu termenele alea asa am inteles eu din contract. Ce-i drept am citit o mostra, anul trecut. Vom vedea cum stau lucrurile de fapt. Oricum, exudat la fiecare viroza n-o sa le fac, e o tampenie. Daca suspecteaza ceva bacterian, repetam exudatele, bineinteles. Dar viroze putem sa avem si 2 pe luna, da CMU faliment daca face exudate pe gratis (adica pe abonament) de atatea ori.

Au un doctor acolo la "triere" care ii examineaza, si mi l-o da acasa daca il considera periculos pentru colectivitate.

Intre timp nu mai are absolut deloc febra. In schimb are o pata rosie pe obraz, il mananca nasul rau si zice ca vrea sa-l sufle si nu iese nimic.
Faza e ca eu cu alergia mea de primavara, ma simt fix la fel. Daca o fi si el alergic???? Doamne fereste.
In orice caz, ii dau cu homeopate, mergem azi la dr. si daca luni e ok, mergem acolo si vorbim cu acel doctor.
Pana la urma o sa-i inscriu, ca acum am toate actele, si daca a facut vreo viroza de la aviz pana la inceperea gradinitei ce pot sa fac???
Dar daca nu ne inscriem acum, nu ne mai inscriem niciodata.
Ma intreb eu asa retoric. De ce pusca mea nu se fac analizele pentru inscriere, sa vezi daca n-are copilul cine stie ce chestie oribila streptococi, etc. apoi te duci cu el frumos la gradi si doctorul de acolo sa-l ia in evidenta, sa-l consulte si sa-i dea verde sau nu ca sa inceapa. N-ar fi frumos, logic si simplu pentru toata lumea??

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ange, noi suntem bine pe toate planurile.
De mult ma tin sa te intreb....aia de pe dna Ghica cu produse de la Sibiu au si pastrama?Ca sa vezi la ce ma gandesc eu de cand am citit ca ai luat de acolo branza de bivolita

Ada, asa ar fi normal..dar nu cred ca toate gradinitele au la dispozitie medic pe tot parcursul saptamanii.Deci de aia se paseaza parintilor treaba...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Oana au si mezeluri, ar trebui sa aibe si pastrama, mai au si vin, tuica, suc de mere natural, miere...

Ma bucur ca sunteti bine

Mergi la inceput