Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io nu stiu de intalnire am prins doar discutii trecatoare. Hai ma Bertha ca nu zic IOR
Io vin unde o fi numai sa fie weekend sa ne aduca tati.

Mey da nu e ziua lui Danutz m a tot holbez pe lista si e pe 28 mai

Da cu ocazia asta poate citeste Irinel si intra sa ne arate poze cu frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Io nu stiu de intalnire am prins doar discutii trecatoare. Hai ma Bertha ca nu zic IOR
Io vin unde o fi numai sa fie weekend sa ne aduca tati.

Mey da nu e ziua lui Danutz m a tot holbez pe lista si e pe 28 mai

Da cu ocazia asta poate citeste Irinel si intra sa ne arate poze cu frumosi

Ai mare dreptate, io vazui ca-i 29 azi si zisei "hop! a trecut 28 si am uitat de Danut al nostru". Nu-i nimic, urarile sunt din suflet, peste o luna urez iar.

Am vazut 2 fete-cucuiete, frumoase foc, una fata lu'mama si una fata lu' tata, asa, ca sa nu va suparati vreunul. Bianca pare de 3 ani, iar Inisa e la fel de delicata si finuta ca intotdeauna.

Nu te face ca nu pricepi cu intalnirea! Reiau: propun data de sambata, 8 mai, ora 10-10.30, parcul Carol/Izvor. Va astept cu alte propuneri sau macar sa spuneti daca nu se poate, amanam, mai vedem cum facem. Ar fi minunat sa ne intalnim, acum depinde cum puteti si voi.

Irinusha, n-ai terminat cu despachetatul? Va asteptam cu drag si multe poze.

Albinutza, multumesc mult, stiu unde-s terenurile. Ii place mult lui Cosmin?

Edit: avem si noi poze noi, de la Paste incoace, veti gasi si o surpriza cheala.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Vad ca discutati de intalnire... Frumos... Mi-ar placea mult si mie sa pot veni sa va intalnesc...

Noi avem vesti bune. Tommy a fost acceptat in programul pentru copiii supra-dotati, deci din toamna, in clasa I, va fi intr-o clasa speciala, inconjurat de copilasi la fel de inteligenti ca si el. Nu pot sa va spun ce piatra mi s-a luat de pe inima... Am scris cateva randuri, in engleza, despre asta, daca vreti sa cititi:

http://iuliapp.wordpress.com/2010/04/29/the-ugly-duckling/

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Am vazut si poze cu copilasi frumosi de Bertha, Laureta si Diana.

Albinutza, distractie placuta la petrecere.

Mona, te-a acaparat socrela de tot?

Irinushule, mai aveti de despachetat?

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

fete dragi!

Se spune cumva "la multi ani de 1 Mai!" ? ... ca eu nefiind om al muncii nu ma pricep ;) Oricum, zi faina (ca-i liber, totul inchis, nu?) din partea noastra!

Am vrut sa va scriu de ieri seara, dar eram asa de k.o., ca am preferat sa stau cu burta in sus sa ma uit la Avatar (la care am bocit iar si care mi-a placut si la tv-ul nostru si fara 3D). Deci, ieri i-am facut Birthday Party lui Cris. Am facut-o inainte ptr. ca avand si copii de scoala printre invitati ar fi fost mai greu ptr. ei luni. Cris a avut de ales intre cinema (Imblanzitorul de dragoni - am zis bine?) si Bamboo Land (un complex cu jocuri ptr. copii) ... intai si-a dorit cinema, dupa care s-a gandit mai bine ca Florian (un invitat de 4 anisori) e prea mic ptr. cinema si s-ar supara de nu-l invitam si pe el. Asa ca am mers la Bamboo Land, 6 copii dupa noi (cu ai ns.), unde am fugit dupa ei, am tipat sa ne auda si asculte, unde unul vroia in dreapta, altul in stanga, unde s-a mai lasat si cu plans ca vroiau toti pe masinuta si tot asa ... Dupa vreo 2,5 ore de stres am plecat la McDonalds, unde iar: care, ce a comandat, ala n-a primit jucaria comandata, unde-s cartofii mei, vreau servetel ... noroc ca acolo am mai fost si cu 2 mamici si mai liberi putin. Cum o fi sa ai atati copii? Dar copiii s-au distrat, Cris a fost incantat de petrecerea lui, asta-i important.

Noi mai avem o groaza de chestii de rezolvat ... sa zicem ca e pusa la punct casa ... a facut Boby o mie de drumuri in beci si la gunoi :), eu sa nu mai vad cutii si saci. Am umblat si la magazine de mobila, ca ne-a casunat sa luam mobila noua la copii in camera, cautam deja birou (si se pare ca tot pe net am gasit) ... o nebuneala. Boby a mai si muncit cu toate ca e inca in concediu, dar n-au avut oameni si l-au mai chemat.
Am facut si testul de inscriere la scoala (altul decat cel de la scoala ... deci in concluzie se testeaza de-i copilul apt, nu-i iau daca nu-s pregatiti) unde era sa plesnesc de mandrie. A fost Crisulica super, super ... a stat cuminte, a raspuns perfect, mi l-a laudat si doamna ca i-ar place mai multi copii ca el :) si la intrebarea mea de-i apt mi-a raspus ca sigur, ca dupa cum il vede ea, s-ar plictisi ingrozitor de ar mai sta un an la gradi si ca ar fi pacat. Am auzit de la mai multi ca scoala e buna, iar Cris a inceput sa constiintizeze ce se intampla si e tare nerabdator si incantat :).
Joi am fost in 6 la Regensburg la o plimbare .... de cand am venit am avut o vreme de vis, iar noi am petrecut doar in casa sau prin magazine ... noroc cu bunicii, ca asa au iesit copiii in parc. Si ptr. ca s-au anuntat ploi de azi, am zis ca trebui sa profitam barem de o zi si am lasat totul balta si am plecat ... Ne-am plimbat prin oras, am fost cu vaporasul pe Dunare (din Regensburg e navigabila), am mancat la o gradina de/cu bere, am vizitat un muzeu de slep/navigatie pe rau. A fost frumos!
Copiii (si noi evident) profita din plin ca-s bunicii la 2 etaje mai sus ... e tare fain asa. Am papat la mama, am plecat hai-hui ca stiam ca primesc copiii masa de seara si e Oma cu ei ... e tare bine, Oma-i bagata in priza si tare incantata. Opa mai evadeaza ca-l doare capul de atata galagie :D.
Si cam asa ... am inceput sa intram in normal, dar mai avem multe de rezolvat.

Laureta, vazut 3 fete frumoase! Si in sfarsit au descoperit si romanii Vulcanii noroiosi ca atractie turistica. Cand am fost noi (in 2003) nici macar un indicator nu era, de drumuri nu mai vorbim ... am intrebat in dreapta si stanga, unii nici nu stiam despre ce vorbim. Jale si amar! Cum le-a placut copiilor? Ii trimit si pe ai mei in vara.
Felicitari Inisei ptr. dintucul pierdut si curaj!

Bertha mama, ce i-ai facut mai frumusetii mici? Chiar la zero tunsa? De ce? Si la buzita ce a patit? Si la doctor de ce? Si ai o poza cu amandoi, o tinea Darius pe Ioana, e superba! Si sa nu mai spui ca nu papa fata, ca ai dovezi ca nu-i adevarat! :p

Mona, te-a rapit soacra sau ti-ai gasit munca?
Si trebuie sa te impaci cu gandul, nu toti au noroc de soacre bune ... nici a mea n-ar misca un deget la noi si ptr. noi. Asta e! Pe mine m-a invatat mama decand nu aveam soacra sa nu misc nici eu un deget la ea ... deci e reciproca chestia. Fa-o si tu!

Nico, refacere rapida! Ai grija de tine!

Diana, fain, fain costumul! De copii nu mai vorbesc!
Cum ai invatat sa cosi? Ca la mine zac 2 masini de cusut si eu sunt cu pluta total. Am zis ca ma apuc sa-i fac fetii rochite, dar n-am apucat sa ma uit dupa materiale si modele ... sper ca in curand. Da-mi un sut in funduloi sa am mai mult elan! :)

Albinutza, succes la tenis! Sa-i placa si in continuare! Din propria experienta stiu ca asta conteaza mult la copil mofturos :).

Iulia, te-am lasat special la urma. FELICITARI!!!!! lui Tommy si voua ca ati reusit. Noroc ca traiti unde traiti ca in alta parte n-ar fi avut nici o sansa. Am citit multe despre copiii supra-dotati, ca in sistemul de scoala normala sunt pierduti, iar talentul lor prapadit. Succes la scoala! Mi-a placut si ce ai scris si cum ai scris! Cand o sa inceapa sa ne povestesti si noua ce e altfel si ce fac. Cred ca nu te-am intrebat niciodata: David e tot supra-dotat ca Tommy?

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

N-am terminat, dar am produs asa un carnat lung ca m-am speriat :D ...

Cadouri: De la mine primeste un hamster pitic (va spun mai incolo despre ce-i vorba) cu tot ce-i trebuie, de la tata-su un volan ptr. jocuri pe calculator/PS2 si Oma si Opa o mini-sera si sa invete sa fie magician si de pictat (pe astea le-am luat noi) si sunt sigura ca mai apare Oma cu ceva haine. Si petrecerea, care n-a fost prea ieftina. Zic ca ajunge.

Hamsterul pitic: Deci toti ceilalti sunt contra "sobolanului", dar promis e promis si sincer (ca am luat-o razna total), eu de abia astept! Asa ca am sunat la azilul de animale sa intreb daca au hamsteri. Nu aveau, insa doamna de acolo mi-a explicat ca nu-s buni hamsterii ptr. copii, ca sunt activi noaptea doar si daca il stresezi ziua (cu mangaiat, luat in mana, etc.) musca ca aparare. Ca ea ar lua sobolani ... ma gandeam la fata lui Boby, daca as aparea cu un sobolan adevarat acasa . In fine ... asa ca l-am luat pe Cris si am mers la magazinul de animale si ne-a indrumat o vanzatoare super draguta. Ca intradevar, hamsterii nu-s prea indicati ptr. copii mici tocmai ptr. ca-s activi doar noaptea. Si ca mi-ar sugera un hamster pitic (Phodopus sungorus), care e activ ziua, nu-i agresiv, traieste putin mai mult ca un hamster, e mai micut putin, se tine singur. Lui Cris i-au placut ca-s moi :) si frumusei. Doar la cusca trebuie avut grija, sa fie gratiile mai micute sa nu ramana prinsi in ele. Restul e la fel ca la hamster. Asa ca noi luni mergem dupa Chip (ca are deja nume, ales de Cris :)) si cusca.
Aici poze cu "sobolanul": http://www.google.de/images?q=Zwerghamster&oe=utf-8&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=TujbS7KzBp2WOJC10csH&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBgQsAQwAA

Testul de scoala (ca info de aveti interes): l-a testat ptr. germana (vocabular si gramatica - dupa imagini/desene ... punea intrebari ce vede si cum se numesc), matematica (numarat, ce-i mai mare si ce-i mic, forme geometrice), memorie si intelegere (ea spunea numere, sunete pe care trebuia sa le repete ... ultima a fost o propozitie intreaga, dupa care l-a intrebat si chestii despre ce era vorba in propozitie), desen, vedere si auz. Pe mine m-a intrebat despre boli/alergii/specific copil, ultimul control la doctor, vaccinuri.
Si cam asta a fost. Mie mi s-a parut destul de complex, ma asteptam la o tampeniuta mica, de forma.

Gata, ca deja a intrat Boby in priza si doar eu stau la computer :)
O zi faina si copii sanatosi! Va pup pe fiecare in parte!

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Iulia, ma bucur f mult ca Tommy a reusit sa fie admis acolo unde ii e locul. Abia astept sa ne povestesti cum se desfasoara lucrurile in acet tip de invatamant.

Irinusha, bine ai revenit! Va faceti de cap deci, colindati si va distrati, bravo voua! Felicitari pt inscriere si pt rezultatele obtinute! Baiat destept Cris! Am vazut sobolanelul, mi se pare chiar drgalas...sunt sigura ca sotul ar fi de alta parere.
Ioana a ajuns chelioasa pt ca n-a vrut sa stea la tuns...mare greseala. Avea toate lungimile posibile in cap, asa ca am zis sa potrivim, s-a impotrivit, n-a putut fi tunsa cu foarfeca si am zis sa rezolvam pb pt multi ani. A durat 3-4 minute, timp in care s-a tanguit continuu. Avea par f putin, f rar, moale, stiu ca n-o sa fie mai des, asta e, sa fie ea sanatoasa. Cea mai misto faza e ca i-am trimis mamei fotografii si nici n-a remarcat ca-i cheala, pe ea bubita a impresionat-o. Lovitura la gurita a capatat-o sarind in pat ca frate-su, s-a dezechilibrat si a dat cu gura de patut. A fost jale mare, sange siroiae, buza umflata rau 2 zile, gingia tumefiata, bine ca dintisorii au scapat...partea proasta e ca acum refuza sa ma lase sa-i spal dintii, a durut-o rau gingia si nu mai are incredere acum. Am luat o pauza de spalat pe dinti si reincepem peste un timp, sa uite asocierea intre periuta si durerea de gingie.
La dr am fost pt ca de ceva timp i-a aparut o eczema pe manuta, am tratat-o, a ramas pieela aspra si acum trebuie sa foolosim o perioada lunga niste produse speciale. Sunt tare necajita pt ca aseara am descoperit ca i-a aparut alta eczema si pe burtica, of, urate sunt alergiile astea. Dr spune ca poate fi de la orice, incepand cu alimentatia ei sau a mea, alergeni din aer etc. Asta e, ne luptam cu un fel de dusman invizibil.

Noi am fost azi in parc, au alergat piciorusele lor continuu, Ioana e deja lata si Darius e pe cale sa adoarma. F frumoasa vreme, s-au si bronzat usor pe obrajori.

Petrecere frumoasa tuturor!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Mey, ce activitate pe aici.

LA MULTI ANI! CRIS Sa cresti mare, sanatos si destept. Mult succes la scoala.

Irinusha Sati traiasca scolarelul. Vad ca aveti activitati intense, si acacsa si pe langa. Succes la gasit mobilierul potrivit pentru copii. A, si imi place listuta cu boboceii pe care ai facut-o.

LA MULTI ANI! RADUCU

Iulia Felicitari! Ce ma bucur ca ati reusit pana la urma sa il incrieti pe Tommy in calasa respectiva. Mult succes si lui la scoala. Tu cum te mai descurci la serviciu?

Berta gurita cu bubita sa ii treaca repede. Da, sa stii ca si cheala e frumoasa domnisoara. Legat de intalnire, Eu zic 15 mai, ca sunt in ghips si nu pot venii pe 8. Cu gipsul trebuie sa tatu pana pe 18 mai, da il dau jos mai devreme. Deja nu il mai suport.

Laureta Mai, ce a crescut Bianca. Ptiu, ptiu sa n-o deochi. Si inisa e tot la fel de frumoasa.

Albinuta Succes la tenis lui Cosmin.

No, sa va zic de noi.
Mai intai sa imi laud fata care m-a ajutat sambata la treburile casei. A facut curat in dormitor, aranjat paturi, impacehtat haine, stans jucarii si dat cu aspiratorul. Apoi a triat hainele de spalat, a bagat la masina, le-a scos din masina si mi-a dus lighenul pe balcon. Ca premiu, ne-a scos tati dupamiaza la padure la un gratar si apoi ne-am oprit la tara. Duminica am stat ca soparla la soare, nu mult caci era prea cald, asa ca am preferat racoarea din casa.
In rest suntem o familie de bolvaviciosi: eu cu gipsul, Biei ii curge nasul si tuseste, cumnatamea e in spital de vineri cu preumosnie si cireasa de pe tort a capatat-o Alex ieri in parc. S-a urcat intr-un corcodusi si de acolo a cazut cu gatul in gard. Acum e si el internat.

gata, ca v-am incuit de tot

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Cris si Raducu!

Noi am fost la Zoo de 1 mai, Biancu nu s a dezlipit de la leu si tot tzopaia pe acolo. Inisa e devenit asa mofturila, la orice, nimic nu i convine, mda spre sa nu am o fitzoasa

Iulia ,felicitari pt inscriere si mult succes

Irinusha e tare dragalas soricica. Bafta cu scoala
La vulcanii le a placut tare mult, au tzopait ca doo capritze ce sunt non stop. Biancu era suparici ca vroia IN vulcan, ce aia ca nu o laaaaasam si urla

Bertha pupam bubitza sa treaca repede

tnicoleta multa sanatate la tot familionu, uf ce patanie cu Alex:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

LA MULTI ANI CRIS ! sa fii sanatos si norocos ! succes la scoala !

LA MULTI ANI RADUCU !

irinusha, sa-ti traiasca scolarelul sa fie sanatos si cu noroc in viata ! succes cu amenajarea camerelor!

laureta, ce fain ca a-ti fost la vulcanii noroiosi, din poze pare ca s-a mai amenajat ceva pe acolo de cand n-am mai fost noi. sper sa ajungem si noi cat de curand.

tnicoleta, in primul rand multa sanatate pentru tot familionul . mai dar ce fetita harnica ai tu !! ce mult a ajutat-o ea pe mamica ei

bertha, ti-am vazut pozele, superbi copilasii !ii sta bine fetei si tunsa zero.

monet, ce mai faci ? da-ne un semn

noi suntem binisor, cosmin are o tuse de care nu reuseste sa scape, il tot urmaresc si am impresia ca de vreo 2 zile tuseste mai rau. of, iar trebuie sa-i dau medicamente. astazi l-am luat la pranz de la gradi fiindca vroiam sa doarma acasa sa se poata odihni fiindca noaptea trecuta a avut un cosmar si s-a trezit speriat iar apoi nu mai vroia sa adoarma de frica sa nu viseze iarasi.

de 1 mai noi am fost la tara, am avut o zi superba, am facut un gratarel, i-am luat lui cosmin un tort ca sa o serveasca si pe mamaita cu o felie, i-am cantat la multi ani..a fost f frumos. au alergat copiii mei toata ziua prin curte, cand au urcat seara in masina au adormit instantaneu amandoi. nici nu s-au miscat pana acasa.

maine avem petrecerea "principala" la mc donald's ! din pacate nu mi-au confirmat toti parintii copiilor carora le-am dat invitatii. sper sa nu fie prea dezamagit cosmin daca nu vor veni prietenii lui cei mai apropiati.
recunosc ca am ceva emotii, sper sa iasa bine !

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, cris!!!

ce multe ati scris. n-am apucat sa citesc, da' revin.

soacra mi-o plecat joia ce-o trecut. si, pe neasteptate, am avut musafiri din michigan care-or plecat ieri. nu, nu mi-am gasit job, ba chiar am zis ca iau o pauza cu cautatul, ca ma timpesc
tot joi, mi s-o rupt o bucatica de masea si cind ma uit, vad ca-i carie dedesubt! saracie .... am intilnire cu un dentist peste o ora, aici la citeva strazi, sa-l conving sa mi-o repare. cnd crezi ca nimic mai rau nu se poate intimpla, ti se rupe o masea!!

am pus poze din 24 aprilie. nu-mi vine sa cred ca bintzirica mea are 6 ani; o tot pup si n-o las de citeva zile incoace, ca ma gindesc ca creste mare si n-o sa ma mai lase s-o pupilesc atita

ma duc la dentist si revin sa citesc ce-ati scris - inclusiv masivele postari ale irinushei

pup.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De 24 Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput