Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica maine dimineata ma voi duce la cumparaturi sa vad ce gasesc din sosurile alea...ca oricum cred ca sunt in magazine dar nu cred ca voi gasi eu daca nu stiu sa descifrez de pe ambalaj.oricum ma voi pune sa fac ca suna foarte foarte bine si sunt sigura ca e super bun.
si cu deodorantul nu stiam ca nu e bine sal folosim in timpul sarcinii...dar deodorantul ala cu cristal si sare se gaseste numai in farmacii?am sa incerc si eu sa caut

19+

Vezi c-am pus 2 poze cu antiperspirantul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

cine stie cand ma mai apuca
dar promit sa stau cumintica
problema mare e ca nu poot sa fac curat cu el in picioarele mele, mai rau ma enervez si ma las pagubasa, de-aia am avut atata exces de zel ieri (indeplineam toate conditiile- chef si sot lipsa)

16+ cu bebic rusinos

Si pe mine la inceput ma enerva cumplit modul lui de a face curatenie, dar mie interzicandu-mi cu desavarsire efortul, am tacut, mi-am dat cu parerea cat mai rar si acum sotul meu e cel mai bun la toate.

Alina 19+ cu
gargarita

aaa pai hai sa va povestesc ultima oara cand a facut scumpul curat...
vin acasa de la servici si surpriza peste tot stralucea, si deschid dulapul bineinteles ca s-au prabusit toate pe mine, apoi ma uit si dupa dulap ca nu imi venea sa cred ca incapusera toate lucrurile acolo, si surpriza era maldar si acolo, va dati seama ca 3 ore am aranjat la haine pentru ca bineinteles si alea care erau deja aranjate au cazut si s-au facut vraiste. Deci, in concluzie, voi l-ati mai lasa sa faca ceva? ca eu i-am zis ca-i scot ochii daca mai face asa
bine ca-l iubesc, ca altfel dormea la usa in seara aia de cati draci imi facuse

16+ cu bebic rusinos

Grety... pe presul de la usaaaa si pe urma sa sau la mama/lui... baga/l la regim de ....
Nu, astia sunt ei, am mai zis...copii mari, asa ca liniste, calm, buna dispozitie, suras pe buze... nu se asteapta la asa ceva... dar nici sa nu le spui deloc deoarece nu o sa inteleaga niciodata ce te deranjeaza. Solutia este atunci cand este calma situatia, sa/l iei asa usurel si sa ii spui ce nu/ti convine, fara acuzatii sau reprosuri si niciodata sa nu/i spui 'tu nu faci, tu nu te duci...'
Sa/i spui ceva de genul...'Uite, mi/ar placea si mi/ar fi de un real folos daca AM face 'lucrul asta' sau....daca te/ai duce...etc' Si mai e o chestie... sa nu razi... uneori nu stiu sa faca, au nevoie sa le spui cum si ce sa faca.
Ufff, gata ca m/am lungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica maine dimineata ma voi duce la cumparaturi sa vad ce gasesc din sosurile alea...ca oricum cred ca sunt in magazine dar nu cred ca voi gasi eu daca nu stiu sa descifrez de pe ambalaj.oricum ma voi pune sa fac ca suna foarte foarte bine si sunt sigura ca e super bun.
si cu deodorantul nu stiam ca nu e bine sal folosim in timpul sarcinii...dar deodorantul ala cu cristal si sare se gaseste numai in farmacii?am sa incerc si eu sa caut

19+

Vezi c-am pus 2 poze cu antiperspirantul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

sar'manamaine am sa ma duc si la farmacie

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Multumim de urari va doresc la toate la fel

Crissy, Florentina, Tina, Alina Gargarita, Cris, Lala, Mycya, Bamboletta, Laurika, Grety, puiutz, sper sa nu fi uitat pe nimeni...

eu ma simt cam ciudat...ca de ceva vreme ca ma simt cam bine...nu prea am dureri, am energie...sper sa fie totul in regula!
si in seara asta mi-am dat seama ca lu bebe ii place bautura...
in seara asta era cumintel cumintel...si am gustat putin vin in cinstea sotului...si ce credeti, a inceput sa danseze in burtica...

bumbleeblee - bafta la amnio!!

bafta tuturor mamicilor care merg la eco zilele astea, sa veniti cu vesti bune!

Iulia...stai linistita...asa eram si eu, dar asa zice la toata lumea: placenta de gradul 2 si IR marite pe partea stanga...cam aceleasi si la mine (0.44 pe dreapta si 0.57 pe stanga).
peste 3 zile am fost si la DInu si era la fel pe ambele parti si placenta gradul 0
am intrebat doctorul meu de ce sunt diferente si mi-a zis sa stau linistita, ca nu e nici o problema...am o colega care s-a speriat si a mers pentru eco la Viena, tot dupa eco la Iosup
Aaa, si mi-a zis ca IR e marit de la stres...deci stai linistita!!!

ochidut, ce weekend fain :) bravo! La cat mai multe asa....
asa eram si noi pana acum, numa pe drumuri, concedii....acum ne linistim cu bebe si cu lipsa banilor dupa ce ne luam casuta...

Dragaica, mie mi-a zis doar ca e in cantitate normala lichidul amniotic...nimic altceva...

m-am distrat cu faza cu curatenia...cam asa e si la noi :)
dar pe al meu sot face curat in baie bine, asa ca acolo il las...:)

Cris, asa patesc si eu...ma trezesc sa ma duc la toaleta de la durerea de burta...oare o fi normal?

mai citesc si va mai scriu..sunt la pagina 9...dar de cand citesc ati ajuns deja la pagina 18 de la serviciu nu am apucat sa intru ca am avut multa treaba....in seara asta am facut un orez (mic) cu carne...si abia acum am ajuns la calculator...

sotul vorbeste la telefon, ca doar e ziua lui

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gabitza, maine la 15, la dmna Dumitrasc, la un cabinet pe Alexandru cel Bun. Va povestesc la intoarcere!

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:

Gabitza, maine la 15, la dmna Dumitrasc, la un cabinet pe Alexandru cel Bun. Va povestesc la intoarcere!

Alina 19+ cu
gargarita

suntem cu pumnii stransi

----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noapte buna burtici!

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

BZN.ule(btz_ovi) vrei sa ma faci sa dau 'apa la rate', parca asa se zice cand iti dau lacrimioarele?! Ma faci la 'lingurica' adica la sufletel.

Ochidutule... am simtit lipsa, nu era cald locul de langa noi. E de inteles... dar sa se mai repete daca e asa.

Dragaicoooo, ce faci? Sunteti bine, stiu eu.

Racusorule... sa mergi inainte (nu inapoi ca 'fratii tai) ai inteles tu, nu era nevoie sa/ti mai zic.

Puiutz... pe unde esti, joci pititea? Hai ca ma bag si eu, ce zici?

Otilia...Bombonet... unde sunteti... ce ne faceti bun de mancare?

Arissa? Stiu, tu esti in tara minunilor tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Noapte buna burtici!

Alina 19+ cu
gargarita

Nbuna si tie si tin pumnii pentru maine

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am o intrebare : Stie cineva cum se curata argintul? Al meu are un lant de argint si nu mai stiu ce a facut cu el, dar s-a facut negru. Acum, facand curatenie am dat peste el si m-am gandit sa il curat, dar nu stiu cum...

Paula, 21+ cu

Paula, pe o carpa aspra (ex.pasla, prosop) pui pasta de dinti sau scrum de tigare... 'luna' se face

Mergi la inceput