Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu
Voi ce stiti, exista cumva niste injectii care se dau pentru stimularea lactatiei?

Va pup, acum ma pregatesc sa intru de la ora 14 la servici

kittyescu

Eu nu cred ca exista asa ceva, am auzit de ceaiuri care stimuleaza lactatia, dar pastile, injectii, nope.
Servici usor, sa treaca ziua intr-o clipa

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

din cate vad unele deja ati vb cu doctorul despre nastere,cand am sa ma duc si eu am sa pun in discutie si subiectul asta ca eu deja ma gandesc daca o sa pot naste natural sau nu.aaa si azi am aflat si eu in sfarsit ce grupa sanguina amAB0 pana acum habar nu aveam,si am si Rh pozitiv,de asta ma temeam putin sa nu fie negativ

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

din cate vad unele deja ati vb cu doctorul despre nastere,cand am sa ma duc si eu am sa pun in discutie si subiectul asta ca eu deja ma gandesc daca o sa pot naste natural sau nu.aaa si azi am aflat si eu in sfarsit ce grupa sanguina amAB0 pana acum habar nu aveam,si am si Rh pozitiv,de asta ma temeam putin sa nu fie negativ

19+

AB0? Cum adica? Eu stiam ca exista: 01, A2, B3, AB4, cu rh +/-, dar AB0? Poate mai aflu si eu cate ceva

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am pus poze cu pe picasa

dragaico-te-ai pus pe cumparaturi masa de schimbat,paturici,saci pt scaunul de masina f faine

si noi ieri am luat 1 costumas,caciulita,sosetele...

Am vazut burtika deveghe,aelita,katalina...

mie laptele mia venit la 3 zile...nastere naturala dar bebelina nu vroia deloc sa suga canalele infundate abia abia reuseam sa scot cu pompa ceva...sper de data asta sa alaptez mai mult...

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Pufescu cu no-spa ai incercat?? doctorita mea mi-a spus sa iau cand ma doare; La CMU este cam atat dar cu tot cu recoltare celule stem... deci cam 2000euro... hmm tot exagerat de mult mi se pare

crissy77 - mersic pentru raspunsul cu muzica... asa ma gandeam si eu, sa ii pun doar lui... nu de alta dar daca lui i-o place muzica clasica eu nu cred ca rezist prea mult

Sheritra - ce poveste minunata aveti. Cineva acolo sus va iubeste mult!

maya71 - ce drag mi-e de tine cand esti veseloasa; iar cu musafirii nepoftiti noi am scapat de ei cu o fiola de otrava pentru gandaci de colorado... nu stiu exact cum se numeste o gasesti la farmacii veterinare, il intreb pe-al meu cum a dizolvat-o (de motanel nu-ti face griji ca nu pateste nimic, noi aveam catel cand am dat prima oara)

Racusor Sa-ti traiasca sotul multi, multi ani fericiti! si sa va bucurati de bebelus!

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

grety_niku, eu le puneam muzica copiilor la boxe in casa sau la castile pe care le lipeam de burta (asa reactionau imediat), asta era chiar un mijloc de trezire pentru zilele in care eram ingrijorata ca nu misca. deloc gentil din partea mea sa-i disturb in halu' asta, da' ma linisteam eu. Si am fost in cluburi sau in aer liber la concerte
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 18+ cu

mersic de raspuns

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

AB0 este unul dintre sistemele prin care se caracterizeaza sangele, altul este RH-ul. Vezi Wikipedia.

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:

19+

AB0? Cum adica? Eu stiam ca exista: 01, A2, B3, AB4, cu rh +/-, dar AB0? Poate mai aflu si eu cate ceva

Alina 19+ cu
gargarita

am scris eu gresit.am pus din greseala si un Ocine stie ce voiam sa apas atunci

19+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

19+

Esti o norocoasa, esti "primitor universal"

Alina 19+ cu
gargarita

19+

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

19+

Alina 19+ cu
gargarita

19+

Esti o norocoasa! Esti "primitor universal".

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

fetele am uitat sa va spun ca v-am vazut pe picasa(fugitiv ca eram la niste prieteni si mi-am bagat nasul in calcul lor )... Sunteti niste mumoase cu burticile voastre. Scuze ca nu comentez mai detaliat dar nu prea am avut timp sa ma uit bine.daca totul mere ok in week-end am si eu net din nou acasa

sa va spun ce am facut eu ieri...da sa nu dati cu rosii ca destul m-a boscorodit sotu... m-am trezit cu chef de facut curat(de obicei mai stau in pat ca-mi trece dar acum chiar era timpul de curatenie) asa ca m-am apucat si toata ziua am trebaluit, aspirator, geamuri, etc... si cireasa de pe tort(a se intelege de la care mi-am luat-o dupa ceafa) m-am apucat eu ca un om mare sa mut patul si biroul ca trebuia sa aspir si p-acolo. Am terminat, de frica (si-a dat seama blonda ce facuse) am luat un no-spa, si m-am bagat in patut cumintica sa ma gaseasca sotul asa

iar de visat... nu mai suport, nu mai am nici o noapte vara vise cretinoide, care culmea se intrerup cand merg la baie si apoi continua pana dimi..., si ma enerveaza max ca mi se pare ca nu ma hodin ca-lumea.

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput