Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
nemary spune:
se pare ca trebuia sa incep cu ultima pagina ![]()
felicitari Ina
si bine ai venit Robin
refacere rapida si mult laptic.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
mihaelagrosan spune:
ATB oau ce maricel e bebe! Se vede si in poze, e dublu fata de alti bebei. Multi pupici de la noi.
Am uitat sa va spun ca am reusit sa pun si eu niste poze cu burtica pe picasa.
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
annya9 spune:
Am pus poze noi cu burtoaca ghiulea. ![]()
MIRIA, bafta multa la eco sambata si sanatate multa!
33+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
camilecu spune:
Buna si de la noi
miria_cristina vreu sa-ti zic ca si eu experimentez aceleasi nopti groaznice , m-am saturat . Nu se mai pune ca azi noapte am stat de veghe in camera Larissei ca a tusit toata noaptea . Cand reuseam sa atipesc incepea ea sa tuseasca .

Acum sunt franta , si mai am si o burta ca o piatra . Am luat un nospa azi noapte si unul mai inainte , sper sa cedeze .
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
bobita2010 spune:
Irinabobe - bine ai venit acasa 
Atb, Ina 30_40 - FELICITARI voua si multa sanatate bebeilor vostri 

37+ cu 
dpn 02.04.2010
bobita2010 spune:
Fetele, acum am alta problema
de dimineatza mi-am luat rezultatele de pe site-ul Medlife si am streptococ betahemolitic de grup B 

, nu stiu cum naiba m-am procopsit si cu asta 

am citit una alta despre el si mi-a ramas in cap doar ca se transmite f. usor la
in timpul nasterii 

azi merg la Giulesti dupa amiaza si sa vedem ce-mi spune medicul 

revin dupa amiaza cu vesti
37+ cu 
dpn 02.04.2010
dayanara spune:
anca asa.i ca robin sebastian e frumos? si mie mi.a placut la nebunie numele!
miria imi pare rau ca tusesti
sa treaca, si cu tinutul in brate te inteleg perfect!
bobita nasol cu streptococul dar daca se da antibiotic in timpul travaliului nu.s probleme pt copil, si oricum cred ca.ti va tratament de pe acum, ai si timp sa repeti analiza eventual
denisa au fost buni carnati? azi ma duc dupa cola, mi.a ramas gandul la ea dupa ce te.am citit :) in schimb mi.am trimis sotul dupa crenvursti si chiftele din ikea
mihaela am ceva contractii, cand sunt la 5 minute si ma bucur...degeaba, trece iar un sfert de ora si nimic
m.am uitat la poze, nu pari umflata, cel putin la fata, poate doar la picioare; te invidiez pt poza de pe scari :))) vreau sa urc si eu niste scari
elena e scumpa foc in poza cu tensiunea; apropo cam cat o ai de obicei?
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Ina fericitari!!!
Bine ai venit bebe Robin(imi place numele
)
Miria - eu am incercat faza cu lanterna cand era bebeluna mai mica si ...pauza. Daca misca se oprea cand puneam lanterna, daca nu misca ..asa ramanea, isi vedea mai departe de somn
Acum la cat de jos e cred ca trebuie sa introduc lanterna
.
Mihaela - nu am probleme cu muncitorii. Sper sa o tina tot asa. Dar alerg mai toata ziua dupa una alta si ma oboseste. Nu vreau sa risc sa nasc acum, macar sa montam centrala sa am apa calda si dupa aia sunt multumita chiar daca nu avem inca bucatarie.
M-a deprimat rau ce a patit Oana si imi vin tot felul de ganduri negre in cap asa ca stau departe sa nu va influentez si pe voi.
Atb - imi place ca esti la butoane si din spital.
Irina- la bulgari vaccinul se numeste tot BGC vaccine. Nu-ti trebuie reteta. Intri in prima farmacie si il ceri.
Ma bucur sa sunteti acasa sanatosi si ati scapat fara operatie.
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
'Neata fetele!
Azi va invit la o felie de tort
si un suc de portocale
(cine doreste si sampanie..
)
La multi ani, iubitul meu sot!
Sa fii sanatos si sa ne ajute Dumnezeu sa ne crestem cele 2 printese in pace si armonie!
Denisa da, manechin!![]()
andra alte 'motive', ar fi ca e ocupata si + dist de unde ne aflam noi pana la spital..dar daca e sa se intample cand este ea la cabinet nu tb sa vina sa ma asiste?
Merci!
Abia astept sa ajung la stomatolog (dupa ora 14 o gasesc), nu m suport durerea.
Adriana e frumos Denis, si e un dolofan..
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Castelana merci!
Ioana e bine, a inceput sa pape m bine..si apropo am cantarit-o cand am fost la cabinet si are 13 kg. Banuiesc ca pe 1 Martie cand am cantarit-o avea m mult 12 kg, pt ca nu avea cum sa i-a in 2 sapt 1 kg..am luat eu in schimb 1,5 kg in 2 sapt.![]()
irinabobe bine-ati revenit acasa! Acomodare usoara!
freedelia
La multi ani, fetitei tale Jodie!
Sa fie sanatoasa, cuminte si sa va faca fericiti!
Erina voi modifica, daca nu a facut-o altcineva intre timp.
Felicitari Ina!
Bine-ai venit pe lume, Robin Sebastian!
Sa fii sanatos, cuminte si mancacios.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
miria_cristina spune:
BOBITA - Imi pare rau, dar cred ca iti va da tratament si totul va fi bine.
DENISA - Serios? Ai incercat faza cu lanterna? Cate saptamani aveai atunci? Pai, acuma nu trebuie decat sa o asezi in zona pelvina si gata. Dar cu conditia sa fie treaza, ca altfel nu se trezeste.![]()
Si razi tu razi de introducerea lanternei, dar cica este una dintre metodele de reasezare a fatului ca sa scapi de cezariana, in cazul in care este asezat transversal.
Pentru ca prin burta sunt prea multe filtre si lumina ar fi slaba se pozitioaneaza lanterna in dreptul colului.
Sau o alta metoda ar fi sa pui deasupa pe burta o punga cu gheata sai legume de la congelator si fiind rece, copilul se intreapta catre zona calda, deci jos.![]()
Cristina +33
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/