Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
enik83 spune:
nu m-am patat..dar am cosuri ca la pubertate..
cate unul doua pe saptamana..pana la 9 luni o sa fiu toata o bulina pe fata..
17+ cu o minune de 
poze
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 nu m-am patat..dar am cosuri ca la pubertate.. 17+ cu o minune de ![]() poze |
Da da,asa si la mine pe piept,ca niste cosulete.Offf,sper sa treaca.Mai nou,am inceput sa transpir de parca as trage la sapa

21+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Dragaica spune:
Iar vorbiti despre mancare 

, eu azi fac orez thailandez, e nebunie 
sotu e inebunit dupa el, e singura metoda de-al face sa manance orez si legume la un loc 
Am sa fac poze cand il termin de facut ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
enik83 spune:
transpir si eu de nu pot crede..si cum stau acasa evit sa ma dau cu deodorant pt ca la cate am citit despre ele..dar vreau sa zic ca trebuie sa ma schimb de tricoul pe care il port dimineata ca pana seara miros a transpiratie..
incredibil..credeam ca numai eu am probleme..
17+ cu o minune de 
poze
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Iar vorbiti despre mancare ![]() ![]() , eu azi fac orez thailandez, e nebunie ![]() sotu e inebunit dupa el, e singura metoda de-al face sa manance orez si legume la un loc ![]() Am sa fac poze cand il termin de facut http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si ![]() |
Dragaica sa imi spui si reteta te rog daca se poate ca trebuie sa fac neaparat si eu,deodata ce aud nu pot sta locului pana nu incerc

Btz_ovimie de cateva zile miau aparut in zona ochiului putin mai jos,niste pete mici rosii la fel demarisoare ca niste cosulete,da numai k sunt pete rosii,sper sa treaca si sa nu am probleme.eu am pus problema ca poate am papat ceva ce nu mia priit,dar acum sa vad cat timp vor sta acolo
19+
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Da da,asa si la mine pe piept,ca niste cosulete.Offf,sper sa treaca.Mai nou,am inceput sa transpir de parca as trage la sapa ![]() ![]() 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
eu nu transpir asa cand stau poate si din cauza ca fac sport la doua zile,si atunci elimin multa apa ca si dupa 10 minute de sport sunt uda pe tricou apoi pana termin se elimina multa apa.
19+
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui enik83 transpir si eu de nu pot crede..si cum stau acasa evit sa ma dau cu deodorant pt ca la cate am citit despre ele..dar vreau sa zic ca trebuie sa ma schimb de tricoul pe care il port dimineata ca pana seara miros a transpiratie.. incredibil..credeam ca numai eu am probleme.. 17+ cu o minune de ![]() poze |
Nu cred ca exista femeie pe lume care sa transpire ai mult ca mine

, nu conteaza ca e vara sau iarna eu tot transpir de mor.Acum noroc cu stick-ul asta cu sare, e super, ultumesc fetei de la care am preluat ideea, ca eu nu stiam
Castelana dac treci pe-aici, sarumana pentru ideea cu antiperspirantul asta.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui grety_niku
eu nu prea stiu ce sa iti zic; IRdr si st nu stiu ce inseamna, eu nu am gasit asa ceva pe eco de sapt trecuta. iar placenta o aveam de gr 1. ![]() 17+ cu bebic rusinos![]() |
sorry...eu una nu stiu...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
oricum e bine ca transpiram, ca nu retinem apa in corp,si decat s ane umflam mai bine suportam asa.si va dati seama la vara ce va fi pe caldurile alea...atunci da transpiratie
19+
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nu cred ca exista femeie pe lume care sa transpire ai mult ca mine ![]() , nu conteaza ca e vara sau iarna eu tot transpir de mor.Acum noroc cu stick-ul asta cu sare, e super, ultumesc fetei de la care am preluat ideea, ca eu nu stiam Castelana dac treci pe-aici, sarumana pentru ideea cu antiperspirantul asta.http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si ![]() |
despre ce deodorant vorbesti??
17+ cu o minune de 
poze