LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Si l-am vazut pe Luca ce frumos doarme pe mami!!
Si am mai vazut pe cineva , da nu imi vine .
Tot uitandu-ma la poze, imi pare ca berbecu meu nu arata asa matur ca ceilalti,parca e tot bebeu ,poate si pentru faptul ca el nu face atatea ca altii,nu stiu da mie asa imi pare.
Iar de neimpliniri in cariera va rog nu deschide-ti subiectu, ca e o rana foarte adnca pentru mine si inca sangeranda.
Ma duc sa ma mai uit la poze ca iar aberez singura pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, pun si eu o intrebare de "repetent" la geografie. In Grecia se poate ajunge usor de la Duni? Eu acolo as vrea sa ajung, ca la Istanbul am fost, o data cu sotul si o data cu serviciul. Am stat putin, dar nu mai tin neaparat sa merg. In Grecia in schimb....

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pai depinde de unde din Grecia. Duni, e la Sozopol, care e pe malul Marii Negre. Adica din ce ma uit eu pe o harta cel mai simplu ar fi (asta daca vrei sa ajungi mai repede la Duni) sa fii in Grecia undeva pe langa Thessaloniki- Kassandra, Halkidiki. Acum depinde si de voi de cati km sunteti obisnuiti sa faceti pe zi. Foloseste Google Maps si simuleaza acolo- te lamureste el mai bine ca mine ca iti zice si in cat timp parcurgi km respectivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.

Poate intra si Florinela sa ne arate Platinatu tuns...
Inamica nu devina inca Inamare, o lasam asa...mica pentru ca-i sade bine
Lucian, sa se faca mare si sa fie exemplu pentru toyi copiii la cum isi ajuta mamica in gospodarie.

SA FITI SANATOSI, FRUMOSI, VOIOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna dimineata mamici,

miroase a primavaraaaaa
cine mi-a trezit micsunica dimineata? un gugustiuc care cloceste in corcodusul de la geam
si uitasem cum e sa ciripeasca pasarelele incontinuu

pupacim de zor ghioceii mari si mici (si mamicile, inclusiv)

Victor Cristian,bebe de Florinela79
Ina Gabriela,bebe de Carmenada
Lucian , bebe de Simonapro
Aidan Victor,bebe de Mona_B
David,bebe de Olishka
Briseis,bebe de Georgiana310

pupacim pe toata lumea

edit: ca iar am incurcat lunile,

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Victor Cristian
Ina Gabriela
Lucian

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

am vazut pozeee, am vazut pozeee (de la intalnire si nu numai)

ce sa mai... super ghiocei, super mamici - asa-i ca avem cu ce sa ne mandrim, nuuu?

avem 10 luni

Mergi la inceput

aoleooo, acum am vazut ca mosieresele dorm in front si nu se prezinta la datorie cu cisterna de cafea
of, of ce ti-e si cu fetele din ziua de azi

dragelor veniti la apel, va invit la cafea

hai... treaca de la mine si cateva cani cu ceai pentru ... stiu ele cine

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza tuturor!
am citit postarile de ieri si am constatat ca a fost ziua cazaturilor:
Ilinca_M - ce coincidenta, si Mara a tras prima tranta ieri! Mergeam cu ea prin casa, o tineam de ambele manute si mi-a alunecat din maini...M-am blocat de spaima, maica-mea la fel, era langa mine...noroc cu o prietena care are copil si a avut viteza de reactie. La noi a fost mai violent, a cazut in fata si s-a lovit cu dintisorul in buza, i-a curs sange, s-a umflat...a plans saracuta de mi s-a rupt sufletul! Mi-erateama sa nu i se fi rupt vreun dintisor...Pana la urma a fost bine,cu putina gheata aplicata si i-a trecut...A fost prima tranta din cele multe care probabil vor urma!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
sa nu ne dati disparuti, dar chiar nu am mai apucat sa scriu... abia recuperez capitolul trecut; am fost la parinti in WE si a fost taaaaare bine; mutzu meu a crescut maaaare, e sociabil, ranjit la toata lumea... cu conditia sa nu-l ia in brate; nu vrea deloc decat la mine; si la campina s-a agatat de 'maie si numai de pantalonii ei a stat; nu a mai putut mami sa faca nimic...a stat numai cu el in brate duminica; evident ca lesina de dragul lui cand il vedea ca vine chiuind si se lipeste de picioarele ei
diminica dimineatza am fost si la biserica si ne-am impartasit; ii era atat de somn ca saracutul abia l-am tinut treaz pana s-a terminat slujba (ca am ajuns cam devreme la biserica si am stat cam o ora); si dupa aia da-i si lupta printre toate babele care nu voiau sa ne faca loc sa ajungem in fata.... dar am dat din coate si am reusit pana la urma, ne-am strambat la preot ca nu voiam vinisorul... pana am dat de gust... si dupa aia se intindea dupa lingurita sa-i mai dea; chiar m-a socat cat de cuminte a fost in tot balamucul din biserica, cu toata lumea care simtea nevoia sa-l ia de piciorus/manuta/obrajor si sa-l guguleasca.... si el nimic, nici pas n-a zis;
acuma profit ca sta la el in patut ... si am pus si eu legumele la foc sa termin ciorbita pe care am inceput-o aseara; sunt foarte multumita ca in sfarsit mananca ce-i fac eu, ciorbita de curcan ii place tare, i-am facut si de vacuta si a papat... ce ramane mananc eu, chiar daca nu prea e monti ca are morcov mult... dar merge;
a, apropo de monti... am mancat o praji... vai ce rau mi-a fost; eu am mai mancat si acum vreo 3 saptamani, dar ceva cu miere; ei acuma, cand am dat de zahar.... teroare; nu mai zic de greata, dar sa vezi ce stateam eu pe buda cu mutzu in usa si ma tavaleam de crampe si cufureala.... deci, am facut intoleranta la zahaaaaaaaaaaar.. tare nu?????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

ilinca, dannnah - cate un pupic de incurajare; sunt groaznice cazaturile astea(mai ales pentru sufletelul nostru de mamici)

eu am inceput sa o cunosc pe a mea la felul de a plange cand o doare tare-tare; la inceput are un moment de pauza cat sa traga aer in piept si apoi tipa din tot sufletul; abia dupa ce tipa un pic si curg cateva lacrimi poate fi calmata. Asa ca mie mi se pare un secol din momentul loviturii si pana se aude primul tipat care stiu sigur ca urmeaza.
of, of tare-i greu

avem 10 luni

Mergi la inceput