Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 4
raluci_b spune:
fetele maine ma duc la vaccin cum va spuneam, imi propusesem sa-i cumpar d-nei doctor o solutie de dezinfectat mainile, dar am uitat complect, cum sa fac eu sa-i zic sa se spele inainte sa puna mana pe copil
imi raspund singura, direct si fara menajamente, chiar daca la plecare imi da si fisa
asa ca daca maine vin sa va intreb de pediatru, veti intelege de ce
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b fetele maine ma duc la vaccin cum va spuneam, imi propusesem sa-i cumpar d-nei doctor o solutie de dezinfectat mainile, dar am uitat complect, cum sa fac eu sa-i zic sa se spele inainte sa puna mana pe copil imi raspund singura, direct si fara menajamente, chiar daca la plecare imi da si fisa asa ca daca maine vin sa va intreb de pediatru, veti intelege de ce Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu |
Desi nu e deloc de ras, prima oara m-a bunit rasul, e ca aia cu cadou un sapun sau deodorant....stiti voi de ce!
Eu zic sa ii spui frumos si direct, daca se supara cu atat mai rau pentru ea, serios, mi se pare ceva de bun simt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica mey, cum fac sa-mi pun si eu iconita aia cu "elege un prieten"? daca vrea cineva sa ma aleaga si nu are cum ? am tot cautat, dar nu m-am luminat. alex - si eu am iesit pe terasa si m-a luat vantul pe sus. sufla ingrozitor. nu cred ca voi iesi. rau imi pare. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Iubita, tie nu are cum sa iti apara, ca doar nu vrei sa te adaugi pe tine la lista de prieteni..noi restul vedem iconita cu pricina si am dat si click pe ea. Te pup.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Iar ati disparut cu toatele?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
techila spune:
fetelor, noi la 6 avem doctor, plec de acasape la 3 jumate. credeti ca ar fi ok sa fac acum fructele si sa le iau cu mine in recipient ca la 6 era ora lor de masa....adica s-or strica in 4 ore? ca nu mai am borcanele....si la farmacie nu pot opri ca-s doar eu cu bebeii...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Desi nu e deloc de ras, prima oara m-a bunit rasul, e ca aia cu cadou un sapun sau deodorant....stiti voi de ce! Eu zic sa ii spui frumos si direct, daca se supara cu atat mai rau pentru ea, serios, mi se pare ceva de bun simt. |
e de rasu plansu
vedem maine
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
alex25 spune:
Techila eu zic ca e ok atata timp cat nu sunt fructe care oxideaza repede, gen banana. Le faci acum (cele mai ok sunt cele la abur ca nu oxideaza repede: mar, para) si le tii in recipient la recepe pana pleci, apoi nu cred ca e problema. Zic si eu..
Eu am mai pastrat fructele aburite de pe o zi pe alta la frigider in caserola si nu au patit nimic.
cristina_ana spune:
Techila, nu cred ca e OK sa iei fructele cu tine, ca astea se strica repede. Ma gandesc sa iei niste cereale si niste apa si le prepari repede cand vrei sa le dai papa. Sau sa iei un piureu de legume, ca asta tine mai mult.
Hepilica, nu stiu de la ce ar putea sa fie bubitele, dar eu o pup pe Maia sa-i treaca repede si sa nu fie nimic grav.
Alex, eu am reusit sa ies afara, in parc. Nu mi s-a parut ca ar fi frig sau ca ar bate vantul. Chiar a fost placut.
Xggg, si mie imi intra amandoua pe card in data de 16. Mai ai putin rabdare.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
alex25 spune:
Cristina ma bucur ca ai iesit in parc, dar aici la mine chiar bate vantul, daca am simtit ca ma ia pe sus si am 90 de kile....deci nu e de neglijat....inseamna ca la tine chir nu batea. M-am saturat rau de vremea asta....ma uit cu jind la carutul sport, la hainitele frumoase pe care le-am cumparat si ma oftic rau, plus ca m-am saturat de stat in casa. Si o sa mai am cateva zile de stat, ca maine vreau sa ii dau Rotarixul, si sa vad ce face cu febra....offf....mama mea!
cristina_ana spune:
Da, cred ca si ideea lui Alex e buna, sa fierbi fructele la abur. Asa sigur nu se strica asa repede.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE