Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Mie personal imi evoca un parfum ALB, cunoasteti genul...Creed love in white...ei nici chiar ca si el, dar tinde spre.
30+

inseamna ca trebuie sa mi-l cumpar neaparat!
e moartea mea!
la propriu!

Mergi la inceput

missy, pissy sau rrraluca sau cine oi mai fi crezand tu ca esti zilele astea, azi am fost la posta sa iau coletul cu facatura de Ange ou demon de la givenchy, care s-a intors pt ca nu ai catadicsit atatea zile sa mergi la posta sa ti-l ridici.
eu una m-am saturat de telenovela asta proasta..daca iti vrei fake-ul inapoi , nu ai decat sa vii pana la targoviste sa ti-l iei , ca eu nu mai misc un deget sa ajunga la tine.
daca eram buna la oina ti-l aruncam din targoviste pana in cluj la tine, cu forta data de speranta ca poate nu reusesti sa te feresti!
glumesc draga, doar stii ca am o slabiciune pt tine!

celor care au deschis televizorul mai tarziu , le spun ca am facut un schimb cu missy/pissy , de buna voie si nesilita de nimeni ,i-am dat Classique( JPG) in schimbul( credeam eu ca proasta) unui Givenchy ( ange ou demon).
numai ca givenchy ul s-a dovedit a fi de obor/ talcioc , drept pt.care am rugat-o sa remedieze problema si sa-mi trimita parfumul meu inapoi, ca si eu ii voi pune jaful retur.
i-am dat ideea , recunosc , sa nu ma ridice coletul cu JPG , ca tot nu apucase .
stiam ca dupa 10 zile, daca destinatarul nu vine sa ridice un pachet, posta il trimite inapoi la expeditor.
a stat coletul in cluj la ea 10 zile, a venit retur, am platit taxele de transport dus intors si taxa pe fieacare zi cat a stat coletul acolo.
am zis merci ca mi-am recapatat parfumul.

azi am primit aviz ca am ceva la posta, nu stiam ce e, ca nu mai comandasem nimic.
cand am fost, mare minune, se intorsese coletul , pt ca missy /pissy nu s-a dus sa-si adune facatura de la posta.
adevarul e ca o inteleg intr-un fel , pt asa "parfum" nu merita nici deranjul sa bati drumul sa il mai recuperezi!
am platit iar taxa pt fiecare zi cat a stat si acest colet in cluj si transportul cand i l-am trimis.
nu-s bani multi, doar ca vreau sa vedeti cat deranj m-a costat prostia de a da cuiva credit a doua oara, desi aveam semnale ca fata e un virus si chiar ii dadusem peste bot dar doar asa, in sters!
recunosc ca dorinta de a avea givenchy-ul mi- a intunecat mintea , mi-a batut ratiunea si instinctul care urlau ca am de-a face cu o persoana neserioasa.

missy/pissy, de dragul milisecundelor in care am crezut in tine cu disperarea generata de dorinta de a-mi picura in vena perfuzie cu Givenchy, te implor sa fii decenta si nu-mi mai dai nici o explicatie, aici sau in PM!

ah, era sa uit! na, ca-s batrana si la menopauza , mai stii cum ma alintai tu cand iti ziceai rrraluca si credeai ca esti sub acoperire ?
daca ai murit, anunta-ma, e singurul motiv care ar scuza nes...eriozitatea ta!

Mergi la inceput

carina, cautai mai demult acest parfum.
l-am gasit aici, la un pret mai mult decat bun.
http://cgi.ebay.co.uk/DKNY-FRESH-BLOSSOM-50ML-EDP-NEW-SEALED_W0QQitemZ260586626178QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item3cac2c5c82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Parfumatelor dragi ce mai faceti? sali, imi pare rau de situatie...de atatea taxe postale iti luai si tu un ml de guerlain

A sosit si guerlain al meu, daca e guerlain mare dezamagire, nu imi place, nu simt absolut deloc vanilie, mi se pare asa banal...sotului in schimb ii place, zice ca e discret nu e "tipator" ca si Tihota, ce descriere...

cele mai multe pareri citite despre el sunt scrise de barbati, tare incantati de parfum.

ma bucur ca nu am comandat blind o sticla de 75 de ml...am comandat 7,5 ml si am primit doar...4 ml, nu era bine inchisa sticluta, era sigilata cu ceva gen banda de lipit care era imbibata in parfum, asta e, am vrut sa vad cum e parfumul asta, acum pot sa dorm linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali ca sa ti treaca supararea o sa ti trimit o mostra de scent gloss la targoviste ! da sa vina !

primavara asta de tip romanesc (nu mediteraneeana cum ne obisnuisem noi !) ma ""trage"" inca la parfumuri de iarna ! va dati seama cum miros ? sau a ce miros ?

am fost in mall si am incercat chance eau fraiche ! ramane stabilit pt vara asta va fi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Parfumatelor dragi ce mai faceti? sali, imi pare rau de situatie...de atatea taxe postale iti luai si tu un ml de guerlain

A sosit si guerlain al meu, daca e guerlain mare dezamagire, nu imi place, nu simt absolut deloc vanilie, mi se pare asa banal...sotului in schimb ii place, zice ca e discret nu e "tipator" ca si Tihota, ce descriere...

taxele sunt nesemnificative , valoric vorbind!dupa cum stim!

nesimtirea unora + prostia mea= LOVE!

mare dezamagire cu guerlain-ul...of!
imi pare rau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali ca sa ti treaca supararea o sa ti trimit o mostra de scent gloss la targoviste ! da sa vina !

primavara asta de tip romanesc (nu mediteraneeana cum ne obisnuisem noi !) ma ""trage"" inca la parfumuri de iarna ! va dati seama cum miros ? sau a ce miros ?

sa vina, sa vina!
babanu tot asa? orbesti uitandu-ne inaintea lui?

azi, dupa cateva luni, mi-am dat cu Lolita MIDNIGHT! delicios. gurmand...dar nu ma mai atinge la fel....mi se pare o acadea , dupa Alien si Midnight Poison, ca numai cu ele m-am dat lately.

tu? angel sau tom ford?
sau poate Elle?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Seara buna parfumate dragi !!!

Sunt in licitatie pt. un...surpriza ??!!!...Alien Saphir Soleil. mai sunt 15 min. Tineti-mi pumnii...

Sali...da' stiu ca nu te plictisesti...si eu m-as fi enervat...numai cat timp ai pierdut...

Teo si eu la fel. Am, inca, iarna in suflet. N-a reusit sa ma convinga primavara...

Pup !!!
Ma duc sa urmaresc licitatia...

PS Gata. L-am castigat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Sunt in licitatie pt. un...surpriza ??!!!...Alien Saphir Soleil. mai sunt 15 min. Tineti-mi pumnii...

Sali...da' stiu ca nu te plictisesti...si eu m-as fi enervat...numai cat timp ai pierdut...

Teo si eu la fel. Am, inca, iarna in suflet. N-a reusit sa ma convinga primavara...

Pup !!!

PS Gata. L-am castigat.

geniest, intr-adevar, nu e o surpriza!
nu ti-am tinut pumnii ca abia acum am vazut , in schimb iti zic felicitari! super achizitie!
sa zici neaparat cum este, prin comparatie cu Alienul , ca noi, muritoarele de rand , la ala ne-am intepenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Pup !!!

PS Gata. L-am castigat.

geniest, intr-adevar, nu e o surpriza!
nu ti-am tinut pumnii ca abia acum am vazut , in schimb iti zic felicitari! super achizitie!
sa zici neaparat cum este, prin comparatie cu Alienul , ca noi, muritoarele de rand , la ala ne-am intepenit!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

S-a facut !!!!

Mergi la inceput