Club chic (33)
Raspunsuri - Pagina 16

carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali carina, nici o veste de la posta romana, nimic? ca ar cam fi fost timpul! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali,draga,Sali...Se pare ca Posta Romana a fost afectata si ea de norul toxic produs de vulcanul Eyjafjallajokull

Pupici,parfumatelor,va rog sa-mi tineti pumnii...poate voi avea noroc pentru un week-end purpuriu!

Sali,

MissyMiss spune:
citat din mesajul lui sali carina, nici o veste de la posta romana, nimic? ca ar cam fi fost timpul! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
pai nu eu am intrebat cand il pui la posta?!? uita-te cand mi-ai dat PM ca l-ai pus si vezi daca au trecut 10 zile,13 ar trebui in total cu zilele petrecute pe drum...nu am avut nici un aviz,de-aia am si intrebat pe PM.Chiar vroiam sa i-l arat de la cine l-am primit. Si eu am dat bani pe posta cu coletele astea...una peste alta m-am lamurit cu schimburile astea, asa ca mai bine mi le cumpar eu,care le vreau si-mi plac.Imi cer scuze inca odata,dupa alte cateva zeci de scuze de pe pm, desi nu cred ca se pun...

teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali tu? angel sau tom ford? ![]() sau poate Elle?![/purple] |
sali m-ai nimerit ! cu TOATE trei ma dau si cu sung prin casa desi e multa lume impotriva lui mie mi da o stare de bine ca e puternic si ma incalzeste ....

sali spune:
buna dimineata!
carina a primit mostra de Amethyst-Lalique si ii place la nebunie.
ne zice ea mai multe, cand are putin timp.
rose, dai si tu play la ceva SO 80'?

carina85 spune:
Dragelor-parfumatelor ,intai tre' sa asteptati ca sa o pup pe Sali de un milion de ori!!!!!!Daca-ti sti ce mi-a faaaacuuut...Mi-a zis ca-mi trimite doar o mostra "pipernicita" de Amethyst ,si m-am trezit cu 7 (SAPTE) mostre,in loc de una...
...Yupeee!!!Iar mostra de Amethyst,va spun eu ca numai pipernicita nu e...Are pana si atomizor!
Grazie,gratzie,mille gratzie,signora Sali!
Acum...mai trebuie sa va repet ca Amethyst e absolut superb?!
Cred ca nu a mai fost asa apreciat/dezbatut un parfum ,de la Lolita sau de la inceputurile lui Alien...Si iata ,ca am ajuns, cumva ,la un numitor comun ,eu ,purtatoare de florale suave/fructate fresh,cu iubitoarele de ciocolatoase/vaniloase
Inca de cand am deschis punguta de mostre ,am simtit o aroma familiara,care predomina si le domina pe celelalte... Era,evident,Amethyst-ul!Am dat un singur puf pe incheietura si am parfumat totul in jur,numai cu ceea ce aveam pe mana...pe mine,camera,copilul...Asa ca persistenta nu ii poate fi pusa la indoiala (cel putin asa cred...asa e Sali?).
Amethyst mi se pare un parfum universal.Potrivit pentru orice ocazie...orice anotimp...care are sanse sa fie placut si de persoane care iubesc miresmele dulci,dar si de cele care prefera parfumurile fresh.Oricum,firma Lalique este o surpriza placuta pentru mine.
Ce m-a uimit,a fost faptul ca ,probabil din cauza compozitiei stabile pe care o are,Amethyst-ul nu se prea lasa influentat de ph-ul pielii...Este printre putinele parfumuri pe care l-am simtit pe piele ,la fel cum l-am simtit atunci cand mi-a trimis Rose bucatica de material impregnata cu Amethyst.Este o aroma usor recognoscibila si inconfundabila...Nu seamana cu nimic altceva de pe piata...iar pentru mine conteaza mult acest lucru...E,cu siguranta,un must!
Aseara,pe cealalta mana am mai probat si Desnuda...dar,tulburata fiind de Lalique,mare lucru nu pot spune despre el decat ca Rose l-a descris foarte inspirat,la timpul lui...Este ilustrat ...sau te duce cu gandul...la "La maja desnuda" ,pictura lui Francisco de Goya...din toate punctele de vedere...Departe de a fi un parfum batrancios...te transporta totusi ,in acele epoci,de sfarsit de secol 18...
Am sa revin si cu detalii legate de celelalte parfumuri (pentru ca mai am vreo 5 de adulmecat!),imediat ce reusesc sa-mi desprind nasul din Amethyst...
Sali,iti multumesc inca o data pentru ca mi-ai parfumat week-end-ul!

sali spune:
citat din mesajul lui danamiha ce invidioasa sunt... ![]() |
pai de ce?
oricum nu ti-ar fi placut!

carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
pai de ce? oricum nu ti-ar fi placut! ![]() ![]() ![]() "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali,cred ca Dana este invidioasa mai mult pe senzatia pe care am avut-o atunci cand am realizat ca am atat de multe de mirosit!Mai ales ca a fost si ceva neasteptat!

Dana,s-ar putea sa-ti placa, totusi ,Amethyst...
In legatura cu Desnuda,mai voiam sa adaug ca o felicit pe cea care a avut geniala inspiratie ca sa puna parfumul in recipientul respectiv...O fiola de la arome alimentare...Suuuper!Si cand ma gandesc la cate fiole dintr-astea am aruncat de sarbatori...Bravo pentru idee...o voi pune si eu in aplicare atunci cand voi avea nevoie.

sali spune:
carina, entuziasmul tau e debordant!
cu Amethyst-ul descoperi oare despre tine lucruri pe care nu le stiai?
cum ar , de exp, ca ai potential pentru parfumurile violet?
ce m-a amuzat pe mine in descrierea pe care i-ai facut-o Amethyst-ului a fos cand ai zis ca e un MUST.
doar ca tu ai zis-o in sensul de "must have" iar eu, dupa ce am depasit etapa, primindu-l de la rose, am zis ca e un MUST, in sensul de minunat suc de struguri. eu am zis ( nu stiu daca si aici dar sigur pe mess cu rose si alta draga draga parfumata, elena
) ca seamana cu Fanta Madness ( aia de struguri, neaparat negri).
tot e bine, alte pareri il dau ca semanand cu nu stiu ce votca suedeza.
pe de alta parte, se pare ca nu toata lumea ne-a impartasit entuziasmul in ce priveste acest parfum.au fost asteptari mari de la el si dupa ce nu s-a ridicat la inaltimea lor s-a spus ca "a road to disappointment is paved with great expectations."
mie imi place de mor, in continuare, combinatia fructe( mure si coacaze) /mosc alb din el , azi sunt data cu el si da, confirm, are o persistenta f buna!
e exact asa cum imi place mie sa fie un fruity/floral.
si atat cat in capul meu vesnic Lalique rimeaza cu chic...abia astept sa-l exploatez in vara asta!
nu mai spun ca fiind Lalique, beneficiaza de o sticla cu design pe masura!
acum am target ENCRE NOIR, tot de la Lalique,simt un potential de chimie intre mine si el, si ma bucur, pt ca( destul de) rar ma mai atrage un parfum!
sambata trecuta in sephora am trait unul din cele mai triste momente din viata, cand mi-am dat seama ca imi alunecau ochii pe rafturile cu parfumuri fara sa zaboveasca asupra unuia in mod deosebit ! drept pt care m-am aruncat si am incercat cateva barbatesti, asa, just in case!
am incercat Chanel Allure Homme Sport, Gucci pour Homme si Givenchy Pi.