Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 5
iuliapapusa spune:
buna fetele mele dragi.sunt bine nu gravi ci doar o sangerare de la fibron.am si eu o intrebare va rog cu ce i pot amesteca branza dar nu cu fructe ca nu vrea.va pup dulce
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
mary_07 spune:
Salutare salutare
Sunt cu nervii in pioneze,fara chef ,fara vlaga...imi vine sa ma iau si sa ma tot duc cat vad cu ochii...
Un lucru cat de cat bun e faptul ca am inchiriat deja cabana pt 1 mai
Am iesit si noi de dimi o ora pe afara,ne-a bagat vantul in casa si acum vuieste ca nebunu'
La multi ani sarbatoritilor de azi !
Uka,SUPERBE pozele sunteti foarte frumosi toti 3,tu mami arati f bine (intre noi fie vorba,mie imi place enorm cum arati) iar comentariile,specifice tie
Sunt pe aici..piticii dorm,asa ca...no stress
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
iuliapapusa spune:
sa stiti ca si eu sunt cu cele naturale.socri se ocupa cu solare si vinde legume fructe naturale iar lapte la fel de vaca si capra.am renuntat la danonino de cum mi a spus ellenuta
poze luta
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Iubita, tie nu are cum sa iti apara, ca doar nu vrei sa te adaugi pe tine la lista de prieteni..noi restul vedem iconita cu pricina si am dat si click pe ea. Te pup. -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
multumesc.
acum realizez ca m-au mai cerut si alte fete in prietenie , deci e clar ca defectu' e in capul meu.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
iulia - ai tetine cu orificiu variabil special pentru cereale? numai prin astea poate trage copilul laptele cu cereale din bibe. Si daca pui o cantitate mai mare de cereale, nici prin astea nu le treage foarte usor. Eu prepar laptele asa: 180 ml apa + 6 masuri lapte. La fiecare 30 ml apa se pune cate o masura de lapte. Asa m-au invatat in maternitate, asa mi-a spus si doc, asa mi-a spus si o tipa de la Topfer. Eu folosesc cereale Topfer cu orez integral. Nu pun multe in lapte, pun 2 masuri indiferent de cantitatea de lapte pe care o prepar. Fie ca fac 180, fie ca fac 210. Poti pune mai multe, sau mai putine. Seara ii pun o singura masura de cereale la 180 ml lapte. Apa pentru lapte sa fie calduta, nu rece. Eu o combin de la dozator, calda cu rece. In plus, daca ii pun la 180 ml lapte o singura masura de cereale, de multe ori se ineaca cu tetinele variabile pt ca au un jet mai puternic. Asa ca in cazul asta, ii dau sa bea cu partea aia a tetinei variabile care are o singura liniuta. Stii ca astea au una, doua sau trei liniute si in functie de cum i-ao indrepti deasupra nasului, curge cu flux puternic sau mai incet. Cand ii pun cate 2 masuri de cereale, i le dau cu partea cu 3 sau 2 linii. Sunt cu 1,2,3 linii ca in functie de cum trage copilul sa le modifici in timpul suptului. Adica, de obicei se incepe cu 3, dupa ce suge ceva, invarti biberonul delicat la 2, apoi spre sfarsit la 1. De multe ori, cand pun mai multe cereale, il las sa traga doar cu 3 si e ok. Ref guguloie. Nu e in regula. Ori nu folosesti apa calduta, ori nu agiti cum trebuie. Mie nu mi se intampla. Dar agit bine, bine. Iar apa sa fie calda. De multe ori daca se raceste in timp ce suge, Maia nu mai bea. Asa ca m-am obisnuit cam cat de cald sa fie ca sa nu-i creez acest disconfort . Ma rog, nu stiu daca intelegi ceva din ce am scris. Daca nu, zi-mi si mai incerc cu cuvinte elevate din DEX , nu d-astea asa sarace. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hepi,multumesc mult de tot pentru ca stai sa-mi raspunzi.Si eu tot o masura la 30 de apa pun insa nu stiu cum o prepari.adica pui jumate de cantitate de apa si tot laptele,agiti bine si apoi pui si respul de apa sau pui toata apa si apoi tot laptele si agiti? Intelegi cum zic ? ca cica astia de la topfer asa vor (prima varianat)
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa am si eu o intrebare va rog cu ce i pot amesteca branza dar nu cu fructe ca nu vrea.va pup dulce |
parca in schema lu' madam culcer am citit branza cu orez pasat (dar nu bag mana in foc, asa ca te rog mai intreaba inainte de a-i da). cu legume nu stiu ce sa iti spun. nu il poti suna pe doc sa te conseieze?
dar ce fel de branza folosesti?
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulia0807
Hepi,multumesc mult de tot pentru ca stai sa-mi raspunzi.Si eu tot o masura la 30 de apa pun insa nu stiu cum o prepari.adica pui jumate de cantitate de apa si tot laptele,agiti bine si apoi pui si respul de apa sau pui toata apa si apoi tot laptele si agiti? Intelegi cum zic ? ca cica astia de la topfer asa vor (prima varianat) Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia |
iulia, pun toata apa o data. asa am fost invatata de 3 persoane cu experienta (una e neonatoloaga maiei, alta e pediatra maiei si alta e o tipa de la topfer). nu inteleg schema asta cu jumate, amesteci si iar jumate. nici vorba.
si la maternitate la fel preparau topfer.
dupa ce fac laptele ii pun cerealele.
tu ce cereale folosesti?
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
iulia - uite mai jos "fisele tehnice" pentru topfer lactana 1 si lactana 2; gasesti acolo si cum se prepara. eu cred ca astia traduc gresit pe cutii.
eu impreuna cu sot ne-am prins urechile citind "instructiunile" de pe cerealele topfer. citeam fiecare si intelegeam diferit. pana la urma am sunat-o pe doc si mi-a spus cum sa le prepar.
http://www.toepfer-gmbh.de/files/organic_follow-on_milk_2-60122_stand_02_10.pdf
http://www.toepfer-gmbh.de/files/organic_infant_milk_1-60121_stand_02_10.pdf
h.
Multumesc lui DD.
carinablanca spune:
Ola fetele si dovleceii din dotare,
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Azi sunt tare chiauna. Maria m-a trezit din 15 in 15 minuta azi noapte.
Raluk, mersi de info cu biberoanele. Eu le am fix pe celelalte ca sutn cu pc de la primii pasi. Acum ca am aflat si eu de nocivitatea lor vreau sa le inlocuiesc.
Monique, bafta la prima zi la job. Dar de ce te-ai intors asa de repede?
Anco, asa stiam si eu ca sunt de scumpe, dar mi-a pus Raluk un link cu bibe de la primii pasi fara bpa cu 4 ron bucata. Azi sau maine sper sa reusesc sa cumpar si sa le arunc pe ale noastre.
Selen, ai pm. Ma bucur ca ati iesit si ati avut o zi frumoasa.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
iuliapapusa spune:
hepilica folosesc branza facuta in casa cu calciu iar cereale de la milupa cu 4 fructe si cele cu 7 cereale.o zi unele o zi altele
poze luta