Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Iar vorbiti despre mancare , eu azi fac orez thailandez, e nebunie sotu e inebunit dupa el, e singura metoda de-al face sa manance orez si legume la un loc
Am sa fac poze cand il termin de facut

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Dragaica sa imi spui si reteta te rog daca se poate ca trebuie sa fac neaparat si eu,deodata ce aud nu pot sta locului pana nu incerc

19+

E super simplu, ai nevoie de:
- 2 linguri ulei
- 3 linguri sos de soia
- 3 linguri sos de ostrii
- 1 ceapa mai mariosoara
- 2 fire ceapa verde
- 1 ardei rosu
- 1 morcov maricel
- 1 cana orez alb cu bobul lung (de preferinta yasmine rice), fiert si racit
- 1/2 compot de ananas, dor bucatelele
- 2 oua
- 1/2 lingurita sos de cili rosu (depinde cat de picant vreti)
- 1 frunza de busuioc

Se bat oualele, se incalzeste wook-ul se pune o lingura de ulei, se face omleta, se scoate si se lasa la racit pe o farfurie (omleta trebuie maruntita). Se pune o alta lingura de ulei se pune ceapa tocata marunt, daca vrei sa-l faci cu pui sau creveti acum se pun la prajit, mie imi place fara pui. Se pune repede morcovul taiat subtire (daca-l vreti crocant nu-l lasati mult la calit), apoi se pune ardeiul rosu taiat fideluta, se mai lasa 2-3 min., se pun lingurile cu sos de soya, se amesteca , apoi se pune sos de oistrii, se amesteca.
Se pune ananasul, dupa 1 min. se pune orezul, se amesteca bine, apoi se pune omleta maruntita, sos de cili, frunza de busuioc, se amesteca bine se mai lasa 3 min.
La sfarsit pun ceapa verde taiata marunt......pofta buna.
Promit ca am sa pun poze detaliate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

oricum e bine ca transpiram, ca nu retinem apa in corp,si decat s ane umflam mai bine suportam asa.si va dati seama la vara ce va fi pe caldurile alea...atunci da transpiratie

19+

Vaiiii,nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chinuri vom trece la vara,avand in vedere ca noi gravidutele avem temperatura mai mare in corp

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:

Citat:

transpir si eu de nu pot crede..si cum stau acasa evit sa ma dau cu deodorant pt ca la cate am citit despre ele..dar vreau sa zic ca trebuie sa ma schimb de tricoul pe care il port dimineata ca pana seara miros a transpiratie.. incredibil..credeam ca numai eu am probleme..

17+ cu o minune de
poze

Nu cred ca exista femeie pe lume care sa transpire ai mult ca mine , nu conteaza ca e vara sau iarna eu tot transpir de mor.
Acum noroc cu stick-ul asta cu sare, e super, ultumesc fetei de la care am preluat ideea, ca eu nu stiam Castelana dac treci pe-aici, sarumana pentru ideea cu antiperspirantul asta.

despre ce deodorant vorbesti??

17+ cu o minune de
poze

Sunt deodorante pe baza de crsitale de sare, arata ca un baton transparent, ca un cristal. Nu are miros, coloranti, aluminiu sau parabeni.
L-am luat inainte de transfer, mi-a spus asistenta sa nu folosesc nimic cu miros ca deranjeaza embrionii, mai ales dupa transfer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Nu stie nimeni nimic despre lichidul amniotic??????/
Vroiam pareri ca sa pot face comparatii.

Ooana si aici e la fel nasti cu doctorul de garda, am impresia ca spitalul meu e singurul unde te poti "aranja" cu doctorul tau sa nasti in noaptea in care e el de garda.......asta daca e vorba de cezariana.
Eu n-am apucat sa vb. cu doctorul meu despre asta...inca, sunt curioasa ce-mi spune , eu oricum nu ma las, ma rog de el pana cedeaza ii zic ca fac atacuri de panica numai la gandul de a naste cu altcineva

sorry, Andreea...pe aici nu se dau atatea detalii...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

oricum e bine ca transpiram, ca nu retinem apa in corp,si decat s ane umflam mai bine suportam asa.si va dati seama la vara ce va fi pe caldurile alea...atunci da transpiratie

19+

Vaiiii,nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chinuri vom trece la vara,avand in vedere ca noi gravidutele avem temperatura mai mare in corp

Us
My Baby Boy

eu vara si asa aveam probleme ,ca de ieseam pe strada veneam inapoi uda de parca ma uda careva cu dusul, am noroc ca aici nu sunt temperaturi ca in tara de 40 de grade,e putin mai bine.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

19+

Us
My Baby Boy

Eu deja trec, l-am inebunit pe barbat, in fiecare dimineata eu sunt cu geamurile larg deschise ......si la -5 grade , i-am zis deja sa dea drumu la aer conditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Iar vorbiti despre mancare , eu azi fac orez thailandez, e nebunie sotu e inebunit dupa el, e singura metoda de-al face sa manance orez si legume la un loc

Dragaica sa imi spui si reteta te rog daca se poate ca trebuie sa fac neaparat si eu,deodata ce aud nu pot sta locului pana nu incerc

19+

- 2 linguri ulei
- 3 linguri sos de soia
- 1 ceapa mai mariosoara
- 2 fire ceapa verde
- 1 ardei rosu
- 1 morcov maricel
- 2 oua
- 1 frunza de busuioc

Se bat oualele, se incalzeste wook-ul se pune o lingura de ulei, se face omleta, se scoate si se lasa la racit pe o farfurie (omleta trebuie maruntita). Se pune o alta lingura de ulei se pune ceapa tocata marunt, daca vrei sa-l faci cu pui sau creveti acum se pun la prajit, mie imi place fara pui. Se pune repede morcovul taiat subtire (daca-l vreti crocant nu-l lasati mult la calit), apoi se pune ardeiul rosu taiat fideluta, se mai lasa 2-3 min., se pun lingurile cu sos de soya, se amesteca , apoi se pune sos de oistrii, se amesteca.
Se pune ananasul, dupa 1 min. se pune orezul, se amesteca bine, apoi se pune omleta maruntita, sos de cili, frunza de busuioc, se amesteca bine se mai lasa 3 min.

hmm..ce bine suna ..cred ca maine ma pun si eu pe facut..o sa sar peste niste ingrediente pt ca in primul rand nu am auzit de ostrii.. si sos de soia nu am..dar o sa incerc sa vad ce iese..rau nu are cum sa fie..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica maine dimineata ma voi duce la cumparaturi sa vad ce gasesc din sosurile alea...ca oricum cred ca sunt in magazine dar nu cred ca voi gasi eu daca nu stiu sa descifrez de pe ambalaj.oricum ma voi pune sa fac ca suna foarte foarte bine si sunt sigura ca e super bun.
si cu deodorantul nu stiam ca nu e bine sal folosim in timpul sarcinii...dar deodorantul ala cu cristal si sare se gaseste numai in farmacii?am sa incerc si eu sa caut

19+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

19+

- 2 linguri ulei
- 3 linguri sos de soia
- 1 ceapa mai mariosoara
- 2 fire ceapa verde
- 1 ardei rosu
- 1 morcov maricel
- 2 oua
- 1 frunza de busuioc

hmm..ce bine suna ..cred ca maine ma pun si eu pe facut..o sa sar peste niste ingrediente pt ca in primul rand nu am auzit de ostrii.. si sos de soia nu am..dar o sa incerc sa vad ce iese..rau nu are cum sa fie..

17+ cu o minune de
poze

Sosul de ostrii e facut din scoici si alte mici vietuitoare, care se pun in butoaie cu apa sarata si se lasa la soare la macerat pana se dizolva.
Se gaseste sigura si in tara la Metro daca nu ma insel, soacra mea il cumpara din Bucuresti de la asiatici.

E foarte bun chiar si fara, eu aici mi-am "internationalizat bucataria", a invatat de la colegi. La pauza de masa la noi in bucatarie zicei ca esti la o emisiune culinara, fiecare aducea mancare de la ei. Cel mai mult mi-a placut cea asiatica, orezul thai si cel indian e demential sau mai fac indienii niste cartofi picanti de te lingi pe degete. Cand fac reteta asta cu cartofi dau drumu la toate geamurile si usile din casa, prea multe ierburi si seminte

Mergi la inceput

Citat:

Dragaica maine dimineata ma voi duce la cumparaturi sa vad ce gasesc din sosurile alea...ca oricum cred ca sunt in magazine dar nu cred ca voi gasi eu daca nu stiu sa descifrez de pe ambalaj.oricum ma voi pune sa fac ca suna foarte foarte bine si sunt sigura ca e super bun.
si cu deodorantul nu stiam ca nu e bine sal folosim in timpul sarcinii...dar deodorantul ala cu cristal si sare se gaseste numai in farmacii?am sa incerc si eu sa caut

19+

eu in farmacie l-am gasit, am sa pun o poza ca sa vezi cum arata.

Mergi la inceput