Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

mda...asta cu gradul de maturitate al placentei ma nelinisteste...dar sa speram ca o sa fie ok!

multumesc!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

bambolettaai o burtica scumpa rau
am pus si eu o pozica cu burtica de 19 sapt,nu e asa mare ca voastra dar are timp sa creasca

19+

vazut burtica

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Buna burtici,

am fost la eco vineri si bebelina mea a crescut, 152 gr si 11 cm!! ne a facut cu mana, a zambit a fost o scumpete!
ne am relaxat total cand am vazut o, si cea mai mare bucurie este ca a ramas tot fetitza!!

in alta ordine de idei, m a cam speriat dr. iosup. am placenta de gr 2 deja...e ok?? si IR dr - 0.40 si IR stg - 0.60.

va rog sa mi spuneti voi ce parere aveti de asta? el mi a zis sa nu mai fac efort si m a intrebat daca este stresant serviciul. cam este in ultima perioada...parca au inebunit de cand le am zis ca sunt gravi... mi a zis sa ma relaxez.
voi ce valori aveati la 16 sapt?

multumesc, va pup!!

16+

hello again,

insist!
va rog spuneti mi valorile voastre de la 16 s...care le stiti, sa ma linistesc si eu!

Va pup, mersi

16+

Draga Iulia, eu nu am facut eco la 16s, ci la 17s 2z.

Baietelul nostru avea atunci 11.6 cm si 185 gr. Iar placenta era de gr. I. Acum nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi ca o ai de gr. II... trebuia sa ii ceri mai multe detalii medicului. Ce am mai citit aici pe forum este ca trebuie sa te hidratezi foarte bine, ca asta ajuta la regenerarea placentei... nu stiu cat de corecta e informatia aceasta, mai bine suna-l pe doctor si intreaba-l.

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Am pus poze cu pe picasa

dragaico-te-ai pus pe cumparaturi masa de schimbat,paturici,saci pt scaunul de masina f faine

si noi ieri am luat 1 costumas,caciulita,sosetele...

Am vazut burtika deveghe,aelita,katalina...

mie laptele mia venit la 3 zile...nastere naturala dar bebelina nu vroia deloc sa suga canalele infundate abia abia reuseam sa scot cu pompa ceva...sper de data asta sa alaptez mai mult...

Daaaa..... sacii de masina i-a luat barbatamiu, nu l-am putut scoate din magazin, vorbea cu vanzatoarele si le explica ca are gemeni si sunt mai mult ca sigur fat si baiat, vanzatoarele vadit impresionate si emotionate se chitaiau pe langa el explicand ce si cum sa faca .......ce mai eu eram invizibila .......cred ca femeile au atractie mai mare la barbatii cu copii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

cu siguranta da...barbatii cu copii au atractie mai mare la femei...eu cand il trimiteam pe al meu cu printesica la plimbare imi zicea ca a vb cu nu stiu ce mamica de prin parc...cand ieseam eu nici una nu se baga in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Iulia, parca mai spunea Shery, Iosup de regula da grad de maturitate 2 la placenta si atrage atentia asupra IR si spune burticilor sa bea multa apa. Nu ar trebui sa nelinisteasca totusi..
Sunt sigura ca totul e bine

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Iulia imi pare rau dar nu stiu valorile, sunt scrise pe ecografie sau de unde pot sa imi dau seama?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor intrebare, mie mi-au masurat cantitatea de lichid amniotic si este cam la limita inferioara, la un bebe este 3,4 cm iar la bb2 este 2,9cm......mi-au zis sa nu-mi fac probleme dar ....na ...ma cunoasteti de-acum
La voi cum a fost la 16 saptamani???/

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

am lipsit cateva zile si am avut de recuperat 2 captiole si jumatate ...am citi tot, dar nu mai stiu nimic decat ca Michelle a plect in concediu...vacanta placuta!!!

in rest, eu sunt bine am facut si noi la servici party-ul de 8 martie...sambata seara am fost la Stand-up cafe, ne-am prapadit de ras ...vad ca seara rezist bine, abia la ora 1 am ajuns acasa...nu ma deranjeaza muzica, fumul etc...dar fie ce o fi dimineata la 7,30 sunt in picioare

mi-am comandat de pe net un sutie alb si un tricou, azi au sosit sunt curioasa sa ajung acasa sa vad daca am nimerit marimile

acum ma uit la pozele voastre ...uff incarcatorul acumulatorului de la aparat s-a strict tocmai acum ca mi-as mai fi facut cateva poze cu burtica...dar imi iau eu revansa

Oana 23+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lalala, mercic, mi-ai inseninat ziua cand am citit ca ai luat si tu cateva grame in plus , nu sunt singura pe lume deci! Of si eu ma oftic, dar asta-i organismul, retin si saliva inghitita!
Bumbuleino, bafta multa maine, tu stii ca totul e ok dar te alinti si tu, nu?
Beluistef, si eu tot miercuri la morfo, dar pe seara!
Pufescu, s-ar putea sa fie ligamentele, a crescut burtica si atarna greu.
Eu daca stau mai multe ore intinsa in pat cand ma scol exact acolo ma doare si pe mine. Daca fac miscare nu mai doare, dar doare burtic, fund, genunchi, talpi, calcaiul lui Ahile, coasta lui Patrocle, inima lui Hector, puta lui Ulise .
Vin de la dr de familie, care cica a avut un soc cand m-a vazut (ultima oara acu 2 sapt), a zis ca m-am facut mare, ca am aerul unei femei care naste la cum merg, gafai, bburtan, etc. Cre' ca-i ofticoasa !

Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Iulia, parca mai spunea Shery, Iosup de regula da grad de maturitate 2 la placenta si atrage atentia asupra IR si spune burticilor sa bea multa apa. Nu ar trebui sa nelinisteasca totusi..
Sunt sigura ca totul e bine

Alina 19+ cu
gargarita

da, am mai citit despre treaba asta cu Iosup, ca da gradele altfel decat ceilalti doctori, dar ma intreb...oare nu semnifica acelasi lucru pt toti?

aceste valori sunt scrise pe ecografie. la iosup, se face asa ca un rezumat in care scrie cum se prezinta bebelusul.

multumesc de raspunsuri. o sa ma duc pe 25 la Badea, sper sa ma lamureasca...pana atunci o sa ma uit la poza de la eco in care papusica mea zambeste

pupici

16+

Mergi la inceput