Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
Mycya spune:
racusornu iti fa griji cu kg,tu arati super,am vazut in poze si nici nu se vede ca ai luat 7 kg si oricum maximul este de 16 kg de luat in timpul sarcinii asa ca nu va fi bai daca vei lua 15,oricum esti o scumpa si ai o burticutza

important e sa fiti voi sanatosi

Mayaam sa incerc de acu sa fac si cu lapte nu stiam,eu dadeam direct prin ou si punea zahar,ii place sotului asa mult,eu mananc mai putin ca vb aia e prajeala.a si ai dreptate ce e facut de mama e sfant,pot face eu la fel ca ea da nu e mana ei dragoastea aia cu care face ea,parca au ingrediente magice,e dragostea de mama.nbuna si sa ai o zi usoara maine

19+
deveghe spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ooana
asa mi se pare si mie normal...dar la noi e instituita regula "nasti cu cine e de garda" ![]() ...asa ca indiferent cine iti urmareste sarcina si cui ii dai "gramada" de bani pe consultatii nasti cu cine gasesti la spital ![]() ...si toti se chinuie sa imi explice cat e de normala chestia asta doar eu ma incapatanez sa nu pricep |
Realizez ca este chiar o problema lipsa medicului care iti urmareste sarcina la nastere, momentul pentru care el/ea a avut grija si atentie pentru tine. N-am stiut pana acum de aceasta chestiune, in afara de cazuri rare, nefericite si accidentale si de nasterile din strainatate care sunt din alt film. Insa, pentru Romania, locul in care sistemul medical este degradat si heirupist, nu vreau sa cred ca o nastere trebuie lasata pe mana celui care se nimereste. Eu sunt de parere sa insistati sa fiti asistate de medicul vostru, in care se presupune ca va cunoaste corpul, trecutul medical, micile sau mai marile probleme ale sarcinii, temerile si deciziile voastre. N-as dormi o noapte linistita daca n-as stii ca in perioada in care nasc nu exista un medic pentru mine. Medicl meu, la sarcina trecuta, a trebuit sa plece din tara pentru vreo trei saptamani, eu aveam in jur de 36 de saptamani si mi-a facut cunostinta cu un medic care o inlocuia si am discutat si cu el, cateva lucruri esentiale pentru o eventuala nastere.
M-am lungit cam tare, insa asta mi se pare o problema reala si esentiala.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
18+ cu
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Si mie imi plac la nebunie friganelele!! Prin Dobrogea se cheama gigi-papa...Pacat ca nu pot manca acum...imi fac rau prajelile. Nici nu mai stiu ce gust au ochiurile de exemplu..Elena 18+ cu un cuminte |
nici cu painea tare nu stiam,cum nu stiam nici ca se pot da prin lapte,dar sigur am sa incerc sa ii fac sotului si atunci am sa gust si eu.Puyutz eu nu am probleme cu prajelile,numai ca ma feresc eu sa pap ca nu sunt sanatoase deloc,si plus ca miar da multe kg in plus,imi mai fac uneori cartofiori pai dar rar si ochiurile prajite mananc rar ca mie imi place ca galbenusul sa fie moale si cum nu e permis sa mananci decat tare evit sa fac.
19+
Dragaica spune:
Mycya am pus poze cu reteta si ingredientele 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Mycya am pus poze cu reteta si ingredientele ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si ![]() |
Dragaica esti o scumpa

maine voi face si eu sigur ca la cum arata 

si voi folosi si eu praz,mi se pare ca da o aroma mai diferita decat ceapa verde
eu voi face fara carnitza ca de knd il am pe bebicu nu prea pot papa carnita,dar sunt sigura ca ma voi linge pe degetele.sar'mana pentru reteta si pozici

19+
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya racusornu iti fa griji cu kg,tu arati super,am vazut in poze si nici nu se vede ca ai luat 7 kg si oricum maximul este de 16 kg de luat in timpul sarcinii asa ca nu va fi bai daca vei lua 15,oricum esti o scumpa si ai o burticutza ![]() ![]() important e sa fiti voi sanatosi![]() ![]() 19+ |
mercic, esti o scumpa

acum sunt mai atenta la ce mananc...inainte sa raman insarcinata ma gandeam ca ce fain e in sarcina, mananci tot ce vrei, nu trebuie sa iti faci griji cu kilogramele ! si cand colo....nu e chiar asa
dar asa este, sa mancam sanatos si sa fim sanatosi (si sanatoase)!

Bulina
23+ cu
racusor2010 spune:
neata burtici dragi,
eu nu pot da stingerea, dar macar trezirea 
astazi va invit la un bol de lapte cu cereale...sanatos si pentru voi si pentru bebe! 
m-am trezit cam racita de dimineata
ma doare asa putin in gat, nasul infundat, ma durea capul si am senzatia ca imi e frig...ce sa fac sa nu ma ia raceala din nou?
nu mai vreau iar doua saptamani sa bolesc 

din cauza vantului de afara...
o zi frumoasa delfinariu! cu vesti bune de la eco! 
Bulina
23+ cu 
Florentina_C spune:
Neata si de la mine.
Racusor si pe mine ma ia raceala. Nu stiu ce o sa ma fac, nu am racit niciodata de cant sunt
, dar sunt rea de raceala si inainte fara pastile nu trecea deloc....

Am baut un ceai cu lamaie de dimineata dar se pare ca lui bebe nu i-am placut si am
tot...
Sper sa fie mai bine maine pt toate
.
Asta seara merg la eco, dupa ora 18:00. De abia astept. 

Aaa...si uitasem...cred ca aseara l-am simtit pe bebe. A miscat ceva putin mai jos de burtica umflata, mai incet prima data si mai puternic a doua oara. Cred ca fost el...ideea e ca nu am mai simtit asa ceva si ma gandesc ca nu avea cum sa fie altceva. Sper sa se repete curand...ca sa ma conving, intr-adevar.
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bumblebee spune:
Neata burtici!
Racusor, da-i in cap cu un ceiuc, o vitamina C, un oscilococcinum, poate se sperie si pleaca!
Florentina, bafta la echo! Venim si cu o culoare de carucior?
Puiutz mic, spor la treaba! Energizeaza-te cu fructe si legume! Si sa treaca repede aglomeratia asta la munca!
Eu mai am pana la echo, asa ca ma mai lenevesc
.
Alina
19+ cu 
gargarita

...asa ca indiferent cine iti urmareste sarcina si cui ii dai "gramada" de bani pe consultatii nasti cu cine gasesti la spital
doar eu ma incapatanez sa nu pricep