Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cosmin!!!
Sa cresti mare, sanatos si voios! Bafta multa in viata!
Albinutza, cum a fost petrecerea?

Madutza!
Sanatate si succes! Petrecere faina!

Week-end fain fete dragi!
Sper sa am timp sa revin!

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara. am intrat o clipa ca nu mai reusesc sa fac nimic. parca au intrat toate la apa.... In primul rand La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua. Acum am realizat ca au inceput sarbatoritii. Va pup pe toate si pe puiuti si toata lumea sa fie fericita si sanatoasa. nu stiu daca am prin bine subiectul sau sunt pe langa, dar daca am inteles bine, si se organizeaza vreo intalnire prin Bucuresti dati-mi si mie de veste. Pe PM ca ma anunta pe email, ca altfel la cat de des intru pe aici sunt in stare sa o ratez si pe asta.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

irinusha, multumim pentru urari !

la petrecere a fost totul ok, au fost 14 copii in total, doar 2 au lipsit de la gradi. s-au distrat bine dar din pacate topoganul era inchis fiindca vopsisera ceva pe acolo si nu puteau lasa copii.
ei ar fi vrut sa mai zburde putin , sa se joace impreuna mai mult, dar..asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu. E, nu mai sunt chiar intr-un picior. Am inceput sa calc in el si cred ca diseara sau maine scot atela de tot, nu o mai suport si m-am plictisit si acasa.

In we am fost la tara. Am plantat albastrelele Biei, acum sa vedem cum vor arata cand vor inflori.

LA MULTI ANI! LARA
LA MULTI ANI! BIANCA
LA MULTI ANI! SARA
LA MULTI ANI! INGRID
Sa cresteti mari si frumoase!

Mai, numai satbatorite astazi.

Fetele, ne mai intalnim sambata? Parcul Carol, ora 10.00. Daca da, dati si un punct de intalnire. Eu una nu cunosc bine parcul, da ma orientez.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lara
Bianca
Ingrid
Sara
Sa cresteti mari si sanatoase!!!!

Albinutza, sa va fie de bine petrecerea! Lasa ca mai scurt e mai bine ptr. parinti :)

Nico, Doamne ajuta sa scapi de piciorul beteag! Si are Bia mana ptr. gradinarit?
Ma intrebai de soarec: nu face gunoi ptr. ca am ascultat sfatul unei prietene - mama de hamster de ceva ani - sa iau o cusca cu pereti de plastic, doar sus sa aibe gratii ... bine, a fost si cea mai ieftina :I ... dar asa nu arunca rumegus sau mancarea pe jos. Inauntru face mizerie ca-i pretentios la papa ... se urca in farfuriuta si isi alege doar semintele de floarea soarelui, restul imprastie. Acum trebuie sa caut hrana ptr. pasari salbatice, ca cica alea au doar seminte, ca altfel nu papa dihania. Si e econom, doar ceva seminte si legume proaspete si gata. Rumegusul l-am schimbat ieri din enertie, data viitoare il mai las ceva zile in plus ca nu mirosea, nu arata urat.
E OK, doar ca bulangiul ciupeste ... nu mi se pare agresiv, doar ca ne tine drept mancare si capseaza bine. Nu-i animal de mangaiat, plus ca doarme mult, apare doar sa pape ... daca asta-i ziua activ, ma intreb cum face un hamster.

Azi am fost la test cu Amélie (unul nou), la care s-a testat vorbirea ... bineneteles ca a picat cu brio. Nici eu nu as fi pronuntat ce au cerut de la ea, plus ca ea nu vorbeste cine stie ce, dapai sa mai stie si pluralul la unele cuvinete. Jale si amar ... ca rasplata a intepat-o in fundulet, reinnoierea vaccinului de Hepatita A. Ce a mai urlat ...
Cris a primit si el un vaccin: tetanus, pertusis si difterie. A fost f. viteaz, doar ca la iesire din cabinet a inceput aproape sa planga ca-l doare rau, rau capul, si tocmai cand ceream paracetamol la asistenta s-a lasat moale pe mine, era galben si jumate lesinat. L-am luat repede si l-am intins pe o canapea, a venit o asistenta sa-i tina picioarele in sus ... i-au luat tensiunea, totul OK. A durat pana si-a revenit, plus ca era si tare speriat .... si eu cu el. Si eu lesinam cand eram mica, dar la mine era de la inima ... acum imi fac griji si de asta. Off ...

Gata cu vaitatul, plecam la hoinarit. Lasam plozii la Oma si noi ne facem de cap. Sa-mi revin putin din sperietura.
O zi faina! Sanatate!

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, lara!
la multi ani, bianca!
la multi ani, ingrid!
la multi ani, sara!
cu sanatate si toate bucuriile copilariei

irinush, ce testu' lu' saracie pentru amelie, de vorbire la asa o virsta frageda?! tin minte ca mi se oferisera si mie, optional, cind fetele or fost mici, mici si io numa' m-am uitat la ei intr-o parte si-am zis 'ce, sinteti nebuni, las' ca este vreme'
oh, cris, ce sensibilut. si lia mi-o facut asa o faza, cind i-o cazut unul din dinti, adica de fapt, i-l fortasem io afara si-mi zisese ea, in momentul luptei mele cu dintisorul, ca o doare tare locul si-apoi brusc ca o doare capu' si am vazut-o alba ca hirtia si moale: urgent am luat-o de picioare sa-i retrimit singele la creier. asta se cheama sincopa vasovagala si 15% din copii o traiesc pina inainte de 15 ani. nervul vag da comanda ca inima sa bata mai rar, vasele de singe se dilata si dintr-o data se creeaza o situatie propice ca mult, mult singe sa mearga direct in picioare, privind astfel creierul de singele necesar. aproape intotdeauna, fara vreun alt motiv specific, reflexul asta este cauzat de durere si/sau stres emotional. motivele cardiace la sincopa asta sint rare in copilarie; tu zici ca le aveai - stiau deja parintii tai ca sint de la ceva bai la inima sau episoadele de lesin i-au determinat pe ai tai sa te duca la medici? eu zic sa nu-ti faci ginduri; sint teste pe care le pot face medicii sa induca reflexul asta vasovagal si-atunci stii sigur ca ai copil emotiv, dar testele astea sint barbarice : testul cu o masa inclinata in care copilul ii legat de masa si invirtit la pozitia aproape verticala in scopul de a induce fortat sincopa vasovagala si diagnostica ca altceva nu-i numa' emotivitatea copilului. mie mi-au facut EKG si EEG cind aveam vreo 8 ani si medicul mi-o zis ca-s sanatoasa doar ca -s fricoasa si sa ma fac doctorita cind oi fi mare, ca sa ma vindec prin intepat venele altora si crearea rutinei in sensul asta. nu l-am ascultat, nu m-am facut doctorita si trebuia. din mai multe motive. ce bun servici aveam acuma, ehe . io ultima oara am lesinat acu' vreo 7 ani, cind venisem de la densist si ala imi tratase maseaua care era infectata la radacina - am simtit o durere ingrozitoare cind mi-am apasat gingia si m-am tras pina pe un pat sa lesin acolo (eram acasa, chiar inainte de a o concepe pe lia, cindva.... tin minte.)
asa ca de-aia stiu asa multe despre sincopa asta vasovagala: nu ma pot convinge ca emotia si durerea nu sint mai mari decit le fac eu sa fie

fete dragi, iertati-mi vorbaraia

iara am musafiri azi la masa. fac shrimpi (cum traduc??) si scallopi (cum traduc??) imbracati in sunca si peste pe gratar, afara in curte, pe gratarul nostru hibrid care face mincare si pe carbune. mmm, o sa fie bun. fetele mele is innebunite dupa seafood (cum traduc??)

mi-or vomitat pisicile peste tot. aiaiaiai.
afara e o vreme de vis.

si sint putin ingrijorata pentru ca varu-meu (din pittsburgh) m-o sunat aseara la 10 ca nevasta-sa avea 7cm dilatatie (statea sa nasca) si nu am inca nici o veste de la ei.

va pup!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De 24 Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

si la multi ani, madutza!!!!

"De 24 Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

unde ati disparut?

Irinusha Mai, ce m-am speriat cu Cris. Bine ca este bine acum. micului curajos emotiv. Si lui Meli de ce i-a facut teste? O inscri la logoped? Si, eu cred ca e normal sa nu pronunte corect toate cuvintele daca aude si romana si germa. Fata e bilingva asa ca nu te mai stresa.
Mersi de informatii despre soarece, vorbesc cu sotul sa vedem ce cadou sa ii facem Biei. Anul asta avem bugetul cam stramtorat.

Monet Pofta mare. Uite ca acum ai timp sa iti rasfeti fetele cu papa bun. Nastere usoara cumnatei si bb sanatos.
Sti cumva daca simcopa asta se activeaza si din alte motive? De ex, mi se intampla cateodata cand fac baie, si se face abur in baie, sa am o stare rau de imi vine sa cad din picioare. Imi revin dupa ce ma intind.

Albinuta Sa va fie de bine petrecerea.

Io nu stiu daca am facut bine sau nu, da ieri mi-am dat jos atela. Merg in papainoage deocamdata si am o usoara indispozitie, da in rest e bine. Zic ca nu stiu daca am facut bine pt ca mai trebuia sa stau o saptamana cu atela. Da vreau in we sa imi dea sotul masina sa ma pot deplasa. In el nu imi pun baza caci se duce la un concurs de pescuit si asta ar insemna sa stau in casa doua zile.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna fetele,

am ajuns si noi de la tenis acum, de fapt numai eu fiindca Cosmin a mai ramas in fata blocului cu Raluca si cu alti copii.
ce ma fac eu cu Cosmin ca nu mai vrea nici la tenis ???
e un lenes fara pereche, sunt f suparata pe el !! toti copiii se straduiesc acolo la tenis el e activ numai inainte si dupa antrenament. astazi au avut liber de la gradinita si m-am rugat toata ziua de el sa iesim afara, sa-l duc in parc sau unde vrea el..nu a vrut sub nici o forma. nu am insistat f tare ca stiam ca iesim oricum seara pt ora de tenis, numai ca abia am reusit sa-l scot din casa, i-am zis pana la urma ca nu mai mergem la mare daca nu vrea sa mearga macar luna asta la tenis.
nu stiu daca joi reusesc sa-l fac sa mai mearga!

hai ca m-am racorit si eu putin la voi

Mergi la inceput

m-ai facut sa zimbesc, albinutza . o fi avind el, cosmin, gindurile lui. daca nu vrea tenis, poate vrea altceva. sau poate inca se gindeste. io zic sa nu fortezi chestiile astea. daca ar fi de citit sau de scris sau de socotit pentru scoala ca nu vrea, aia ar fi altceva. dar tenis ii asa de optional incit n-are sens sa va enervati nici unul
am zis rau?

tu, albinutza, la multi ani, intirziat, pentru cosmin!!! sa va traiasca sanatos!

joi dimineata zbor eu si fetele la pittsburgh, ca bunicu' lor alalalt ii tare bolnav. stam doua zile jumate. acuma fac cadouri pentru toti pe cei ce-i vom vizita..... fata de 8 ani, baietel de 2, nou-nascuta, femeie de 44, soacra-mea, socru', fata nasilor de 6 ani, nasii, finuta mea de 9 luni (fata lu' fratele lu' barbatu-meu)....oioi, cum se-aduna.
bine ca m-am uitat sa vad cum ii vremea pe-acolo, ca io aici la caldura asta, nu realizez ca poate fi si mai frig pe alte meleaguri.

mi s-o facut pofta de-o bere

"De 24 Aprilie"

Mergi la inceput