Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
babyangel spune:
'Neata,
INA, FELICITARI SI SA TE REFACI REPEDE SI MAI REPEDE SA ITI VINA LAPTICUL!!
-ROBIN, BUN VENIT PE LUME. AI UN NUME SUPERB SI O MAMI CURAJOASA!
ATB, Denis e super, super! Are tati si mami ce tine in brate..vai de spatele vostru, nu?
Doar la sora mea am mai vazut un bebe mai mare ca al tau:fetita, de 4700 gr si 57cm
. Are 1 an si 3 luni, si poarta haine pt 2 ani si jumate![]()
Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
annya9 spune:
Bravo INAAAAA!!!! Sa va bucurati de bebe si sa fie sanatos!!!

ATB, felicitari inca o data!!! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun pentru grasunel!!!

Eu declar in mod oficial ca urasc noptile!!!
Nu fac decat sa ma chinuiesc si am impresia ca-l chinui si pe bebe la cat ma frichinesc de pe o parte pe alta!!!
IRINA ma bucur atat de mult ca ati scapat de operatie!!!
Acomodare rapida si linistita!!!
33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Erina spune:
Buna dimineata!
Pun
pentru Cristinicuta!!!

Curaj mami! Nastere usoara draga mea! Asteptam vesti despre tinhe si bebelus!!!
Irina, Bluekidoo bine ati revenit acasa!Acomodare usoara!
Felicitari Arrina. Sa va traiasca bebelusul! Refacere rapida si o viata minunata pentru bebelusul Rares.
Felicitari Ina! Bun venit bebelus Robin!!! Sa ai o viata fericita!!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
freedelia spune:
Bravo Ina!!! Bun venit, bebe Robin!!! Ma gandeam daca oi fi nascut inainte sau dupa miezul noptii, daca e in aceeasi si cu Jodie
n-a fost sa fie. Pupici si refacere rapida!
Irina -- slava Domnului ca ati scapat fara operatie, bun venit acasa si sa fie totul bine de acum inainte!!!
Castelana -- ma faci sa rad, chiar asa de muma padurii eram cand eram gravida? Atunci nu-i de mirare ca Coleman a zis ca mai degraba adoptam inca unul decat sa mai treaca printr-o sarcina cu mine
. Cat despre 3 copii, nu stiu, dar inca nu mi se pare prea mare diferenta intre 2 si 3. Dar asta mica e cuminte, doarme mult, papa, plange putin in general cand o schimb sau cand ii e foame. Asa ca inca nu e greu, poate mai incolo...
Incepand de azi am fetita mare, nu imi vine sa cred ca au trecut 4 ani. Ma uit la Jane si parca e Jodie, mica-mititica, sugand la tzitzi... si acum e mare, vrea sa faca totul singura, povesteste cate-n luna si in stele. Au zburat anii si a crescut asa de repede iubita mea... as vrea sa mai fie bebe, ma bucur asa mult cand vine la mine in brate si ne dragalim...
Am mers la Bible Study azi, am dus pachetele cu dulciuri pentru colegii de clasa, iar diseara o sa mancam tort in familie. Petrecerea mare va fi sambata -- si dupa asta aboa astept sa ma odihnesc saptamana viitoare si sa lenevesc...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Erina spune:
Multumiri Ioana si Babyangel pentru apecierile despre bebe David

Multumiri celor care ne-au vazut.
Numai bine si asteptare usoara!!!
Ioanasau alta mamica care se ocupa de lista, va rog pentru acuratete sa treceti in listuta ca bebe David s-a nascut la 38 saptamini. Multumesc.

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Lara spune:
Ina, pentru tine am intrat azi, sa vad ce facusi
Asa ma bucur!!! FELICITARI, MAMICO!!
Sa cresti mare si sa fii cuminte, Robin Sebastian!!
Oau, super masuratori are bebe.. si cand ma gandesc ce micuta si finuta esti si tu.. Bravo! 

Am fugit, FELICITARI!!!
Atb, tocmai am citit si de tine, oau, super felicitari!! Da stiu ca i-a priit la bebele tau in burtica
Esti de admirat!
Va pup, fetelor, aveti grija de voi!
Lara,
38 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
nemary spune:
Ina
Cristina
Catus
sa aveti nasteri usoare, fetelor si copilasi sanatosi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Si mii de felicitari fiecarei fata care a nascut pruncuti sanatosi si grasunei!

Eu sunt cam ..... ciudata. Sau oricum nu stiu eu acuma sa imi gasesc cuvantul care sa ma caracterizeze.
Cand ma bucur de cat de umflata sunt, cand incep sa plang si vreau sa-l tin o data pe bebe in brate. In fond, peste tot scrie ca bebe are la 33 de saptamani sanse sa traiasca, nu?![]()
Of! Mi-e greu, asta e si imi cer scuze ca va zic asta voua care sunteti in aceeasi situatie cu mine.
Ieri la ora 7:45 bebe s-a intors. A fost nemaipomenita senzatia. Isi facea micutul loc cu o inversunarede ma facea si sa rad si sa-mi dea lacrimile de durere. Acuma in locde o burtica inalta si tuguiata, am o burta joasa si juguiata, de cand ma asez pe un scaun, am impresia ca o asez pe ea intai.![]()
![]()
Maine merg la oftalmolog. Imi trebuie control si mie si cu ocazia asta ii fac si fetei ochelari, ca unul din ochisori este mai lenes si nu vreau sa-i creasca diopriile din nepasarea mea.
Am citit si imi amintesc ca am si vazut candva un filmulet documentar cu mamici in ultimul trimestru de sarcina care puneau pe burtica o lanterna si bebe se misca.
Tare as incerca sa vad cum face.![]()
De 2 zile tusesc fara simptome de raceala. Am ceva in gat care s-a transformat dintr-o simpla gadilatura in tuse productiva. O sa vorbesc cu medicul de familie maine si cu dr. Albu sambata cand facem ecografia.
Noptile sunt criminale. Partea stanga este dureroasa si aproape amortita din cauza ca stau cel mai mult pe ea. Pe dreapta nu pot sta decat putin si numai cateodata. Aseara, poate pentru ca avea alta pozitie m-a lasat sa dorm ceva mai mult pe dreapta, dar am stat cu grija. Pe spate nu se pune in discutie sa stau, incepe burta mea sa se miste de zici c-o ia la fuga.
Nu stiu ce sa mai zic, ca oricum vorbesc dispersat. 

![]()
![]()
![]()
Cristina +33
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara am avut si eu 2 contractii la 5 minute, sper sa nu se opreasca, de bucurie imi vine sa.mi scot singura majoretele :))))) roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
esti de coma, zau asa
dar scot eu o majoreta pt. tine, poate cine stie

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
37+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
mihaelagrosan spune:
Felicitari Ina!!!

Bine ai venit bebe Robin!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!!!

Irina ce bine ca ati ajuns acasa si fara operatie. Pana la urma ce au spus doctorii? E totul ok?
Freedelia La Multi Ani! pt. Jodie. Sa fie sanatoasa!!!
Intr-adevar alt aer transpare din postarile tale de dupa nastere
. Multi pupici la toti si petrecere frumoasa.
Honeybaby nu vreau contractii, doar ca mi se pare ciudat, toata sarcina tot cu contractii si acum cand ar trebui, nimic
. Oricum recunosc ca nu prea as vrea sa fiu in spital de Paste. Tu ce mai faci? Nu prea pari in forma, probleme cu muncitorii?
Dayanara cum sunt contractiile?
Miria imi pare rau ca te simti rau, lasa ca nu mai e chiar asa mult.
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)

silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)