Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Pt mine mersul la toaleta nu e un stres, atata timp cat aadorm la loc, e ok, merg uneori si de 2-3 ori pe noapte, dar asta in functie de cate lichide beau inainte de culcare. Alina 19+ cu ![]() gargarita |
La mine alta e problema
. dorm atat de adanc, incat ma trezesc cu dureri de burta ca sa ma duc la toaleta. Si inapoi in pat ajung cocosata de durere. Cred ca o sa -mi pun ceasul sa ma trezesc, sa ma duc la toaletaCris
22+ cu
enik83 spune:
| citat din mesajul lui ochidut Buna ziua doamnelor si sa aveti o saptamana frumoasa si usoara! Eu am tras chiulul de pe forum pentru ca m-am rasftat in w/end impreuna cu sotul. Dupa zilele de raceala si de zacut in casa, am primit unda verde. Si cum noi nu prea avem w/enduri libere in care sa ne bucuram unul de altul si de regula suntem macar unul din noi in deplasare, am profitat de asta si am facut de toate: am fost prin magazine la cumparaturi , am savurat un capucino si produsele de patiserie la o cafenea tare draguta, am lenevit in pat, uitandu-ne la filme si cu pizza in brate, am iesit pana si in club (era ziua unei prietene). Iar duminica ne-am vizitat niste prieteni care au bebe iar apoi ne-am intalnit cu altii si ne-am plimbat prin parc, am mancat la o trattorie unde ne place tare mult...supa crema, salata.. Yami!!! A fost un w/end tare relaxant si gustosBebe e bine, doar ca se intareste burtica destul de tare cateodata. Si as ace ma doar spatele la birou, de la atata stat pe scaun, imi e cam greu..... Si azi trebuie sa stau si pana mai tarziu, inainte de 7 nu cred ca plec ![]() ![]() 23 + cu ![]() |
ati avut un week-end plin nu gluma..
17+ cu o minune de 
poze
btz_ovi spune:
Hello gagici.In sfarsit am reusit sa recuperez tot ce ati scris in week-end.
Maya scumpa Maya,ma bucur ca ti-a trecut pasa poastra si ai revenit alaturi de noi.Asa cum tu nu poti rezista fara noi,nici noi nu putem rezista fara tine.Tu esti cea mai puternica de aici,un suflet nevinovat,vesel,naiv,visator,iubitor intr-un corp de femeie.Multi multi multi
pt tine!!!
Mycya ahh,am salivat un pic dupa invartita ta.Ieri mi-a gatit si mie sotul gratarel de pui si fleici de porc si ciuperci,iar eu i-am facut strudel cu mere si cartofi taranesti.Bun bun,iar la urma bere si budinca!!
Deveghe si mie mi se pare normal sa te asiste medicul la nastere,indiferent de tipul ei,insa majoritatea considera ca daca alegi normal prezenta lor nu este obligatorie.Problema se pune altfel:el iti spune ca e totul ok si poti naste natural,te apuca durerile in miezul noptii,el nu vine si apar complicatii la nastere si trebuie cezariana?Atunci ce de facut?Nu are el de unde sti ca nasterea decurge normal,de asta mi se pare absolut necesar sa fie orice medic alaturi de pacient.
Eu am o prietena foarte buna care miercuri face 40 sapt,nu are contractii nimic,l-a sunat dimineata pe medic si i-a zis clar ca daca dansa nu naste pana miercuri seara joi se prezinta la spital pentru cezariana.La care medicul i-a zis clar "vii si te internezi,mai stai o saptamana si vei naste normal,te asigur,dar eu nu iti fac cezariana ca nu e buna pt organism si nici nu e obligatia mea".Am ramas muta,el vrea sa o lase cu bebe in burtica si nici nu se ocupa de ea.I-am zis ca degeaba i-a bagat bani in buzunar.Beluisetf e vorba de medicul macelar,stii tu ca am mai zis eu de el.
Carla medicul tau accepta sa faci ecografii asa des?
Pupici
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Am gasit aici un articol despre mama DC care a murit.Groaznic,trist!!!!Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
ochidut spune:
| citat din mesajul lui enik83 |
ati avut un week-end plin nu gluma..
17+ cu o minune de 
poze
[/quote]
Daaa, daaaaa si am fost tare tare incantati
. Daca nu prea avem w/enduri pentru noi 2, cand prindem unul suntem disperati, unde sa mergem mai repede, cu ce sa ne alintam si cu cine sa ne vedem. Asta e si motivul pentru care nu ma omor cu gatitul sau alte activitati gospodaresti, pentru ca putinul timp impreuna prefer sa il petrecem altfel.De asta pe mine ma ingrijoreaza putin venirea lui bebe, pentru ca ni l-am dorit fff mult, il iubim mai mult decat orice dar suntem constienti ca "timpul" este o problema foarte dificila la noi. si imi tot fac calcule in cap cum o sa le putem imparti pe toate

23 + cu
nela_didea spune:
Buna burtici cu delfinasi! Si eu va urez o saptamana calduroasa plina de vesti bune.
Iulia eu ti-as raspunde cu mare drag daca as stii
, chiar vroiam sa postez si eu rezultatele mele ca habar n-am sa le citesc. Stiu doar ca fetele sunt foarte dragute si ne vor ajuta sa le descifram.
Asadar, DBN=34 MM
CC=138MM
LF=24MM
BCF,MFA PREZENTE
LA=CANTITATE NORMALA (aici am inteles ca-i vorba de lichidul amniotic
)
Burticilor cu delfinasi scumpi va rog sa ma ajutati
17+
Iulia_N spune:
| citat din mesajul lui Iulia_N Buna burtici, am fost la eco vineri si bebelina mea a crescut, 152 gr si 11 cm!! ne a facut cu mana, a zambit a fost o scumpete! ne am relaxat total cand am vazut o, si cea mai mare bucurie este ca a ramas tot fetitza!! in alta ordine de idei, m a cam speriat dr. iosup. am placenta de gr 2 deja...e ok?? si IR dr - 0.40 si IR stg - 0.60. va rog sa mi spuneti voi ce parere aveti de asta? el mi a zis sa nu mai fac efort si m a intrebat daca este stresant serviciul. cam este in ultima perioada...parca au inebunit de cand le am zis ca sunt gravi... mi a zis sa ma relaxez. voi ce valori aveati la 16 sapt? multumesc, va pup!! 16+![]() |
hello again,
insist!
va rog spuneti mi valorile voastre de la 16 s...care le stiti, sa ma linistesc si eu!
Va pup, mersi
16+
grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulia_N
hello again, insist! va rog spuneti mi valorile voastre de la 16 s...care le stiti, sa ma linistesc si eu! Va pup, mersi 16+![]() |
eu nu prea stiu ce sa iti zic; IRdr si st nu stiu ce inseamna, eu nu am gasit asa ceva pe eco de sapt trecuta. iar placenta o aveam de gr 1.

17+ cu bebic rusinos
lalala13 spune:
Iulia_N nu stiu cate g avea la varsta aia a sarcinii, la 17 sapt avea 200g si vreo 16 cm. ir meu unu e de 0,77 si unu de 0,52. ala de 0.77 e f mare. si gr placenta 1. sper sa te ajute
carla eu nici acum nu simt des bebelul sau foarte tare. eu zic sa stai linistita
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL - lungimea femurului
AC - circumferinta abdomenului
HC - circumferinta capului
Asta am gasit postat pe prima pagina din capitole mai vechi.
MF parca erau miscari fetale
BCF - bataile inimii
Daca mai gasesc ceva mai postez
Alina
19+ cu 
gargarita

, am savurat un capucino si produsele de patiserie la o cafenea tare draguta, am lenevit in pat, uitandu-ne la filme si cu pizza in brate, am iesit pana si in club (era ziua unei prietene). Iar duminica ne-am vizitat niste prieteni care au bebe iar apoi ne-am intalnit cu altii si ne-am plimbat prin parc, am mancat la o trattorie unde ne place tare mult...supa crema, salata.. Yami!!! A fost un w/end tare relaxant si gustos