LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**
Raspunsuri - Pagina 11
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 F. faine pozele, pacat ca nu avem mai multe. Dar, lasa, ca vine ea vremea frumoasa si parc scrie pe noi.MONNVAS, pai auzi la ea, da tu n-ai notiuni de crestere a copilului? Ca doar nu ai copil de varsta alor nostri, nu? Hmmmm, te bat! Iar cu cariera, chiar n-ai nimerit-o. Eu ma simt intr-un mare impas, ma simt complet incapabila si fara rost. O admir mult pe Aris si pe alte fete care fac ceva pe cont propriu, exact asta mi-as dori si eu, dar nu am nici resursele si mai ales curajul necesar. In momentul asta eu nu simt deloc ca as avea o cariera, dimpotriva, desi am muncit mult si nu am avut niciun ajutor de nicaieri, totul a fost pe puterile mele. Dar perioada asta de stat acasa m-a scos din circuit si m-a facut sa realizez ca pentru orice angajator esti zero, asta daca incerci sa iti respecti si familia si sa nu te intorci in 2 luni la birou. As vrea sa fac altceva, simt ca as putea mai mult, dar nu stiu de unde sa o apuc. Dar, ma rog, sa nu dam drumul la frustrari pe tema asta ca nu mai terminam.Iar tu, mai draga, ca sa citez pe cineva celebru, faci un doctorat!!!! Jesus, eu nici dizertatia nu am dat-o, am facut degeaba 2 ani de master, tot zic ca ma apuc de ea, dar niciodata nu reusesc Asa ca sa nu te aud! Tocmai, eu zic ca tu pui usor usor bazele carierei, eu la varsta ta nici vorba sa ma gandesc la doctorat, nu mai spun sa il si fac.Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
mireal spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
|
Pisik06 spune:
BIANCA, pun si eu o intrebare de "repetent" la geografie. In Grecia se poate ajunge usor de la Duni? Eu acolo as vrea sa ajung, ca la Istanbul am fost, o data cu sotul si o data cu serviciul. Am stat putin, dar nu mai tin neaparat sa merg. In Grecia in schimb....
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
Pisik, esti tu dragutza, da' uite, io's unul dintre oamenii care fac lucrurile in ordine inversa. Ex. fac copilul si abia apoi ma gandesc, ma, da' io cu ce-l cresc? Ca din stiinta si doctorat nu prea cresti copiii
Dar lasam problemele mele existentiale la o parte, miercuri vine vaccinuuuu... Si cu ocazia asta am constatat ca doctorita de fam a piticului e cam tuta... Vroia sa ii fac Infanrixul si ROR in aceeasi zi, chestie care imi dadea si mie prin cap ca e cam periculoasa (am refuzat inainte sa citesc mesajul Dyanei pe tema asta), adica sa ii bag 8 tulpini de virus in acelasi timp
Azi am iesit pt prima data cu tricicleta Si la iesirea de seara m-am jucat prinselea cu un baietel de 4 ani. Ca daca fiu-meu n-a reactionat la "nu ma prinzi, nu ma prinzi, baba fara dinti", s-a gasit cineva care sa se puna si la mintea mea
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
LA MULTI ANI !
Victor Cristian,bebe de Florinela79
Ina Gabriela,bebe de Carmenada
Lucian , bebe de Simonapro
Sa cresteti mari si sanatosi!
pentru mamici!
joanna27 spune:
Ca tot l-am urat pe Victor ,mai stie cineva ceva de el si de Florinela.Sper ca sunt bine!
Multumesc mult fetelor pentru incurajari!
Intotdeauna sunteti niste scumpe!
Ilinca , a murit stupid si ma simt vinovata si asta doare cel mai tare. Jesi era rotweiler si nu am scis de ea ,nu am pus nici poze pentru ca majoritatea lumii are o preconceptie legata de rotweiler si nu am vrut sa creez discutii.
Chiar daca se spune ca e o rasa imprevizibila si agresiva, ea nu a fos asa.E drept ca a fost foarte geloasa in momentul in care a aparut berbecu si am evitat un contact direct intre ei doi.A stat langa ea doar la noi in brate.Era asa de sensibila, e drept si agresiva cu strainii, dar isi apara doar teritoriul.
Noi stand la casa , am tinut-o de mica in curte, iar acuma cu frigurile astea mari,i-am tot pus in cusca ,haine, una alta sa ii tina de cald.A refuzat sa stea in casa.Si toate le-a scos afara din cusca ,se juca le rupea numai a ii tina de cald nu le lasa.
Iar eu ia o pauzare proasta am tot insista sa ii puna soatza fan ca ala nu are cum sa il scoata afara pe tot.
Si a mancat din el, , dar noi nu am vazut si nici ea nu a dat semne ca ar deranja-o ceva.Doar sambata am vazut ca se chinuie sa faca caca, nu a mai mancat, era blega,am chemat vetu,si ma rog ne-a zis ca are ceva ingerat ce nu poate sa elimine.In fine ca sa nu mai lungesc povestea.Pana sa reusesca vetu sa ii faca ceva a eliminat un ditamai snur de paie,ca prima data am crezut ca e nevastuica asa arata, si a facut hemoragie.Vetu a zis ca are perforate intestinele si nu are ce sa ii mai faca.Asa ca s-a stins in mainile mele si de mana mea oarecum.
Si nu ma pot abtine sa nu imi fac reprosuri ca am insitat cu fanu.Dar nu m-am gandit o clipa ca manaca din el.Era asa de mofturoasa la mancare,nu manca orice si na a mancat fan.
A murit suparata pe noi,ca in ultima saptamana cum berbecu e bolnav , nu am prea stat afara sa ma joc cu ea ca de obicei.
Te intele perfect ,cand ies afara nu mai e calare pe usa, nu se mai aude nici un latrat, nu mai intinde nimeni labuta , nu mai sare nimeni in sus cand ma vede sa ii arunc mingea.
Si cel mai tare ma dor comentariile de genu :moare mama si tata si uiti daramite un caine,e numai un animal,iei altu si gata.
Ei pt mine lucrurile nu sunt chiar asa de simple, a fost un suflet drag care ma facea sa rad oricat eram de suparata..
Gata!
Vorba ta Ilinca, sa nu monopolizez forumu cu asta.
Vorbim noi doua pe pm mai bine.
joanna27 spune:
In alta ordine de idei,am vazut poze tare frumoase.
Zsuzsu ai niste copii tare frumosi.Sa iti traiasca.
Novous eu zic sa ii sugerezi la tati de pe acum sa achizitioneze o pusca , ca zambarici o sa faca furori..Si chiar are picioare lungi.
Am vazut si gasca vesela ,frumosi toti unu si unu.Nu as sti pe care sa il laud mai tare ,iar mamicile .
Cand ma uit la voi ma ia cu ameteala, nici una nu va aratati varsta si voi va tot plangeti, ba de aia , ba de ailalta.Pai eu printre voi as fi ca o hoasca batrana.
E nu chiar asa batrana, da la mine se vad ani in plus fata de cati am in buletin.
Da imi pare rau ca nu stau in Bucuresti, numai pentru faptu ca nu ma pot intalni si eu cu voi.
olishka spune:
LA MULTI ANI Victor Cristian, Ina Gabriela, Lucian!!!
Astazi David face 11 luni. Nu-mi vine sa cred ca intr-o luna face 1 an. Nici nu stiu cand a trecut timpul.
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Joanna iar ne intalnim
Imi pare rau pentru pierderea voastra Nu cred ca mai are rost sa-ti faci mustrari, doar tu ai vrut sa-i faci un bine.
olishka spune:
Bianca esti o draguta
Eu fug la culcare caci imi pica ochii...
Noapte buna!!!