Club chic (33)
Raspunsuri - Pagina 18

danamiha spune:
carina, crede-ma, sali e o blonda superbaaaaaa, cand am vazut-o in poze am zis ca ma infometezzzz!!!! sali, please, mai multe pozeeee!!!

sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha carina, crede-ma, sali e o blonda superbaaaaaa, cand am vazut-o in poze am zis ca ma infometezzzz!!!! sali, please, mai multe pozeeee!!! ![]() |
dana, ca de obicei, esti ffff amabila !

carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha carina, crede-ma, sali e o blonda superbaaaaaa, cand am vazut-o in poze am zis ca ma infometezzzz!!!! sali, please, mai multe pozeeee!!! ![]() |
Na ca acu' m-ati facut si mai curioasa

Doar n-o sa ma lasati asaaaaa.....

carina85 spune:
Buna dimineata ,parfumatelor!
Va doresc o duminica insorita si plina de energie;siiii... special pentru Sali...
Pupici!

sali spune:
citat din mesajul lui carina85 Buna dimineata ,parfumatelor! Va doresc o duminica insorita si plina de energie;siiii... special pentru Sali ![]() Pupici! ![]() |
multumesc!
supeeeerrrrrrr!

manumanu spune:
Fetelor, unele dintre voi poate ma mai tineti minte de la "inceputurile" topicului... atunci inca nu eram mamica celor doua minuni gemene Anastasia si Radu! De cand am nascut, adica de 1 an si cinci luni, viata mea s-a schimbat total, evident ca nu am mai avut timp sa zabovesc prea mult pe alte forumuri in afara de "clubul scutecelor". Cat despre lumea parfumurilor, multa vreme am stat departe de ea... Abia de cateva luni am reincceput sa folosesc regulat parfumurile mele dragi... De cumparat, nici atat!
Sper sa intru mai des si sa ma pun la curent cu noutatile. Am si ceva pentru "bursa parfumurilor" pe care vad ca ati deschis-o: 1 cutie de Angel de Thierry Mugler, EDP 50 ml, sigilata (cumparata din lantul de parfumerii belgian ICIPARIS XL). Nu este al meu, dar il am la mine si pot trimite poza. Daca il doreste cineva, o rog sa ma contacteze pe PM.
DANAMIHA, . Mi-a fost dor de discutiile noastre de acum 2 ani!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

danamiha spune:
Draga mea manumanu, nici nu stii cat ma bucur ca te "aud".
Am vazut poze cu minunile tale, sunteti niste frumosi!
Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul, parca ieri traiam alturi de tine toate emotiile si ma rugam sa fie bine, sa ti se implineasca acest vis de a fi mamica Acum totul e o realitate minunata si stiu ca te bucuri din plin de ea (chiar daca uneori stiu ce greu e...)
Am sa pun parfumul la bursa pe prima pagina. Daca mai ai de dat, chiar si folosite, spune-mi sa le pun aici. Imi amintesc de cand erai si tu colectionara si aveai in jur de 25 de parfumuri si cum ai renuntat la ele si ai ramas cu cateva

manumanu spune:
DANA, merci de (re)primire! Imi place ideea cu "Club Chic", am cautat initial vechiul subiect si, cum nu-l gaseam, mi-a atras atentia... nickname-ul tau de la acesta! Atunci am realizat transformarea!
Merci de aprecierile la adresa pozelor noastre!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq