Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi ma bucur tare mult ca azi a fost mai bine...eu zic sa-i mai lasi nu-i muta inca sa se acomodeze si ei cat de cat...parerea mea ....multi..-ici

babytza da chiar asa rau este de la canini...noi nu avem nici macar o reactie...dar fiecare..na..este in felul lui...va -acesc muuuuullttt sa treaca repede si sa iasa odata sa nu va mai chinuiti

dya ..nu am facut salata..parca zici ca ma tine ceva...fac tot felul de chestii mai complicate..si asta care este atat de usoara..nu....da..nu stiu de ce...sigur o s-o fac dar nu stiu cand

ada mada suntem scmecheri si noua ne-a zis, cand am facut copro..sa ne uitam pe net dupa rezultat...te doare mintea

andy sanatate multa puiului..sa va intoarce-ti cu bine din spital si sa intri sa ne spui ce sa intamplat

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, ma bucur foarte mult sa aud ca le-a fost bine hunisorilor azi la cresa. Ce inseamna sa-l aiba pe fratica alaturi, e nemaipomenit.
Sa stii ca eu pe Elsa am luat-o in primele zile cu cearcane pina-n git de la atita plins si nesomn. Asa ca, zic eu, voi sinteti super, super bine. Plus ca mi se pare ca 'raportul' dat de educatoare este fff precis, asa ca poti sa ai toata increderea ca au grija de ei cum trebuie.
Sa stii ca oricit de bine o sa le fie lor la cresa tu tot o sa te simti putin pe dos, asa ca ia-o usor si obiectiv. Gindeste-te ca e spre binele tuturor. (intr-adevar ziua de luni e cea mai grea, dar fii optimista, nu te ingrijora inca de pe acum ca le transmiti si lor energii negative.) Multi pupici.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Ada, mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Ada, mult curaj!

eee, sunt varza....

Teo n-a mai facut febra, de la puseul de dimineata, e de o energie care te doboara... insa acum m-a rugat sa-i suflu nasul

Deeeci, eu cred ca nu mai incepem niciodata gradinita.
Daca trebuie sa ma duc luni pentru recoltare exudate, si rezultatele le am in 4-5zile lucratoare, sunt perfecte, dupa rezultate iau avizul medicului, si in 2 zile facem un muc, ne mai primeste? Sau o iau de la capat???

Sunt incoerenta, si asa ma si simt. Banii n-au intrat. M-am certat cu socru-meu. Sunt varza.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:

Ada, mult curaj!

eee, sunt varza....

Teo n-a mai facut febra, de la puseul de dimineata, e de o energie care te doboara... insa acum m-a rugat sa-i suflu nasul

Deeeci, eu cred ca nu mai incepem niciodata gradinita.
Daca trebuie sa ma duc luni pentru recoltare exudate, si rezultatele le am in 4-5zile lucratoare, sunt perfecte, dupa rezultate iau avizul medicului, si in 2 zile facem un muc, ne mai primeste? Sau o iau de la capat???

Sunt incoerenta, si asa ma si simt. Banii n-au intrat. M-am certat cu socru-meu. Sunt varza.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Imi pare rau, fii tare! Ce nebunie e cu analizele astea care au un termen asa de mic de valabilitate.
Aici am avut nevoie de o copie dupa vaccinuri si de o scrisoare de la pediatru cum ca Elsa e apta de cresa (iar aceasta scrisoera am avut-o in urma unui control) Si atit...

Capul sus! Nu te mai supara ca tot tu o sa suferi. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Baby_boy - intreaba-l te rog pe tataie de unde a luat minunatia aia de masinuta sa ii spunem si noi iepurasuluiDaca are si telecomanda...deci merge in ce parte vreau eu nu piciul...e minunata...pls spune-ne in ce directie sa-l orientam pe iepu

Da, are telecomanda, o directionezi unede vrei tu- pana invata copilul sa apese pe pedala.Din pacate nu cred ca exista la voi centru comercial Banie. Uita-te si la voi..poate au adus..masinutele sunt aduse acum noi. Eu m-as oferii sa fac pe iepurasul..dar e cam nasol cu transportul ca e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Diana mai am 4 episoade din seria 6

Piolica Nici eu nu ma gandisem la nimic de iepuras, tati vroia sa-i ia masina in vara..dar tataie i-a luat-o inainte.
Mamaie deja i-a luat hainute noi de paste- o salopeta de blug, ciorapei, sepcuta de blug. Moasa i-a luat bluzica..asa ca e asigurat.
Trebuie sa mai ajung eu sa-i iau niste incaltaminte de primavara ca a crescut talaba.
In rest nu ne mai trebuie nimic..avem asigurata garderoba si de vara..traisca reducerile din Franta.

Azi am stat 5 ore afara..a dormit doar 1 ora si jumate..asa ca pe la 21 o sa pice

Lumi aici e masinuta
Ma bucur ca azi a fost si mai bine la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, vezi cum e Teo in ziua in care trebuie sa mergi dupa aviz, ala e buba de fapt, in 48 de ore e pa-pa. daca nu ti se pare ok, amana vizita ptr aviz. sau mergi cu ei si cu aviz cu tot, chiar daca Teo are un muc sau ceva usor. ii inscrii, ii lasi o zi, apoi stati acasa daca debuteaza raceala, dar macar sa poti sa-i inscrii, sa n-o iei de la capat cu nebuneala asta.
cine va da voua avizul? medicul de familie sau pediatrul? caci poate fi oricare dintre ei. ma gandesc daca poti sa-l rogi sa nu-l dateze, caci nu vei sti niciodata sigur cum evolueaza raceala... daca e de acord, ii pui tu doar data, cand stii sigur ca e safe sa incepeti, dar sa-l ai parafat si stampilat inainte. noi asa am facut, ca si noi am inceput exact dupa o raceala si am si amanat inscrierea cu 2 zile.

capul sus!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Citat:

Lumi, ma bucur foarte mult sa aud ca le-a fost bine hunisorilor azi la cresa. Ce inseamna sa-l aiba pe fratica alaturi, e nemaipomenit.
Sa stii ca eu pe Elsa am luat-o in primele zile cu cearcane pina-n git de la atita plins si nesomn. Asa ca, zic eu, voi sinteti super, super bine. Plus ca mi se pare ca 'raportul' dat de educatoare este fff precis, asa ca poti sa ai toata increderea ca au grija de ei cum trebuie.
Sa stii ca oricit de bine o sa le fie lor la cresa tu tot o sa te simti putin pe dos, asa ca ia-o usor si obiectiv. Gindeste-te ca e spre binele tuturor. (intr-adevar ziua de luni e cea mai grea, dar fii optimista, nu te ingrijora inca de pe acum ca le transmiti si lor energii negative.) Multi pupici.

merci mult, mult!! si pe mine ma incurajeaza tare mult acest raport detaliat pe care mi-l da asistenta. si e verificat si testat, acu' sper din suflet sa nu ma insel in privinta lor...
si da, faptul ca fratica e acolo ajuta fff mult. si faptul ca lor le plac copiii mult.
iar azi am fost si eu mai relaxata, am dormit bine azi noapte, doar o trezire, si asta s-a vazut. clar ieri le-am transmis din emotiile si durerea mea. off....
merci mult inca o data!

kllemi, da, asa cred ca o sa fac, vedem in 2 saptamani cum sunt, daca s-au acomodat bine, nu ii mai disturb. plus ca la grupele mari sunt si copii de 3 ani si pot aparea accidente, la care ei sa nu stie sa faca fata (gen o bataie mica pe jucarii...brr. una e sa te pui cu un copil de-o seama cu tine si alta e sa te pui cu unul mai mare. desi nu se stie niciodata ce poate face buturuga mica).

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

la ceas de seara, am si eu 2 intrebari:

1. crema de buze?? hunilor li se usuca f tare buzele de la o vreme, la vant, la caldura mare (cum e la cresa... parca sunt la maternitate la Elias acolo). chiar li se crapa si le da sangele uneori... ceva safe, ca sigur o vor manca all the time...?? recomandari?

2. cat e de periculos cuptorul cu microunde? nu ma refer la gatit, ci la incalzit mancarea, gen 2-3 minute. mancarea din castronel/recipeitn deschis, nu din borcanel/recipient inchis, poate are si asta vreo importanta.

sar'na!

Mergi la inceput