Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Puiutz... pe unde esti, joci pititea? Hai ca ma bag si eu, ce zici? ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Maya draga, multam' de intrebare...sunt cam stresata cu munca de cateva zile... ne asteapta (pe mine si pe sotul) un lung drum prin tara pentru intalniri cu clientii si avem o gramada de detalii de pregatit...
In plus mai am si actele contabile de pregatit si inca cateva "codite" pe care le-am tot amanat sa le rezolv...offf... parca nici pofta de mancare nu am zilele astea... Nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai. Si mi-e teama ca ii fac rau lui bebe cu stresul meu.
Povestea mamicii Carmen care a murit m-a deprimat cumplit, socrul meu nu e prea bine, sta la pat...nu stiu la ce sa ne asteptam si cu el...
Ieri seara cand ne intorceam de la Bucuresti m-am speriat cumplit, mi s-a parut ca un tir vine direct spre noi, pe sensul nostru de mers ..eram orbita de farurile lui...l-am speriat si pe sotul meu care nu intelegea de ce sunt atat de ingrozita
. Mi-a trebuit juma' de ora sa ma linistesc, parca imi ajunsese stomacul in gat..offfAsa ca...nu prea ma simt ok...imi pare rau ca te-am incarcat cu pb. mele... iarta-ma...

Va rog, fetele,
Seara buna sa aveti...
Elena
18+ cu un
cuminte
maya71 spune:
| citat din mesajul lui Mycya aaa...deci limba comuna nu avem 19+ |
Micutooo, m/am distrat copios. Cred ca v/au durut mainile de atata vorbit. Pai invatati esperanto amandoua si se rezolva (e o limba universala, cuvinte luate din spaniola, italiana, franceza, latina...)
Mycya spune:
Puyutz faci foarte bine ca te descarci aici,daca nu spuice te doare e mai rau,noi suntem aici sa te ascultam
,incearca sa te linistesti,gandestete ca o sa fie bine si cu serviciul si cu bebe
ai grija de voi ca asta e cel mai important
19+
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Micutooo, m/am distrat copios. Cred ca v/au durut mainile de atata vorbit. Pai invatati esperanto amandoua si se rezolva (e o limba universala, cuvinte luate din spaniola, italiana, franceza, latina...) ucenic(aspirant) burtica ![]() |
poi credca asta facem noi acum
important e ca inteleg
19+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui Mycya Puyutz faci foarte bine ca te descarci aici,daca nu spuice te doare e mai rau,noi suntem aici sa te ascultam ,incearca sa te linistesti,gandestete ca o sa fie bine si cu serviciul si cu bebe ai grija de voi ca asta e cel mai important![]() 19+ |
Mycya, multumesc de incurajari, ai un suflet nemaipomenit, esti alaturi de toate burticile de aici, ca si Maya va
pe amandoua si pe toate fetele de aici!Elena
18+ cu un
cuminte
racusor2010 spune:
vad ca iar vorbiti de kilograme...

eu am pus 7.5 kg si miercuri termin 24 saptamani..si in ultimele saptamani am pus jumate de kg pe saptamana, ceea ce pare ca la carte...doar ca pana la final o sa sar de 15 kg 

acum am 58.5....am 1/65 inaltime...
dragaica] nici eu nu am facut triplu test..la fel mi-a zis si mie doctorul meu, ca daca bitest iese ok, nu e nevoie de TT...
am uitat sa va spun ca si azi am avut stare de ameteala si am bagat 2 cubulete de zahar cubic (brun)....saptamana viitoare imi fac analizele, sa vedem!
dar in schimb de cand am inceput sa merg pe jos nu mai obosesc asa usor...doar cand merg mai mult incepe sa ma tina jos, dar atat! femeie paranoica ce sunt, acum imi fac griji de ce sunt mai bine acum...

Creata multumesc pentru urari! masuta de laptop am comandat-o pe internet.il intreb pe sot daca mai stie site=ul si iti spun...a costat vreo 3 mil. cam asa am vazut ca e pretul...
bumbleeblee bafta maine la eco 
maya racusor va fi bebelica, dar asa cum ai zis, speram sa mearga inainte
asa o sa il invatam, sa aiba principii, sa fie corect si sa fie increzator in fortele proprii!
eu sunt leusor
si Alina Bulina
si..mai sunt si alte apelative

off, puiutz stai linistita...mai ales daca pleci prin tara cu sotul, incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu te stresezi...te
si suntem alaturi de tine! 
gata, am terminat de citit..dau stingerea ca sunt franta 
as fi dormit de cand am ajuns acasa de la munca...si maine alte stresuri....
va pup
noapte buna burtici!!!
Bulina
23+ cu 
maya71 spune:
AAAA, Puiutzule... naspa situatiunea... a trecut, nu/i asa?
Cu contabilitatea...hahaha, 10 ani am lucrat in domeniul asta, de fapt la 'Financiar': balanta de furnizori, TVA.ul, plati, OP.uri,cecuri si Actionariatul pe deasupra
. Dar a fost fain, intre 15 si 25 ale lunii nu/mi vedeam capul iar in rest... mutam fuste... eee, glumesc, era mai lejer.
Mycya, sti cum face mama painea cu ou? Felia de paine o inmoaie in lapte putin indulcit, o da prin ou amestecat cu putina faina iar apoi o prajeste in putin ulei. La noi se numesc Friganele... immmm, e tare buna. O sa/i zic maine sa/mi faca... ma rasfat ca pot si eu sa fac dar e mai bun de la altul... mai ales da la mamamamamam
Gata burtici, va
de noapte buna ca maine am o zi grea. Tre. sa ajung in Bucuresti sa duc niste contracte (obligat/fortat) Am auzit ca se intra in greva de maine, transportatorii, cei de la Metrou... naspa... se strica si vremea. adica ploua 

maya71 spune:
Si mai e ceva la friganelele astea... painea sa fie veche... ca sa traga mai bine laptele. Mama atunci face, cand ramane paine de 2-3 zile
puiutz_mic spune:
Racusor, Maya, va multumesc pentru suport!
Racusor, si eu ma intrebam acum cateva zile daca e normal sa nu am crampe/intepaturi pe la buric, cum spuneau fetele ca au... adica...e normal sa ma simt bine?
Asa ca te inteleg! Cred ca oricat de paranoia am parea pentru unii, de fapt orice grija pe care ne-o facem legata de bebe si de sarcina e perfect normala.
Maya, multa bafta maine cu traficul in Bucuresti...daca incepe si greva transportatorilor e cam nasol... Sa ajungi cu bine inapoi!
Noapte buna, burtici dragi!
Elena
18+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui maya71 Si mai e ceva la friganelele astea... painea sa fie veche... ca sa traga mai bine laptele. Mama atunci face, cand ramane paine de 2-3 zile ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Si mie imi plac la nebunie friganelele!! Prin Dobrogea se cheama gigi-papa...Pacat ca nu pot manca acum...imi fac rau prajelile. Nici nu mai stiu ce gust au ochiurile
de exemplu..Elena
18+ cu un
cuminte