Fulgusori Nov-Dec2009(41)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
RamonaC sa va ajute DD sa va intoarceti acasa cu vesti bune si Domi sa nu mai treaca in veci pe la spital.
Andrecluj ma bucur pentru tine, ce emotionant!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
krelia spune:
Buna ziua mamici & fulgusori!
Semnez si eu prezenta si va spun ca Rares are 7440 gr......si ca maraielile si urletele isterice la noi se manifesta ziua. Cu chiu, cu vai, il linistesc numai in brate, cantandu-i vreo 2 cantece de leagan si "silent night" (ziua, da?. Ca atare, acum motzaie la ma-sa in brate si ofteaza de parca ar avea toata greutatea lumii pe umerii aia mici si scumpi.
Am observat prima manifestare mostenita de la taica-su.....cand plange in urlete..se tine cu mana stanga de urechiusa...asa facea si hazband cand era mic....daca mai sunt bb-lusi care se manifesta la fel, atunci poate e o simpla coincidenta...astept sa vad cu ce ma mosteneste pe mine
Fete dragi si bolnavioare..fulgusori bolnaviori sau raciti.....sa va faceti bine cu totii!
Pup si restul fetelor care s-a gandit la noi . Si eu ma gandesc la voi . Si nu numai
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi! Si varului meu initial stangaci si acum dreptaci, dar, care si-a pastrat si fostele abilitati
si apropos de asta....eu tai cu stanga numai cand trebuie sa folosesc si furculita..in rest, tai cu dreapta; e scris, tot cu dreapta. Mama face tot numai cu stanga, iar de scris, scrie cu dreapta.
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Raportez cea mai nasoala noapte de pana acum. Ieri pe la 18:30 am hranit-o si si-a luat somn instant. Eu am crezut ca se trezeste in max 2 ore..dar de unde..s-a trezit la 11... si n-a mai dormit pana la 2... apoi s-a trezit la 4 la 6 la 8 si de la 8 n-a mai pus geana pe geana pana acu.. vad ca a inceput cascatul..oate adoarme sa mai pun si eu capul e perna ca nu mai pot.
La multi ani Doris!!!
La multi ani fulgusorilor sarbatoriti azi!!!
Multa multa sanatate celor bolnavi, sa va faceti bine repede.
Azi la noi e anuntata ninsoare...poate totusi nu mai ninge si vine primavara, ca acus se face mai si parca vezi ca or sa fie temperaturi de 35 grade si o sa murim de cald.
Va pupik pe toate..si sa saveti o saptamana frumoasa.
many_bani spune:
Salutare,
LMA fulgusorilor nascuti azi si ptr. mamica Doris multe
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
laura - andreea spune:
Buna dimineata si de la noi!
La Multe lunitze sarbatoritilor de azi!
Si a mea tot pe stanga o prefera. O sa intreb miercuri de curiozitate la fizio si va zic daca ma lumineaza
Dienutze, eu zic ca este f buna greutatea dat fiind ca voi ati nascut in decembrie.
Tina,, ce tanara esti si ce frumusel bebelus ai! Sa-ti traiasca! Nici nu vreau sa stiu cati ani ai
Noi dormim bine, azi-noapte doar o trezire, la sase si apoi la opt. Insa eu tot nu inteleg copilul asta al meu, noaptea plange dupa tzitzi iar ziua nici nu vrea sa auda, o accepta doar pe post de instrument de adormit .
Fetele bolnavioare, Stephy, Lili, Lavi multa sanatate!
Va pupam si va dorim o saptamana cat mai usoara!
Peseu: pot avea si eu parola de la contul comun, as vrea sa pun ceva poze, sa ne cunoastem ? Merci in avans!
miany75 spune:
nu stiu ce vreme s-a prognozat la Cluj ,dar ninge ca intr-o zi de iarna veritabila!!!...la noi ,iese din discutie plimbarea pe ziua de azi...ufff..
lili_a spune:
laura-andreea activeaza-ti mesajele private si trimitem (la profil personal, acolo tb sa activezi)
mami de Mariuca
lili_a spune:
mamici si pitici de Bucuresti, bucurati-va de plimbari in timpul saptaminii ca in w-e nici o sansa... http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0003
mami de Mariuca
vias spune:
Pentru cine intereseaza, o colega vinde jucariile urmatoare din uk, la preturile afisate de ea acolo.
Pun link-ul si daca vreti ceva anume, astept PM.
Nu platiti decat pretul afisat acolo.
Sunt jucarii pe care le-a folosit la fetitele ei..unele doar la o fetita. Sunt pastrate in conditii foarte bune!
http://picasaweb.google.co.uk/madamxm/Stuff?authkey=Gv1sRgCOHjnKSBk8K27AE#
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
dymomo77 spune:
Buna si de la noi...
Am luat si eu o cafia mare de la Lavinia ca am de ieri dimineata o durere de cap... si asta combinata cu o noapte nu prea reusita e si mai dezastruasa.
Dau si eu raportul 60,4 deci am scapat de dar nivi flori nu merit ca mi-am facit de cap frate dulciuri dupa 8 martie, sfinti(a se intelege unul) pe 9 si ieri apogeul ziua lui frate'miu cu salata de vinete, ciupercite cu maioneza friptane si pe la noua seara o fe;ie imensa de tort.
Noaptea a fost grea tare ca pe la 21.30 am plecat de la taica'miu ca am zis sa nu adoarma printachi si sa se trezeasca la imbracat/dezbracat si sa ii stric somnul. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ a adormit in masina iar acasa concert de la 22 la 00.30. El a adormit, eu m-am tot frasuit si cand sa adorm s-a trezit si de la 01.30 am plans si sm papat tatza si api au urmat trezirile la 03.30, la 05.15, la 07.15(cand a facut si kk) si in final a readormit de la 08 pana la 10 si am recuperat si eu ceva cat sa pot sta in doua picioare.
Stephy probabil deja te-au linistit fetele dar iti zic si eu. De cand alaptez am facut 2 radiografii la masele(inainte de operatie) si de fiecare data am intrebat medicul si radiologul si ambii au zis ca e ok sa alaptez. Multa sanatate.
Monica pai sigur face Danut cinste cu o praji ca vreau sa il invat sa fie cavaler de mic ca la ultima ieseala si-a ros pumnii in loc sa o curteze pe Sabina Ancutzei(chiar daca e promisa frate) si cand am ajuns acasa i-am explicat ca nu e frumos sa te comporti asa cu domnisoarele. Asa ca la urmatoarea ieseala se revanseaza el...
Smaranditza si eu vazusem un reportaj pe Discovery in care aratau ca preferinta ppt mana dreapta sau stanga incepe din burtica. Eu am ceva stangaci in familie(cumnatul, fratele, tata) si tot ce pot sa iti spun e ca sunt persoane incapatanate(in sensul bun) si ff dotate intelectual. Deci e de bine.
Lylyana insanatosire grabnica la toti trei.
Ramo C sa intri sa ne zici de Domi.
Monis ma bucur ca acum doarme bine Santi. Eu inca mai astept prima noapte de somn adevarat .
La Multi Ani pentru Doris si pentru toti fulgusorii nascuti intr-o zi de 15. Si mai vroiam sa ii spun ceva lui Lili dar am uitat ca sunt batrana si cu creerul nehodinit.
mami fericit de Dan Mihail