Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
bertha spune:
La multi ani, Cris si Raducu!
Irinusha, sa-ti traiasca scolarelul frumos si destept! Mult noroc sa-i dea Dumnezeu si sanatate familionului intreg!
Nicoleta, of, cate probleme si la voi. Hai ca s-or fi terminat deodata si o fi bine in curand, trebuie. Felicitari si pt harnicuta mamei. Niste poze noi nu vedem si noi?
Albinutza, petrecere frumoasa, si de la voi asteptam poze.
Fetelor, multumim pt cuvinetle frumoase, ma bucur ca v-au placut maimuteii mei. Bubita a trecut deja, a ramas un semn mic, probabil ca va trece si ala in timp.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
In primul rand, multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.
In al doilea rand, LA MULTI ANI, Cris! Irinusha, sa va traiasca printisorul cel destept si frumos. Sa creasca mare, sa va duca multe bucurii si sa aiba o viata plina de noroc si succes.
Auzi, ca uneori neuronul meu cade in pana, lista boboceilor este lista cu copilasii care intra in clasa I in toamna? Daca da, l-ai uitat pe Tommy, draga mea...
Tot pentru Irinusha: soricelul este tare tare dulce!
Nico, vai, ce de ghinioane si necazuri. Sa treaca repede toate. La servici este OK. Atat ca nu sunt incantata de ideea de a calatori pentru slujba. Din fericire, nu s-a intamplat pana acum, dar sansele sunt mari sa se intample si nu-mi vine sa-mi las baietii acasa si sa plec haihui. De aceea, voi incepe curand sa-mi caut un alt servici.
Albinutza, petrecere frumoasa.
Laureta, am vazut pozele cu printesele frumoase si de la vulcani si de la zoo, mai intai pe Facebook.
Bertha, bine ca trecut rana de la guritza. Uf, asa se lovesc ei intr-o secunda, nici nu-ti dai seama bine ce s-a intamplat...
Mona, uf, ce necaz cu maseaua. Sa se rezolve repede.
Noi am avut un weekend agitat: sambata am fost la un targ de benzi desenate (Tommy foarte incantat a inceput o noua colectie), iar duminica am mers la festivalul lalelelor (oficial nu incepe decat pe 7 mai, dar ma tem ca pana atunci se vor scutura toate lalelele).
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
DianaR spune:
La multi ani Cris! Irinusha, sa-ti traiasca feciorasul viitor scolarel!
Masina de cusut zace de 20 de ani la ai mei, am mai avut 2 tentative sa ma apuc de cusut si n-am reusit, asta cu ani buni in urma, acum am incercat intr-o doara si am reusit din prima. Asa de mult imi place ca abia astept sa am ceva de cusut...
Nicoleta, ghinion ai avut si tu cu ghipsul...
Noi am fost de 1 mai la munte, la Arieseni la o cabana unde ne simtim ca acasa (sau mai bine ca n-am grija gospodariei si mancarii) am umblat pe coclauri si ne-am resetat. As mai fi stat o luna pe acolo!
Am pus cateva poze de acolo incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2229745350061225341SDoYSi
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Irinusha spune:
Raducu!
Mii de multumiri ptr. urari si cuvintele frumoase!
Ieri am sarbatorit doar in familie, Oma a mai aparut cu cadouri (carti si haine ptr. amandoi ... la un momentdat era Melie imbracata cu 3 rochite :)), ne-am simtit bine.
Chip e dragalas, doar ca ne roade degetele. Vine bulangiul pe mana si musca ... nu rau, doar ne testeaza daca suntem buni la gust. In rest sta pitit in rumegus si arunca in jur cu mancare. O sa incerc sa-i fac poze.
Mona, vazut iar fete frumoase. Si vreau sa te intreb: unde exact ati fost cu delfini si ce poti face acolo. Oricum sunt superbi.
Diana, vazut poze cu mama cangur. Ce sling e ala, ca-i fain rau de poate sa mai stea si Timi in el?!
Si Theo e Vlad in feminin, scumpa foc!
Nico, sanatate multa tuturor si tin pumnii sa treaca ghinioanele si bolilele!
Bertha, s-ar putea sa creasca mai des parul dupa tunsoarea de acum. La Melie asa a fost (dar dupa vreo 2-3 tunsori mai scurte) ... si da, e frumoasa si cheala. Si se vede de la o posta ca-i fetita cocheta. Doamne ajuta sa scapati odata de alergii!
Iulia, ups! N-a fost cu intentie!
Si apropos listuta. Lista cu boboceii am facut-o de test, intai sa vad de va place, doar ca n-am mai apucat sa va intreb ... deci aici: " E OK asa?" ... si ca intotdeauna lista e pe contul Mamicii de mai, ce inseamna ca aveti toate posibilitatea sa o modificati, stergeti, nu-i propietate personala, ca altfel o faceam pe contul meu. OK?!
Va pup si doresc o zi faina!!!!
Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
DianaR spune:
Irinusha, mi-o si inchipui pe Melie cu 3 rochite pe ea! Pup puiutii! Pe Timi am purtat-o in Mei tai si in wrap. Mei tai-ul e chestia aia care seamna cu un marsupiu se poate purta bebe in fata sau in spate. Si Wrapul e o esarfa lunga de 5 m si lata de 60-70 cm cu diferite feluri de legare in fata, pe sold, in spate. Eu le-am confectionat si tare imi plac, imi pare rau ca nu le-am descoperit si la ceilalti doi...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
monet spune:
dragele mele,
iara scriu inainte sa ma duc la denstist - ma duc dupa prinz, pentru inlocuirea a doua plombe vechi (nu-s rele, da' m-o convins dentistu' ca procedura lui de modelare cu plomba de portelan o sa ma tina pina mor . (da' ma si costa, de mor - avem asigurare, da' cu chestiile mai fandosite la dentist, tot platesti din buzunar cu sutele, ioi )
va multumesc, fete dragi, pentru toate urarile de ziua lui lia. sinteti prietene care se gindesc la prietene. multumesc!
irinusha, bravo de petrecerea lui cris, cum si-o dorit el. da' ce gindit ii baiatu' tau, imi place
deci boby - barbat iubitor - o carat el toti sacii si cutiile afara din casa, mare lucru, uau, bun barbat ai, draga mea.
cris, felicitari pentru brio la testul de inscriere! zilele astea chiar, la lia la scoala se dau testele terra nova, de plasament in clasa intii. profesoarele mi-or laudat-o pe lia, ca-i prima in clasa ei. noa, si io cu plesneala de mindrie
bine-i cu bunicii linga voi, asa-i? daca nimeni nu se calca pe coada cu nimeni, totu-i super-perfect
hamsteru' chip! sa va traiasca. ioi
la delfini ne-am dus la seaworld unde am platit extra ($50 de caciula) pentru o ora de dresat si interactionat cu delfinii. lia si maya or fost pe spate de fericire. mi-am promis ca atunci cind maya implineste 6 ani, sa le duc sa inoate cu delfinii, corp linga corp - tre' sa fii de 6 ani, minim, ca sa te lase. tare fain o fost, si pentru mine. tata-sau o facut un filmulet de vreo 20 de minute cu cele mai bune momente. ma bucur c-or sa le ramina amintire...
iulia, felicitari pentru tommy! dar nimeni nici nu se astepta la altceva. tu, ca esti mama lui si cea mai apropiata de el, sa-l ghidezi pe masura ce face pasii la scoala pentru ca creierele geniale infloresc si mai mult cu suport emotional, sfaturi pe care se pot baza si iubire neconditionata. tu esti mama ideala pentru tommy. sa traiti!
bertha, pupaturi pe toate ranile . doamne, frumosi copii ai!
nicoleta, sanatate tuturor! aveti grija, mai, cum umblati, cum va catarati in pomi! sanatate!! si felicitari copilei harnicute!
laureta, pupici inisei fara un dinte . i-o placut leu' lu' bianca? ce curajoasa fata
albinutza, cum o fost petrecerea?
diana, io mereu ma minunez de pozele voastre. pupaturi, tuturor! si ce fain, arieseni...... ioi, ce amintire minunate am si io de acolo. ce frumosi sinteti!!
maica-mea are la ea o prietena din pittsburgh care vine in vizita la noi dupa-masa. pregatesc un tort si tre' sa-l fac fara zahar, ca femeia are diabet. si frisca fara zahar. da' mai intii, aspir casa si spal pe jos. la 1, ma duc la dentist. stau vreo ora pe-acolo. copilele mi le ridica ai mei de la scoala azi. e cald, cald de tot afara.
va pup cu drag
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"De 24 Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu intr-un picior.
Berta La grea incercare ma pui, da pana la urma tot va trebui sa face si noi o sedinta foto, numa ca tre sa imprumut un aparat foto.
Albinuta Cum a petrecerea? Au venit copii?
Laureta Leu zici? Bine ca e in cusca. Stai sa mai creasca si o sa-ti ceara sa il iei acasa. No, io am pana acum o menajerie intreaga de luat, dupa Bia
Da, si sa va dau vestea cea mare. "Dragii nostru prieteni" au hotarat ca ficare sa isi vada de plodul lui, dus/adus de la gradinita. Asta dupa o dicutie foarte piperata avuta de sot cu ei. Ei avad pretentia sa ma duc oricum sa iau copii de la gradi, iniferent ca pot sau nu sa merg. Ma bucur ca a venit din partea lor, pentru ca m-am saturat de figurile lui Biti. Asa ca acum, o sa pot respira linistita dupamiezile, doar eu si Bia.
LA MULTI ANI! Petru Alexandru
Maria Ce mai faceti? Ce mai face Alex? Sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el.
Monet Ca de ficare data, fetele sunt superbe si suntei o famile reusita. Nasoala faza cu maseaua, da daca tot tine asa de mult plomba eu zic ca merita investitia.
Diana Mmm, ce imi place pe unde ati fost. E bine ca v-ati relaxat. prichindelor.
Irinusha Sa va traiasca noul membru al familiei. E, acum datii degetelele sa le guste, altfel nu are cum sa faca cunostinta cu voi. Face multa mizerie? Ca poate ma induplec si ii iau unul si Biei. Desi nu m-a mai batut la cap cu el demult. Da vine vara si o trimit la tara cu el
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
monet spune:
tot io.
nicoleta, biata de tine, cu "hop intr-un picior"..... da' ma bucur de "rupeala" de asa-zisii prieteni si fitzele lor. bravo!!
aseara or sunat de la clinica unde merg eu cu copiii (mai mult la control, ca doamne-ajuta, bolnave rar mi-s) ca doctoru' lui lia o sa fie in vacanta luni asta care vine si ca trebe sa re-aranjam in timp "check-up de 6 ani". asa ca ne-or plasat pentru azi dimineata. m-am dus cu lia si toate-s brici, fizic vorbind. lia pare tare atasata de desfasurarea treburilor intr-un cabinet medical, vad ca-i toata numa' ochi si urechi si intreaba cite-n stele si-n luna. si tot adauga "saraca maya, n-o sa-i placa aia sau aialalta", pe cind lia n-are trac deloc. tare-mi place. io, una, toata ma morfolesc cind ma trezesc pe la doctor - cind imi iau tensiunea, toti se uita chioris, si tre' sa le spun ca numa' ca mor de frica, nu ca mor cu-adevarat
dupa ce-am dus-o si pe lia la scoala, am trecut pe la amica mea coafeza si mi-o vopsit paru' la loc la culoarea mea originala. o sa le rog pe fete sa-mi faca o poza, sa vedeti . noa, si io acuma
ma duc la scoala dupa copii. azi mincam mamaliga cu brinza
pup. pup. pup!
"De 24 Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
maria, sa-ti traiasca sanatos si norocos iubitul: la multi ani, petru alexandru!!!
"De 24 Aprilie"