Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85
In legatura cu Desnuda,mai voiam sa adaug ca o felicit pe cea care a avut geniala inspiratie ca sa puna parfumul in recipientul respectiv...O fiola de la arome alimentare...Suuuper!

rose este autoarea!
si a putut face acest lucru pt ca , din fericire, la DESNUDA se poate desface atomizorul( pt ca designerul a fost ingenios si l-a prevazut cu pensula cu care sa poti sa-l aplici) si se poate scoate cu pipeta/seringa( aici am discutat mult cu rose si ea a optat pt seringa ) , pt a putea fi pus in fiola de Dr oetker.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Hahaha,Sali...De fapt voiam sa spun ca e un musai...asta aveam in minte...dar a iesit must...
Un must (de struguri),mi se pare in schimb Ricci Ricci.Mie asa-mi miroase,a esenta alimentara de struguri negri...

Si ,a'propos de bauturi,ar trebui sa mirosi variantele de vara de la Escada.Eu numai pe asta l-am gasit in magazine www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Marine-Groove-7303.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Marine-Groove-7303.html !Cica miros toate a cocktail-uri alcoolice de fructe exotice...Ca sa nu mai pomenesc de Note Vanillee al Danei,cu rom si coniac in compozitie...

...Si nici nu vreau sa aud parerea diversilor in ceea ce priveste Amethyst-ul...sunt niste rauvoitori,carcotasi si invidiosi...care nu pot ajunge ,sub o forma sau alta,la strugurii nostri din parfum,si-atunci spun ca sunt acri...

Eeeeiii...iar cu miresmele mov nu sunt la prima abatere.Am un parfum mov ,deja...De fapt ,am chiar un Amethyst...numai ca e Omnia,si e de la Bvlgari...Imi place si ala,de mor!Bine ca mi-am amintit sa-l scot din coltisorul lui...asa ca sa fiu in trend!

Sper ca n-am stresat prea multa lume cu exaltarea mea in ceea ce priveste Amethyst-ul...dar simteam nevoia sa-mi mai ridic moralul, pentru ca dimi am fost la coafor sa-mi vopsesc parul ,si am iesit tare...da' tare,plouata...A iesit groaznic...arat ca Morcoveata...Pot sa ma duc sa vand seminte in piata!!!
Asa-mi trebuie...Daca ma vopseam singura acasa,eram consolata ,macar,ca mi-am facut-o cu mana mea...
Asa ca am circumstante atenuante...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali
rose este autoarea!

Bravooo,Rose!!!

Mergi la inceput

Cu intarziere si mii-mii de scuze...multumesc mult de tot elena_g (Gabriela) pentru coletel...Iarta-ma,dar ,dupa cum poate ti-ai dat seama,sunt destul de high din cauza Amethyst-ului,asa ca incep sa uit lucruri esentiale...

Dar dau vina si pe Rose...In definitiv,dansa a declansat revolutia asta olfactiva cu Lalique-ul...Si acum ne mai atzatza si cu Encre Noire sau Perles...

Inca o data ,multe multumiri,Gabriela!

Mergi la inceput

cara carina, nu stiu cum ti-a iesit parul dar daca zici de morcoveata, inseamna ca ai dat-o pe vreun roscat, nu?
azi ma uitam pe net la fragmente inregistrate din Happy Hour , unde intr-una din zile a fost invitata Ana Maria Georgescu, initiatoarea bine venitei campanii "Bataia e rupta din rau"( fata combinata si agresata de Chilian).
Doamne, ce par are , ce culoare, rosu , rosu, atat de fain....bine, era coafat, machiajul in ton, fata e tanara si frumoasa coz....ma gandeam cat curaj tr sa ai sa te vopsesti asa si cata mentenanta presupune o astfel de culoare!
http://happyhour.protv.ro/video-ana-maria-ochii-tai-despre-viata-ei-dupa-florin-chilian/36589

asa arata si parul tau, carina? ca mie imi place de mor dar nu am curaj sa dau blondul din mana pt roscatul de pe gard!

cat despre parfumurile dulci /cocktail de fructe exotice, stiu editiile de vara ESCADA, am mostra de la rose cu Moon Sparkle, care este ametitor de dulce....dar sincer spun ca, dupa ce am avut J.LO- LIVE LUXE, nimic nu ma mai poate mira in materie de dulce exotic, acesta e de departe campion in aria asta.

Mergi la inceput

Aaaa...pai nu,Sali,draga...Asta este un roscat decent...Nu-ti zisesem ca vand seminte in piata?

Si cum...fata asta chiar a fost cu Chilian?Ii credeam pe amandoi mai cu mintile in cap.Pe ea n-as fi vazut-o combinata cu el...pe dansul,dupa cum se arata de sensibilos,n-as fi crezut ca e genul care sa bata o femeie...Rusine sa-i fie!

Mergi la inceput

Citat:

Aaaa...pai nu,Sali,draga...Asta este un roscat decent...Nu-ti zisesem ca vand seminte in piata?

Si cum...fata asta chiar a fost cu Chilian?Ii credeam pe amandoi mai cu mintile in cap.Pe ea n-as fi vazut-o combinata cu el...pe dansul,dupa cum se arata de sensibilos,n-as fi crezut ca e genul care sa bata o femeie...Rusine sa-i fie!

[purple]carina, daca al ei e decent, al tau cum e? rosu ca microfonul la care vorbeste ana maria?
cat despre "Mr" chilian, clar ca sensibilitatea din cantece e direct proportionala cu agresivitatea din real life!
sunt mai multe fragmente de emisiune si intr-unul fata spune ca a vazut moartea cu ochii si ca nu mai credea ca scapa din mana lui! [/purple]

Mergi la inceput

Offf,Sali..."Decent",in sensul ca arata cumva;e uniforma culoarea...si i se potriveste bine nuantei tenului,machiajului...Arata fain...Eu,in schimb...tre' sa ma ascund in casa pentru urmatoarele saptamani...E pur si simplu,portocaliu ,si mai mult la radacina,unde era culoarea naturala...A'propos,cand pot incepe sa-mi maltratez/agresez parul ,din nou?

Nu stiu daca esti blonda de la mama natura,dar daca nu,tre sa stii sau sa fi vazut etapa intermediara... pana ajungi la blond...Cam asa morcoviu/portocaliu mi-a iesit mie.

Mergi la inceput

Citat:

Offf,Sali..."Decent",in sensul ca arata cumva;e uniforma culoarea...si i se potriveste bine nuantei tenului,machiajului...Arata fain...Eu,in schimb...tre' sa ma ascund in casa pentru urmatoarele saptamani...E pur si simplu,portocaliu ,si mai mult la radacina,unde era culoarea naturala...A'propos,cand pot incepe sa-mi maltratez/agresez parul ,din nou?

Nu stiu daca esti blonda de la mama natura,dar daca nu,tre sa stii sau sa fi vazut etapa intermediara... pana ajungi la blond...Cam asa morcoviu/portocaliu mi-a iesit mie.

nu, nu sunt blonda de la mama, credeam ca s-a inteles din postari , dar se pare ca trebuie sa ma mai straduiesc!

din fericire , pt a ajunge la statutul de blonda nu am trecut prin etapa morcoveata, imi iese un blond decent , culmea, aplicand doar vopseaua, fara a fi nevoie de decolorare! pot sa dovedesc cu poze!
de la mama e un saten banal, cred, nici nu mai stiu...sunt blonda de vreo 15 ani.

Mergi la inceput

Hehehe!
Astept dovada/pozele pe mail!

Mergi la inceput