Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Dia, 9 ep are prima serie. daca sunt toate seriile complete, facem un busines?
Rox, parul creste repede la pitici. io'l tund pe fii'miu acasa cu masina, nr2.

Acum am verificat toate dvd-urile deci am asa sezonul 1 9 episoade, sezonul 2 27 episoade, sezonul 3 25 episoade, sezonul 4 16 episoade, sezonul 5 23 episoade (aici ceva nu mi-e in clar) sezonul 6 17 episoade.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da Dia, cred ca sunt complete, cu exceptia sez 5 care stiu (din ce-am vazut pe net) ca are 24 de ep.

Mergi la inceput

Lumi asteptam vesti din z 2.
Eu am vazut ieri ceva masinute asemanatoare erau 2 modele in Selgros adevaru e ca nu m-am uitat atenta la ce stiu sa faca dar pretul era tot pe acolo in jur de 400 ron.I-au placut si lu tati nostru poate il cheama pe iepuras.La noi iepurasu vine doar chemat de mami si tati bunicii mai putin cu cadourile din pacate...

Am fost si noi azi afara vreo 2 ore.Andrei nu sta linistit in parc sa se joace cu copii ,nu frate el e spaima pisicilor, porumbeilor, catelasilor etc ii fugareste de ii inebuneste ii trage de ce apuca etc si eu trebuie sa alerg dupa elPoate asa mai slabesc si euMai nasol e cand vede cate un caine mai serios si il alearga si ala se cam enerveaza si atunci sa vezi maraieli pe caine si sa ma vedeti pe mine cum iau in spinare una bucata copil sa plecam cat mai repede din gura javrei.

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

da Dia, cred ca sunt complete, cu exceptia sez 5 care stiu (din ce-am vazut pe net) ca are 24 de ep.

Da acolo nu mi-e clar ceva ca ultimul episod e 24 dar la numaratoare ies 23 cred ca lipseste episodul 22 sau mi-a scapat la numarat
Astept propunerea de afaceri

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LUMIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Bbaytza, multa sanatate soricelului. Sa ne pui poze cu noul look! Hai ca el e baietel, cred ca-i sta bine tunsulici scurt. Am tuns-o si eu pe Elsa, i-am luat bretonul 'pe ud', nu e la fel 'pe uscat'.... adica e fff scurt acum, plus ca ea are un virtej exact in mijlocul fruntii, asa ca e cam greu sa i-l mai asez acum. :(
Dar ea e tare mindra de ea si de bretonul ei (plus de martisor, a primit un lantisor cu un un trifoi cu patru foi + snur de martisor, mi-l cere in fiecare zi, nu stiu ce o sa ma fac cu ea, se mindreste nevoie mare). Merci de intrebare, Elsa e bine acum, chiar ffff bine, parca face mai multe nebunii acum. :) E tare haioasa.
Andy galro, Lidia, sanatate puiutilor!
Lidia, sanatate multa si tie, si eu as repeta analiza.
Anca, ma bucur ca a fost bine la eco. Voi nu o puneti de un pui mic? :)
Feli, esti mortala. intra mai des sa ne povestesti, ma amuz de fiecare data cind te citesc.
Lumi, astept vesti!
Ada, tu cind ziceai ca-i duci pe nazdravani la cresa?
Baby_boy, felicitari pt achizitie sau mai bine zis pt cadou!
Aici nu se iau cadouri de paste, in afara de oua de ciocolata pt copii, asa ca nu prea stiu ce sa-i iau Elsei. Imi amintesc ca mama ma 'innoia' de fiecare paste, aveam o rochita noua. Poate o sa fac la fel pt Elsa, ca sa aiba amintirea astam, asa cum o am eu acum:)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

abe, ramo, paula, nerantula, ange, alessia, nocom, babytza, claudinna, alinutza, baby_boy, dya, xor, pio , sunteti extraordinare, cum va ganditi voi la noi!!!

ada, sa fii tu tare, eu atat iti spun. ca ei sunt oricum imprevizibili, eu n-as fi crezut ca hunii sunt asa mamosi... desi nu de mamoseala e vorba aici, mi se pare o reactie normala. pe cat de normala, pe atat de dureroasa.
azi n-a mai fost asa horror, doar Robi a plans, si la dus si la intors, si numai cateva minute. acolo iar s-au jucat pana pe la 10 si ceva (de la 8.30 azi) si apoi au mai bazait usor, nu exagerat. azi sunt chiar mai optimista, Edi a si mancat acolo 'aproape tot pranzul'. si asa e, dupa ce i-am luat, i-am incercat cu mancare, Robi a papat tot, ca nu papase decat 4 lingurite, Edi cam un sfert din ce i-am pregatit, si nu e deloc mofturos la mancare. mai rau e cu somnul, Robi a dormit o ora, Edi deloc, treaz de la 06.45! Au dormit amandoi in parc cate o ora.

claudinna, la 08.30 incepem. intre 10.00 si 12.00 e somnul, fiecare cam cand i se face somn. imi place ca nu i-au fortat sa adoarma, dovada ca Edi nici nu a dormit azi, desi se vedea ca era obosit. inca n-am aflat cum e programul la cei de 2 ani, inca nu stiu ce sa fac, daca sa-i mut sau nu...

laureta, la noi au intrat banii.

baby_boy, babytza, azi a fost ceva mai bine, cum spuneam mai sus. tot au mai plans, dar nu asa ca ieri, de altfel am vazut si cand i-am luat, s-au linistit repede, in special Robi, ca Edi aproape ca n-a avut nicio treaba! Sper sa nu fie doar o faza si sa fim pe drumul cel bun. Mi-e groaza de ziua de luni, de dupa weekend...!
babytza, sanatate multa soricelului, sper sa fie doar de la dinti!
baby_boy, mai pui o data poza cu masina? ca eu am ratat-o ieri, am fost cam vraiste...

xor, nu apuc sa intru imediat, plus ca dupa ce-i iau mergem in parc, mancam, ne jucam, dormim, ne jucam. si cand sunt acasa nu-mi vine sa ma dezlipesc de ei!!! bine ca ei sunt oricum calare pe mine cand sunt la laptop. off..........

sanatate multa, multa lui Andreias de andy_g!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Lumi ma bucur tare ca azi a fost mai bine si te simt mai optimista!!!
Cum sa nu ma gandesc la voi.Deja stiu de voi si nasa si prietena mea si inca cativa iar sotu m-a sunat sa ma intrebe ce au facut azi gemanasii?? ca el asa le zice

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Andy_g, sanatate puiului si refacere rapida!

Luni ar trebui sa incepem. Am citit toate analizele pe net (o, ce ne-am modernizat) si sunt negative deci stam bine. Sper sa rezistam asa bine pana luni, maine ar trebui sa luam avizul de intrare in colectivitate si sa faca Teo Prevenarul.
Dar azi dim a fost numa miorlait si mi-a facut un puseu de febra... cred ca asa, ca sa ma tina in priza.
Oricum il vede d-na doctor maine...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi ma bucur tare ca azi a fost mai bine si te simt mai optimista!!!
Cum sa nu ma gandesc la voi.Deja stiu de voi si nasa si prietena mea si inca cativa iar sotu m-a sunat sa ma intrebe ce au facut azi gemanasii?? ca el asa le zice

Diana

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput