Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobita2010 GATA m-am intors de la spital am asteptat pe dr. vreo 2,5 ore am intepenit pe scaun, dar daca ma ridicam nu mai gaseam loc m-am dus ![]() ![]() ca am streptococ beta hemolitic B, dr. Ion m-a linistit si mi-a spus ca nu-i nicio problema ca imi va administra antibiotic in timpul travaliului si totul va fi ok, nu fac tratament acum pt. ca AM COLUL LARG DESCHIS - e adevarat ca nici urma de contractie, dar colul e deschis si lichidul amiotic `din belsug``, astfel daca nu se hotaraste sa vina mai repede, il chemam noi saptamana viitoare (marti sau joi) ![]() ![]() - trebuie sa ma hotarasc cand vreau (poimaine implinim 38) sunt euforica ![]() ![]() - parca nici nu mai pot gandi si noi nici nu avem nume ![]() ![]() - facem sedinta la noapte 37+ ![]() dpn 02.04.2010 |
ai vazut ca nu e asa neagra situatia?
Hai acum linisteste-te ca sa ai inspiratie la sedinta de nume din seara asta!
rabdare si profita de relax din plin saptamana asta pana la marea intalnire!

castelana fericita
37+
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobita2010 asa, am uitat sa va spun daca tot am stat mai bine de 2 ore la Giulesti am mai tras cu urechea la una alta care au plecat nevaccinati - asistenta de la camera de garda iesise afara si vb cu cineva la telefon povestindu-i asta si spunandu-i ca va suna de indata ce va sosi vaccinul la spital sper sa fie asa |
ciudat e ca alte fete ziceau ca la Giulesti exista deja vaccinul BCG...
pe de alta parte n-am auzit ca la Cantacuzino sa se fi reluat productia vreunui tip de vaccin,nici macar nu s-a obtinut autorizatia de reincepere a activitatii
36+
Bumbitza spune:
A plecat si mama un pic mai devreme, altfel stau treburile acum, ca bine mai e sa ai un ajutor![]()
Kitzy multumim pt vesti. Ma bucur ca starea Oanei e mai buna, sper sa-i iasa analizele din ce in ce mai ok. Pacat cu lapticul, dar important acum e sa se faca bine ca bebe Eric are nevoie de ea.
Honey, si eu le zic asistentelor la recoltare daca mi se pare ceva suspect sau nu deschid acul in fata mea. Chiar la Giulesti am avut o experienta cu o asistenta grasanca, at cand am fost la TT, pt ca nu mi-a aratat acul si cand l-a desigilat...si aproape ca mai avea un pic si sarea la gatul meu, ca "bineinteles ca e steril, ce mai intreb". Imi venea sa-i dau una, sau mai multe...sper ca la nastere sa avem parte de personal mai ok.
Felicitari Bobita, hai ca mai e un pic si facem galerie
Nafi, ce descrii tu acolo sunt si simptomele mele, se vede ca avem DPN apropiat, pana si faza cu mainile si picioarele umflate azi pt prima data se aplica si la mine ![]()
Hai ca nu mai e mult, nici nu-mi vine sa cred ca deja avem 37s, parca-s intr-un vis...
Astero, Rebi, ce frumos cresc printesele voastre!
Abia o astept si eu pe a mea.
Rebi, sa poarte cu placere costumasul, sa ne arati poze.
Marina, si la mine a fost o discutie libera cu dr meu ref la modalitatea de nastere. Oricum dr meu e pro nastere naturala si eu tocmai asta imi doream, dar si daca vroiam cezariana era ok (evident daca nu reusea dr sa ma convinga de avantajele nasterii naturale
).
Castelana multumesc, e un sentiment tare placut intr-adevar cand pregatesti hainutele, asa drag imi e
.
Dupa calcule, bumbitza mea ar avea 47.6cm lungime.
Ma duc sa scot alta tura de hainute de la masina.
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
honeybaby spune:
Rebiana - ce repede a pus Mara carnita pe ea.
Asteptam sa vedem marinar
.
bobita- col larg deschis ??? WOW!!!!
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
rmkristine spune:
Bumbitza eu am auzit cazuri de dat spagi pt a face o cezariana la cerere, d-asta spuneam ca nu prea am auzit sa te intrebe medicii cum vrei sa nasti! La mine nu e cazul, pt ca nu as incerca acum, a doua oara natural!
Rebiana acum esti bine, nu?[ pup] Ti-au disparut toate starile alea pe care le-ai suportat in sarcina, nu? Incep si eu sa ma simt din ce in ce mai rau, desi toata sarcina n-am avut nimic.... 
Marina
35 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
Magdone spune:
Ce de-a bebelusi noi, felicitari mamicilor!!! sa aveti recuperare usoara si laptic mult!
Noi tot combo suntem, 2 in 1, nimic schimbat, mai ales acum de cand stau acasa parca nici contractii nu mai am, se vede ca erau de la oboseala, in schimb ma simt f greoaie, nu prea mai pot sa fac nimic prin casa, sunt cam fara rost asa, noroc cu ai mei parinti ca sunt aici si ma ajuta enorm, ca altfel nu stiu cum m-as descurcat.
Bobita vroiam sa te linistesc si eu cu rezultatele la analize, dar vad ca ai fost deja la dr, nu vor fi probleme, o sa-ti puna antibiotic intravenos in timpul travaliului, ca sa nu se transmita la bebe. Asa am patit eu la Olivia si acum am iesit pozitiva la testul asta asa ca ma astept la acelasi lucru.
Imi pare rau de Oana ca are asa probleme, sper sa rezolve repede si sa se intoarca acasa la bebe Eric.
In rest eu va citesc mereu insa cu scrisul nu prea apuc.
Scot si eu niste 
pentru Cristinua si Catus 76_ro, nastere usoara fetele si bebei sanatosi!
Magda, 38+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Rebiana27 spune:
Castelana
m-am bucurat enorm dupa ce am cantarit-o! Pe de o parte stiam de la fratiorul ei ca va recupera destul de bine greutatea insa pe de alta parte mi-era putin teama ca va reusi mai greut.
AMR usor!
Carmen cat de frumos ai descris ce grijuliu e Mihai cu Sofia! Asta e avantajul de a avea un frate asa de mare si protector! Sa-ti traiasca si sa te fericeasca amandoi! 
Bobita cat de fain e ca-n cateva zile iti vei intalni puiutzul! Toate temerile tale vor lua sfarsit! 
M-as bucura sa ne cheme la maternitati incepand cu 15 aprilie.. mi-e asa de teama s-o scot pe Mara din casa sau sa permit tuturor s-o vada de numa’! Dr de familie imi spusese astazi ca ei vor primi vaccinul la cabinet si ni-l va face desi din maternitate stiam ca vom fi chemate acolo. Cum o fi.. numai sa-l facem o data, mai ales ca intre el si cel de doua luni trebuie treaca cel putin o luna… asadar pe cel de doua luni il amanam!
Bumbitza
si eu abia astept s-o imbrac in costumasul primit; deocamdata e marisor dar acum recuperam! Bumbitza ta are, in burtica, aproape cat Mara la nastere… puiutza mea a avut 49 de cm.
Denisa
asa-i, a pus bine Maruska mica pe ea saptamana aceasta! Pe Luca l-am nascut la 3000 g si la o luna avea 4500 g… se deschisese ca o floare!
Roxi hai pupa-ma si pe mine! :P Daca-ti spun ca eu am tendinte de ingrasare vara ma pupi, nu?

Magda nu mai e mult si scapi de tot greul sarcinii! 
Marina daaaa, am scapat de greturi, voma, crize de colici biliare si alte alea! Imi pare rau ca tu acum experimentezi! :( Mi s-a intamplat in sarcina cu Luca sa-mi fie f rau in ultima luna insa nu s-a comparat ca intensitate cu ce am trait pe parcursul intregii sarcini de-acum. Dar stii cat de repede uiti dupa?? Imediat! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bobita2010 spune:
Nafi , Castelana – multzumesc frumos 

asa e suntem atat de aproape, sper sa fim inspirati diseara 

Bumbitza - nu faceti inca galerie, vreau ca
sa mai stea un pic, acum parca imi este frica sa ma misc ![]()
Honeybaby – am citat medicul asa a zis el asa am scris si eu, se pare ca si noi vom fi acasa de sarbatori 

Bumbitza, Honeybaby - pt. ca si voi nasteti la Giulesti, cu permisiunea voastra iau si eu nr de telefon ca sa va dau de veste, nu de alta, dar cu toata programarea mea, de cand am venit de la spital simt agitatie mare destul de jos in burtica ![]()
![]()
, sper ca
sa nu-mi faca vreo surpriza (si daca o face, asta e
) - uf ce emotii am
Magdone – multzumesc frumos, acelasi lucru mi l-a spus si medicul – in timpul travaliului se va administra antibiotic si totul va fi ok 
Jasmine - cum spuneam am auzit pe hol discutia la telefon a asistentei de la internari, eu sunt multumita si asa - macar sa vina vaccinul si dupa 15 aprilie - eu am auzit la tv ca va incepe productia la Cantacuzino de la 1 aprilie, sper sa nu fie pacaleala ![]()
37+ cu 
dpn 02.04.2010
Dianami spune:
Am pus poze cu pisoiul de 2 luni, pe picasa
. Multumim pt. gandurile bune, a luat tare bine in greutate si nu pot decat sa ma bucur.
Au trecut 2 luni de cand bebe a venit in viata noastra. Il tin in brate si parca il am acolo de cand lumea. Ma uit la el, ii vorbesc vrute si nevrute iar el ia o figura asa mirata, cu gurita in genul asta
, ma asculta cu atentie si, tam-nesam imi tranteste un zambet care imi merge drept in inima.
E asa de cuminte, nu ma pot plange deloc de el. Cand ii e foame sau trebuie schimbat chitaie putin, iar cand vrea pur si simplu in brate, la alint, zice un fel de a-a scurt. Si atunci il iau la smotocit
.
Noaptea papa in continuare tot de 2 ori. Spre dimineata il cam "uit" langa mine, el papa, adoarme langa san, se mai trezeste, il apuca iar si tot asa. Nu zice nimic si isi vede de treaba
. Doarme cu nasul langa san si cu manutele pe el. De multe ori raman asa si ma uit la el, ma bucur de clipele acelea petrecute impreuna pt. ca stiu ca vor trece ca si cand n-au fost.
Apoi se face dimineata si incepe forfota, lapticul copiilor, dusul la gradinita, putine desene animate, alaptat, treaba pe la bucatarie, o cafea pe forum si tot asa. Dupa-amiaza iesim afara, ne bucuram de soare.
Pe la 9 seara dorm toti. Alex mai cere sa pape si adoarme iar, asa ca pot sa mai stau si cu sotul, avem momentele noastre de singuratate si liniste. Ne mai uitam la un film, mai crosetez ceva sau ne facem planuri de viitor
.
Viata pare simpla. Cum spunea si Delia, poate cand bebe va fi mai mare, o sa fie putin mai greu. Insa momentan ne bucuram de ceea ce avem si imi intiparesc in suflet fiecare clipa, fiecare zambet, fiecare baita, alaptat...
Astazi Iulia a primit prima ei diploma, a participat la concursul "Istetel", organizat de gradinita.
Andrei imi aduce cate o carte si-i citesc de acolo, a inceput sa recunoasca animalele.
Sunt momente unice care ma implinesc si imi dau puterea de a merge mai departe in fiecare zi. N-as putea sa-mi doresc vreodata mai mult decat am, pt. ca am totul: un sot iubitor si 3 comori trimise de Dumnezeu
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
bobita2010 spune:
Rebiana am vb si eu cu medicul de familie saptamana trecuta cand mi-am luat concediul si imi spunea ca si tine ca bebei vor fi chemati a maternitate, acum vom vedea ...
Dianami - tu descrii atat de frumos viata ta de familie, si mie mi se pare un vis pana voi ajunge sa-mi tin bebele in brate - e atat de aproape si totusi, atat de departe - sa va dea DD sanatate si puiuti sanatosi 

pentru toate mamicile si viitoarele mamici sa fim sanatoase alaturi de bebei si un gand bun pt. Oana 
37+ cu 
dpn 02.04.2010