Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multam fetelor. Sa speram ca o sa fie ok. Faza ciudata e ca in contract scrie ceva de genul ca daca lipseste mai mult de 5 zile ii trebuie analizele din nou, de ex daca a avut raceala si a lipsit, vii cu exudatul. Chestie pe care n-o inteleg, ca dupa 5 zile daca fac exudatul , pana am rezultatul mai trec 5, lipsim 10 zile la fiecare raceala?
La inscriere la fel cere: aviz de la medic, copro, exudat nazal, faringial - toate hartiile impreuna.
Mie mi s-ar parea normal ca analizele sa ramana la medic, care da avizul de intrare in colectivitate, la inscriere, iar la racelile ulterioare decide cat sta copilul acasa, si daca are nevoie de analize.
In fine. Sper sa nu fie nimic de fapt, mi-a venit ideea sa il pipai prin gura si simt o parte de gingie mai aspra, o mai veni un rand de maselute? Sa ma uit pe grafic...

Pe noi ne vede pediatrul, la medicul de familie cred ca am fost o singura data, cand am facut Priorixul lui Teo.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

baby_boy, sar'na mult de poza! chiar ca e super faina masinuta!! si Raducu e incantat de ea, se vede dupa zambet!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi m-am gandit toata ziua la voi,eu zic ca ei fiind doi se vor acomoda muult mai usor...ma bucur ca sunteti bine si parca simt in post-urile tale optimism,ceea ce e ff bine
La intrebari:
1.Sincer nu stiu.
2.Eu incalzesc apa de laptic la mw..nu stiu cat e de safe.

Ada hai ca va fi bine

Si eu mai am 1 ep din seria 6.

Mai rau e ca nu mi-au intrat banii,voua???

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi la prima intrebare nu stiu ce sa iti raspund ca nu m-am confruntat cu problema asta eu asavea nevoie de o crema de fata ca sa ii mai hidrateze fata ca se cam usuca pielea.
La nr 2 eu folosesc cuptorul cu microunde doar la incalzit si ii incalzesc si lui Andrei in el si ciorbica si felu 2 atunci cand nu e facut proaspat in ziua aia nu intotdeuna dar destul de des.Uneori ii mai incalzesc si putin un fruct cand era f rece afara il puneam sa se incalzeasca putin ca el cand vede fructe nu are rabdare si cum e sensibil la gat nu ii dadeam direct de afara.Eu consider ca nu e periculos atat de putin folosit adica maxim 2 minute.
Cristina ce repede ai vazut tot ca nu demult intrebai de unde se downloadeaza.Banuiesc ca ti-a placut??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Laura mie mi-au intrat ieri mai tarziu ca de obicei intrau in 10-12.La o prietena de a mea in Arad nu i-au intrat inca am inteles ca ar fi ceva probleme cu banii martie fiind ultima luna din primul trimestru si unii nu si-au calculat bine bugetul...
Eu in fiecare luna cand vad ca intarzaie ma gandesc ca poate nu mai au bani astia si ne trec pe bugetul de criza
Deci si tu ai terminat Grey eu de abia acum am inceput pare fain
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Cristina ce repede ai vazut tot ca nu demult intrebai de unde se downloadeaza.Banuiesc ca ti-a placut??

Diana

daaaaaaa....vedeam cate 2-3 seriale seara dupa ce se culca Radu..spre disperarea sotului.
MIe imi plac astea cu doctori. Cred ca trebuia sa dau la medicina.
Era mai demult pe pro cinema tot unul cu doctori ER..imi placea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi am vrut sa va urez bafta alaltaieri, dar nu am gasit timpul necesar nici macar sa respir pt. mine dapa-i pt. forum.
Va urez acum, acomodare cat mai usoara si tie putere pt. fiecare zi cand ii lasi.Totul va fi bine!Sunt sigura si tu , vezi ca tip acum ESTI O MAMA DE MILIOANE!

muuh poti te rog sa-mi spui si mie despre ce carte cu explicatii despre nastere pt copii era vorba?Poate incercam si noi o poveste cu bebici scosi din burtam.

Noi am cumparat un carucior si in curand dc. gasim o papusa mai umana pt. a incepe trainingul, hai sa crestem pe fratica impreuna.

in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Diana

daaaaaaa....vedeam cate 2-3 seriale seara dupa ce se culca Radu..spre disperarea sotului.
MIe imi plac astea cu doctori. Cred ca trebuia sa dau la medicina.
Era mai demult pe pro cinema tot unul cu doctori ER..imi placea mult.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Dr House ai vazut??Sa stii ca si mie imi plac astea cu dr si imi place mult dr House acu incepe sa ma prinda si Grey si eu am dat la medicina am si facut 1 an(se pare ca nu se spune degeaba ca persoanele nascute cam in aceiasi perioada se aseamana)

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Lumi, felicitari pt cresa...sper sa va fie din ce in ce mai usor.

Raspunsuri:

1. poti incerca produse cu aloe, de exemplu cel de la FLP (Forever Leaving Products) sau pur si simplu crama de galbenele (Matei a prins o cutie si mancat serios din ea pana l-am prins...nu a patit absolut nimic)
2. eu stiu ca prin incalzirea sau gatirea alimentelor la MW se distrug vitaminele intr-o proportie mult mai mare decat alt tip.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BRAVO hunisori! Sa o tineti tot asa, din bine in mai bine. Lumi. Ada tinem pumnii si pt voi sa fie bine. Dia iti dau pm.

Mergi la inceput