Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

kittyescu, in privinta stimularii lactatiei, eu am baut ceai de anason, chimen si fenicul, pe care il gasesti la farmacii. Si beam in functie de cat de mult lapte aveam nevoie pentru bebei 9cand dadeam pe dinafara o mai slabeam cu ceaiurile si ramaneam doar pe apa). Multa apa si hrana consistenta.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, burtici dragi! Sa aveti o saptamana insorita si plina de vesti bune!

Am intrat doar sa va salut si ma intorc la munca.

Am fost socata zilele astea afland de povestea trista a lui Carmen, mamica care a plecat dintre noi! Am plans si acum cand am lasat un mesaj de condoleante aici pe DC. Mi se rupe inima cand ma gandesc la micutele ei comori! Dumnezeu s-o odihneasca si sa vegheze asupra familiei ei!

Va rog mult, aveti grija de voi, nu va mai stresati, munciti moderat si petreceti mai mult timp cu cei dragi! Fiecare clipa alaturi de ei este atat de pretioasa!

Bumblebee, mult noroc maine la morfologie si poate nu mai este nevoie de amniocenteza!

Racusor, LA MULTI ANI sotului tau, sa va iubiti o viata intreaga si sa va bucurati de baietel!

Carla, pana in saptamana 21-22 stiu ca e normal sa nu ii simti pe bebei chiar in fiecare zi.. Dar te asteptam cu vesti de la dr., daca spui ca te duci azi!

Maya esti o dulce, esti sufletul delfinariului nostru!

pentru toate burticutele si toti delfinasii! Poate ne mai citim mai pe seara!

Elena 17+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Am implinit si noi ieri 18s! Sa ne ajute DD sa ajungem cu bine la capat!

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

cine stie cand ma mai apuca
dar promit sa stau cumintica
problema mare e ca nu poot sa fac curat cu el in picioarele mele, mai rau ma enervez si ma las pagubasa, de-aia am avut atata exces de zel ieri (indeplineam toate conditiile- chef si sot lipsa)

16+ cu bebic rusinos

Si pe mine la inceput ma enerva cumplit modul lui de a face curatenie, dar mie interzicandu-mi cu desavarsire efortul, am tacut, mi-am dat cu parerea cat mai rar si acum sotul meu e cel mai bun la toate.

Alina 19+ cu
gargarita

aaa pai hai sa va povestesc ultima oara cand a facut scumpul curat...
vin acasa de la servici si surpriza peste tot stralucea, si deschid dulapul bineinteles ca s-au prabusit toate pe mine, apoi ma uit si dupa dulap ca nu imi venea sa cred ca incapusera toate lucrurile acolo, si surpriza era maldar si acolo, va dati seama ca 3 ore am aranjat la haine pentru ca bineinteles si alea care erau deja aranjate au cazut si s-au facut vraiste. Deci, in concluzie, voi l-ati mai lasa sa faca ceva? ca eu i-am zis ca-i scot ochii daca mai face asa
bine ca-l iubesc, ca altfel dormea la usa in seara aia de cati draci imi facuse

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Elena 18+ cu un cuminte

Multe inainte (pana la termen)
Si noi am facut sambata 17s! Sa-l manance mama de bebic cumintel si s-o suporte pana la termen!

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Elena 18+ cu un cuminte

Multe inainte (pana la termen)
Si noi am facut sambata 17s! Sa-l manance mama de bebic cumintel si s-o suporte pana la termen!

16+ cu bebic rusinos

Asemena si tie, Grety! Si sa nu mai fie atat de rusinos bebicul tau!

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Si mai am o intrebare: voi ati discutat cu medicul daca vine la nastere?Eu am vb cu o actuala/viitoare mamica si imi zicea ca prezenta medicului e absolut necesare doar in cazul in care apar probleme, altfel nu.
Laura 20+

Laura, eu la fiecare sarcina am fost asistata si am discutat asta cu multe luni inainte de nastere. Nici nu concepeam altfel. Pe primul (dr. Herghelegiu) l-am chemat intr-o sambata dimineata de la tara si pe la pranz era in Bucuresti, iar la a doua (dr. Dima) era deja la spital cand m-am dus sa nasc. N-as fi linistita, mai ales in Romania, sa nu stiu pe mana cui nimeresc.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 18+ cu
[/quote]

Mie mi se pare o prostie sa ti se spuna ca nu este necesara prezenta doctorului decat daca sunt probleme... pai atunci de ce mai imi monitorizeaza sarcina?!? ca asa ma duc la orice dr sa imi faca eco etc, ma duc la maternitate si nasc si gata, nu mai dau o gramada de bani la fiecare consultatie.
Normal este ca dr care monitorizeaza sarcina sa o duca si la bun sfarsit (el trebuie sa aiba grija de mine ca de-aia ii sunt pacienta). Daca un dr mi-ar spune ca nu e necesar sa vina la nastere in secunda doi l-as schimba....
Mama lor de doctori, de-aia nu-i suport eu, ar fi in stare sa nu faca nimic dar sa primeasca bani.
hai ca m-am enervat si m-am descarcat putin...... dar sunt niste nesimtiti

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Buna ziua doamnelor si sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!

Eu am tras chiulul de pe forum pentru ca m-am rasftat in w/end impreuna cu sotul. Dupa zilele de raceala si de zacut in casa, am primit unda verde. Si cum noi nu prea avem w/enduri libere in care sa ne bucuram unul de altul si de regula suntem macar unul din noi in deplasare, am profitat de asta si am facut de toate: am fost prin magazine la cumparaturi, am savurat un capucino si produsele de patiserie la o cafenea tare draguta, am lenevit in pat, uitandu-ne la filme si cu pizza in brate, am iesit pana si in club (era ziua unei prietene). Iar duminica ne-am vizitat niste prieteni care au bebe iar apoi ne-am intalnit cu altii si ne-am plimbat prin parc, am mancat la o trattorie unde ne place tare mult...supa crema, salata.. Yami!!! A fost un w/end tare relaxant si gustos

Bebe e bine, doar ca se intareste burtica destul de tare cateodata. Si as ace ma doar spatele la birou, de la atata stat pe scaun, imi e cam greu..... Si azi trebuie sa stau si pana mai tarziu, inainte de 7 nu cred ca plec

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, sunt sigura ca vii sa ne spui cat de neastamparati sunt bbii.

Dragaica, uneori e imposibil de multumit opinia publica.

Cat despre medici, grety, subscriu, de aia stam toata sarcina la usa cabinetului, ca avem incredere in ei si nu in altcineva!
Cat despre curatenie , tare faza, dar na, se invata incetul cu incetul.

Puiutz, fetelor, multumesc pt incurajari, sper sa treaca repejor timpul asta.

Ochidut,, spor la munci si sa treaca timpul repede si usor.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:

cine stie cand ma mai apuca
dar promit sa stau cumintica
problema mare e ca nu poot sa fac curat cu el in picioarele mele, mai rau ma enervez si ma las pagubasa, de-aia am avut atata exces de zel ieri (indeplineam toate conditiile- chef si sot lipsa)

16+ cu bebic rusinos

Si pe mine la inceput ma enerva cumplit modul lui de a face curatenie, dar mie interzicandu-mi cu desavarsire efortul, am tacut, mi-am dat cu parerea cat mai rar si acum sotul meu e cel mai bun la toate.

Alina 19+ cu
gargarita

aaa pai hai sa va povestesc ultima oara cand a facut scumpul curat...
vin acasa de la servici si surpriza peste tot stralucea, si deschid dulapul bineinteles ca s-au prabusit toate pe mine, apoi ma uit si dupa dulap ca nu imi venea sa cred ca incapusera toate lucrurile acolo, si surpriza era maldar si acolo, va dati seama ca 3 ore am aranjat la haine pentru ca bineinteles si alea care erau deja aranjate au cazut si s-au facut vraiste. Deci, in concluzie, voi l-ati mai lasa sa faca ceva? ca eu i-am zis ca-i scot ochii daca mai face asa
bine ca-l iubesc, ca altfel dormea la usa in seara aia de cati draci imi facuse

16+ cu bebic rusinos

tare sotul tau...
asa fac eu daca se anunta ca vine cineva inainte cu 5 minute..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput