Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grety_niku dar promit sa stau cumintica ![]() ![]() problema mare e ca nu poot sa fac curat cu el in picioarele mele, mai rau ma enervez si ma las pagubasa, de-aia am avut atata exces de zel ieri (indeplineam toate conditiile- chef si sot lipsa 16+ cu bebic rusinos![]() |
Si pe mine la inceput ma enerva cumplit modul lui de a face curatenie, dar mie interzicandu-mi cu desavarsire efortul, am tacut, mi-am dat cu parerea cat mai rar si acum sotul meu e cel mai bun la toate
.Alina
19+ cu 
gargarita
deveghe spune:
Voi mai aveti probleme cu mersul la toaleta noaptea?Ca eu azi noapte am facut drumuri din ora in ora 
.iar azi dimi de abia pe la 10 puteam sa leg si eu o propozitie cu sens.am citit pe undeva ca prin trimiestrul 3 o sa avem probleme cu somnul si cu urinatul noaptea..dar la mine mai e..iar in anumite pozitii parca ma apasa pe vezica...
Si mai am o intrebare: voi ati discutat cu medicul daca vine la nastere?Eu am vb cu o actuala/viitoare mamica si imi zicea ca prezenta medicului e absolut necesare doar in cazul in care apar probleme, altfel nu.
Laura
20+
[/quote]
Eu, din fericire, n-am facut prea multe ture la baie noaptea. Daca ma sculam o data pe noapte, dar si cand ma trezeam dimineata eram in cursa pana la baie. Asa ca acum pentru mine e si mai linistita noaptea ca pot dormi cap-coada, neintoarsa.![]()
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
18+ cu 
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui kittyescu Mie mi-a zis dr gineco ca nu prea am sanse sa nasc normal, pentru ca sunt prea mica in bazin si prea stramta pe acolo pe unde nu ar trebui. Asa ca ma gandesc sa iau in discutie varianta cu cezariana - chiar daca nu e cea mai faina. Mie mi-e teama ca nu o sa vina lapticul cand trebe si apoi sa nu fie probleme cu bebele. Voi ce stiti, exista cumva niste injectii care se dau pentru stimularea lactatiei? Va pup, acum ma pregatesc sa intru de la ora 14 la servici ![]() kittyescu |
Din experienta mea iti spun ca un control la mana e apa de ploaie in ceea ce priveste bazinul si nascutul normal. Sunt mai mult factori dar cu astia 3 am avut eu de-a face: cat de mare e fontanela lui bb, cu alte cuvinte cat de mult se poate reduce perimetrul cranian in expulzie pentru ca se strang oasele capului, cat de bine se dilata bazinul mamei si cum intra copilul cu capul in bazin.
La prima nastere fetita a avut 32 de cm perimetru cranian si s-a blocat in bazin ca venea cu fruntea in fata in loc sa fie cu crestetul.
Asa ca spre finalul celei de-a doua nasteri am facut o radiografie de bazin, nu cumva sa experimentez iar o blocare. M-au bagat cu totul intr-un CT scan, au masurat oasele pe mai multe directii, practic au modelat 3D bazinul meu si a reiesit ca asa nedilatat pot naste normal un copil cu perimetru cranian de 33 de cm.
Si am reusit sa nasc normal, perimetrul capului a avut 34 de cm, deci m-am si dilatat putin.
Pentru lactatie exista pilule hormonale: Galafor, Nutrinatal, Galactogil, si multe ceaiuri de fenicul, anason, chimion de la Plafar. Atentie insa ca eu asa am ramas gravida
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

maya71 spune:
| citat din mesajul lui deveghe Draga Maya, mi-a parut rau sa aflu de dilema prin care ai trecut, dar acum ma bucur ca te-ai hoatrat sa ramai si ca fetele astea bataioase si sufetiste te-au convins ca rostul si locul tau aici sunt mai mult decat necesare. ![]() Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 18+ cu ![]() |
Suflet... cred ca la mine a fost TRILEMA si Sindromul NF (glumesc)Am rezolvat chestia, m/am dus cu o prietena in padure si am urlat, injurat, modroganit, am avut un loc de dat cu capul
si pe urma mi/am dat suturi in dorsal... nu de alta dar sa se duca mintea la cap. N/as fi rezistat mai mult de 1-2 zile departe de voi
bumblebee spune:
Denisa
, multumesc de aprecieri.
In ultima vreme toti din jurul meu se mira ca ce am mai crescut. ihhh, nu-mi place deloc, in afara remarcilor despre burtica nu sufar alte comentarii, ca te-ai ingrasat, ca esti prea slaba
, nu-mi plac dintr-astea, de fapt astea cu ingrasatul nu trebuiesc spuse...
ne vedem si noi in oglinda!
Alina
19+ cu 
gargarita
eladea2005 spune:
ia uitati o lista f utila cu cele necesare pt bebe...:)
asa, sa va mai umpleti timpul...![]()
http://www.babycomfort.ro/testimoniale.html
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
deveghe spune:
Si mai am o intrebare: voi ati discutat cu medicul daca vine la nastere?Eu am vb cu o actuala/viitoare mamica si imi zicea ca prezenta medicului e absolut necesare doar in cazul in care apar probleme, altfel nu.
Laura
20+
[/quote]
Laura, eu la fiecare sarcina am fost asistata si am discutat asta cu multe luni inainte de nastere. Nici nu concepeam altfel. Pe primul (dr. Herghelegiu) l-am chemat intr-o sambata dimineata de la tara si pe la pranz era in Bucuresti, iar la a doua (dr. Dima) era deja la spital cand m-am dus sa nasc. N-as fi linistita, mai ales in Romania, sa nu stiu pe mana cui nimeresc.
18+ cu 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Denisa , multumesc de aprecieri.![]() In ultima vreme toti din jurul meu se mira ca ce am mai crescut. ihhh, nu-mi place deloc, in afara remarcilor despre burtica nu sufar alte comentarii, ca te-ai ingrasat, ca esti prea slaba , nu-mi plac dintr-astea, de fapt astea cu ingrasatul nu trebuiesc spuse...Alina 19+ cu ![]() gargarita |
La mine cred ca lumea se astepta sa fiu deja cat o balena

....aaaa....da nu te-ai ingrasat mai ales ca ai 2 http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
deveghe spune:
kittyescu, eu am mancat mai de toate in toate sarcinile (inclusiv slanina, parizer, salam si chestii afumate). Mai cu moderatie, da' am mancat ce-am vrut, mai ales ca n-am avut niciodata greturi. Depinde si de metabolism, obiceiuri si noroc ![]()
18+ cu 
bumblebee spune:
Pt mine mersul la toaleta nu e un stres, atata timp cat aadorm la loc, e ok, merg uneori si de 2-3 ori pe noapte, dar asta in functie de cate lichide beau inainte de culcare.
Alina
19+ cu 
gargarita