Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grety_niku sa va spun ce am facut eu ieri... dar acum chiar era timpul de curatenie![]() ![]() ![]() ) am luat un no-spa, si m-am bagat in patut cumintica sa ma gaseasca sotul asaiar de visat... ![]() nu mai supot, nu mai am nici o noapte vara vise cretinoide, care culmea se intrerup cand merg la baie si apoi continua pana dimi...![]() , si ma enerveaza max ca mi se pare ca nu ma hodin ca-lumea.![]() 16+ cu bebic rusinos![]() |
Data viitoare vei sta cumintica si-ti vei astepta sotul sa te ajute, ca de nu
. Daca nu te-a luat nicio durere pana acum, cred ca te ocoleste orice efect negativ, asa ca: FII CUMINTICA!
Alina
19+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Eu nu cred ca exista asa ceva, am auzit de ceaiuri care stimuleaza lactatia, dar pastile, injectii, nope. Servici usor, sa treaca ziua intr-o clipa ![]() Alina 19+ cu ![]() gargarita |
Primul meu job aici a fost la o "farmacie" naturista, mi-aduc aminte ca dadeam pentru lactatie ceai de fenicul, scortisoara si se mai recomanda mancare putin mai picanta (asta-i remediu indian de la o amica )
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui deveghe Alina, imi are rau sa aud ca trebuie sa stai tintuita, da' asta e si e bine ca te odihnesti acum, pentru ca dupa ce se naste bebe o sa te tot fatai de colo colo si o sa stai destul de mult timp treaza. Poate ca ai scris si nu am observat eu, ai facut si o ecografie dupa ce ai avut acel cheag de sange? Eu am patit ceva similar la sarcina trecuta (un cheag enorm si o sperietura pe masura), am fost la eco si se pare ca au concurat doua cauze: una, o desprindere a placentei si doi, un nodul de sarcina care s-a resorbit spre sfarsitul sarcinii. Eu am luat dupa acest episod Utrogestan pana destul de tarziu, 28-30 de saptamani. Acum am din nou un nodul de sarcina si preventiv iau Utrogestan. ![]() Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 18+ cu ![]() |
Nu, nu am facut eco, eu fiind din Slobozia si dr in Buc, am sunat-o si a zis ca nu e cazul sa ma duc la control, ca puteam sa ma duc si aici, dar numai daca e absolut necesar. Sangerarea nu a fost mare, un cheag de sange cat jumatate de bob de mazare, dar eu m-am speriat. Cand termin injectiile ma duc la control.
Bafta multa fetelor care se duc la eco zilele astea, le asteptam cu vesti bune!

Alina,
22+ cu
dulceFetita mea
Mycya spune:
grety si eu aveam aelasi obicei ca tine,sa ma apuc sa mut eu mobila prin casa,pana am primit o cearta
asa sa imi treaca de toate.bine ca nu am patit nici eu nimic![]()
bambolettaai o burtica scumpa rau

am pus si eu o pozica cu burtica de 19 sapt
,nu e asa mare ca voastra dar are timp sa creasca
19+
grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Data viitoare vei sta cumintica si-ti vei astepta sotul sa te ajute, ca de nu . Daca nu te-a luat nicio durere pana acum, cred ca te ocoleste orice efect negativ, asa ca: FII CUMINTICA!![]() Alina 19+ cu ![]() gargarita |
dar promit sa stau cumintica

problema mare e ca nu poot sa fac curat cu el in picioarele mele, mai rau ma enervez si ma las pagubasa, de-aia am avut atata exces de zel ieri (indeplineam toate conditiile- chef si sot lipsa
16+ cu bebic rusinos
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Am pus poze cu pe picasadragaico-te-ai pus pe cumparaturi f faine![]() si noi ieri am luat 1 costumas,caciulita,sosetele... ![]() Am vazut burtika deveghe,aelita,katalina... ![]() mie laptele mia venit la 3 zile...nastere naturala dar bebelina nu vroia deloc sa suga canalele infundate abia abia reuseam sa scot cu pompa ceva...sper de data asta sa alaptez mai mult...![]() Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Daaaa.....

sacii de masina i-a luat barbatamiu, nu l-am putut scoate din magazin, vorbea cu vanzatoarele si le explica ca are gemeni si sunt mai mult ca sigur fat si baiat, vanzatoarele vadit impresionate si emotionate se chitaiau pe langa el explicand ce si cum sa faca .......ce mai eu eram invizibila 

.......cred ca femeile au atractie mai mare la barbatii cu copii 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
carla_2008 spune:
Greiti-niku sa nu mai faci din astea
!!!!!!!Stai cuminte!!!!!of..of
Pufescu,si eu am dureri.Eu am dureri de cand sunt gravi destul de dese.De ex daca stau mai mult de 10 min in picioare simt ca ma trage ceva in jos si trebuie sa ma asez ca ma doare.
Dar si eu ma ingrijorez pt ca ,cateodata,durerile sunt insotie de intarirea burticii,si asta mi se intampla destul de des,si culmea,cand stau in pat.Ma duc acum la un eco ,sa vedem cauza.Si a duc si pt ca nu simt bebeii,decat ff rar.CA NU E NORMAL!!!!!NU?????
Laurika si eu ma trezesc de "n" ori noaptea sa merg la baie.Si cred ca tot asa va fi pana nastem,Asta e!
Deveghe,Mycya,Bamboletta,Aelita,Katalina v-am vazut burticile!!!
Sunteti niste frumoase!!!!!
Bumblebee maaama da' ce manechina esti!!!Unde ziceai ca sunt kilele??????
Mie sotul mi-a dat aparatu imprumut si nu pot face poze deocamdata!
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
deveghe spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 Deveghe...nu e dezamagita Ilinca ptr ca viitorul BB e tot baietel?... ![]() Ramona 19+ ....cu o scumpica de ![]() |
S-a rugat cu Cerul si cu Pamantul, vorba ei, sa fie fetita, visa la rolul de mentor si aliat, probabil. Cand i-am dat vestea cu baietelul, mi-a spus:"Bine ma mama, si te-am rugat sa fie fetita!" Intre timp s-a impacat cu ideea si pentru ca ea va fi in centrul atentiei, tocmai pentru ca este singura fetita din familie si ca va fi adorata de fratii ei. Deocamdata, pentru Petru e valabila chestia cu adoratu'. Mai vedem, dar tare mi-as dori sa fie asa.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
18+ cu
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Greiti-niku sa nu mai faci din astea !!!!!!!Stai cuminte!!!!!of..ofDenisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
, da nu-i nimic imi insusesc bateledar promit in mod solemn

16+ cu bebic rusinos

dar acum chiar era timpul de curatenie
canalele infundate abia abia reuseam sa scot cu pompa ceva...sper de data asta sa alaptez mai mult...
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)