Fulgusori Nov-Dec2009(41)
Raspunsuri - Pagina 9
DianaR spune:
Buna ziua. Apa plata e servita (mai bine mai tarziu...)
Zilele astea am tot cautat ce sa iau la pui de Pasti si de ziua celor mari ca numai maine nu-i poimaine. Ehe, ce stiti voi, grea misiune... Maine sper sa dau comanda.
Miercuri imi pleaca soacra pentru o saptamana asa ca va fi vai de capul meu... Pana atunci ma pregatesc psihic...
In sfarsit am sling. Varianta1 un semiesec ptr ca materialul e mult prea tapan. Apoi am gasit la un magazin la 5 minute de casa un material f fain, tesut diagonal adica exact asa cum trebuie ptr wrap/sling, si a aparut varianta 2(aici si aici, care e mult mai ok, dar tot nu se topeste dupa el.
La multi ani Doris!
No bun, nu mai are rabdare... Sper sa revin.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ionelamaria spune:
Buna ziua,
Azi am fost la vaccin, deocamdata nimic semne, a plans putin apoi a dat-o-n gangurit. Acum doarme.
Azi sunt mami de 2 copii... e si fetita varului meu la mine... si e cam complicat asa dar vedem noi. Sper sa nu avem reactii la vaccin. Avem cam 6.800kg si 65 cm. Stam multumitor . Doctorita nu mi-a spus nimic de diversificare, dar mi-a sugerat usor si timid asistenta ceva ceva.
Smarandita, eu stiu ca stangaci sau dreptaci e o chestie setatat din nastere ( nu as spune ereditara ca se intelege ca e mostenita... si nu e neaparat asa). Eu am invatat ca acel copil care scrie cu dreapta are centrul scrisului in partea stanga a creierului si invers. Daaaar... asa cum un stangaci era obligat sa crie cu dreapta si, in cele din urama, reusea... tot asa probabil poti invata un copil dreptaci sa foloseasca stanga. Din experienta mea la catedra iti pot spune ca acei copii obligati sa foloseasca dreapta in locul mainii stangi intampina probleme, si aici ma refer la faptul ca mana stanga nu e exersata pentru miscarile fine si precise ale scrisului si va scrie urat cu ea ( desi ar fi putut scrie frumos si usor) , iar mana dreapta, in ciuda exersarii, nu va reusi prea usor sa ajunga la performante deosebite . Eu personal nu tin prea mult cont ce mana foloseste Mihnea. Ii asez jucariile in fata si el intinde ce manuta vrea. Ca o parere personala... incearca sa lasi copilul sa faca exact cum simte el. In niciun caz nu e deja invatat...
Monis, i-am spus dr de plansul de la dintoci. a spus ca e normal sa mai apara... dar nu sunt constante la varsta asta... Mi-a spus sa dau nurofen sau chestii din astea numai daca e rau rau... altgel sa ma limitez la inelul pt dintoci pus la rece si eventual la geluri din plante, apoi gel d'asta cu anestezic. na ca am facut varza. Incercam in ordine urmatoare : 1. inelul pt dentitie pus la rece, 2.gel din plante, 3 gel cu anestezic, 4 siropuri calmante
Shtephy sa treaca repede cotul si fara prea multe dureri. Te asteptam pe la noi ...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laura - andreea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a laura-andreea activeaza-ti mesajele private si trimitem (la profil personal, acolo tb sa activezi) mami de Mariuca |
Merci frumos Lili_a. Am activat
laurairina13 spune:
Doris
Iti urez sa ai o zi frumoasa, si sa fie o prima aniversare minunata si de neuitat alaturi de bb scump!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lili_a spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Merci frumos Lili_a. Am activat |
Trimis, enjoy
dymomo ti-ai adus aminte?
Diana frumoase foc slingurile
Eu ma duc sa mor, iar am febra
mami de Mariuca
shtephy spune:
Va multumesc mult pentru gandurile frumoase si pentru sfaturi .Mare noroc am avut cu internetul ,pacat ca nu toata lumea il foloseste sa se informeze.Si aici ma refer si la cadrele medicale de la urgenta Sp.Jud.Brasov care habar nu aveau ce au de facut cand le-am zis ca alaptez.Unii presupuneau ca nu-i nici o problema ,altii ca trebuie sa semnez ,sa imi dau acordul pt radiografie.Am intrebat ce riscuri sunt daca tot e nevoie de semnatura ,evident nu stia nimeni sa imi spuna care ar fi si daca ar fi riscuri.Dupa mai multe telefoane au fost de acord sa imi faca radiografie dupa ce am imbracat un sort de plumb asa cum cerusem si eu de fapt.Asta retinusem din ce citisem eu pe net evident.Oricum clar si raspicat ca am voie sa alaptez sau nu am voie ,nu am auzit.Apoi am citit articolul de pe DC ,multumesc dragelor ca ati cautat pt mine.Pediatra lui Iustinut ,pe care am gasit-o cam greu ,m-a linistit si ea.
Ma rog ,bine ca e voie sa alaptez ,acum sa vad cum oi reusi mai departe sa o fac.Ne-am chinuit tare rau.Copilul nu prea vrea sa suga ,avea deja pozitii in care suge linistit si tare greu pot schimba asta.Dintr-un san merge pozitia aia pe care ne-a tot aratat-o Diana ,football hold.Din celalalt san ,unde-i si mana accidentata ,e groasa treaba,abia pot sa ma mulg.Poate de maine o fi mai bine si voi reusi sa misc un pic mana sa il mufez cumva.
si mooor de durere ,trebuie sa fiu atenta la orice miscare pt ca imi zdruncin mana si ma seaca rau de tot.
Cel mai dureros e ca nu imi pot tine prichindeii in brate .
Cum s-a intamplat?Eram cu Stefi la un loc de joaca ,mi-am agatat pantalonii de un gardulet atunci cand am vrut sa trec peste el si am plonjat ca o mare ce sunt ,cumva pe o parte.Cred ca am pus mana jos iar apoi am cazut cu tot corpul pe ea si s-a sucit sub mine.A fost groaznic ,am fost inconstienta catva timp .Mi s-a facut rau cand am vazut in ce fel era mana indoita sub mine.Ii multumesc lui Doamne Doamne ca nu eram cu bebelusul in brate si ca nu era nici un copil langa mine.Nu as fi crezut niciodata ca pot sa patesc asa ceva ,mai ales ca eu si in sarcina ma tineam dupa Stefi prin parcuri si locuri de joaca.Acum am devenit o mare impiedicata .Dar ma tot gandesc la vorbele Ionelei si anume ca un rau se produce pt a fi evitat unul mai mare .
Eu sunt in urma rau cu cititul.Nu stiu cand voi putea reveni on line ,dar ma gandesc mereu la voi .
Ma gandesc cu drag si le urez sanatate multa lui Dominic ,Laviniei ,familiei Lylyanei .Sa va faceti bine repede.
Lili sper sa fie doar o enterocolita usoara si sa scapi repede ,desi ma cam ingrijoreaza ce descrii tu acolo.
Am inceput mesajul de azi noapte ,poate reusesc sa il trimit.Intre timp am reusit cu ceva eforturi sa il alaptez si din sanul stang ,aceeasi pozitie football hold.
cu drag fara exceptie si va multumesc pentru sustinere.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
La multi ani draga noastra Doris!!!E prima ta aniversare alaturi de Matteo ,sa fiti fericiti mereu!!!Va pup cu drag.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
A_driana spune:
off shtephy, nasoala treaba cu mana, intr-adevar bine ca nu erai cu bebe in brate...sa se vindece repede si puiul sa suga
A_driana, de David-Andrei
DianaR spune:
Ioi, Stephy, iubita, ce povestesti tu acolo! Culmea ghinionului! Cred ca trebuie sa-ti fie tare tare greu, dar incercam si noi aici sa te sustinem cat putem macar moral daca altcumva nu se poate. Ma bucur ca ai gasit o pozitie in care sa poti alapta, si ptr mine football hold a fost salvatoare, si Teo in continuare nu vrea sa suga altfel din sanul stang. Mai greu cand sunt in deplasare sau afara dar merge si asa. Te imbratisez cu drag!
Lili, pupici si tie sa-ti treaba bubele. Paracetamol ptr febra, merge si ibuprofen daca-i musai, ptr voma metoclopramid sau motilium, ptr diaree furazolidon, imodium (vezi ca pe asta scrie ca nu-i voie dar pediatrii americani zic ca-i ok).
Smaranditza, nu-i bai si daca-i stangaci. Acum mamele sunt sfatuite sa-si lase copii sa foloseasca mana care le place. Se plang invatatoarele ca acuma au o gramada de elevi stangaci si le e destul de grue sa le arate cum sa scrie... Eu pot spune ca am ceva dificultati cand trebuie sa-i arat lui Vlad dar m-am obisnuit cu el ca-i stangaci.
Hai fetili la scris ca-i gata weekendul. Acus ne ajung pufuletii din urma...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui DianaR Smaranditza, nu-i bai si daca-i stangaci. Acum mamele sunt sfatuite sa-si lase copii sa foloseasca mana care le place. Se plang invatatoarele ca acuma au o gramada de elevi stangaci si le e destul de grue sa le arate cum sa scrie... Eu pot spune ca am ceva dificultati cand trebuie sa-i arat lui Vlad dar m-am obisnuit cu el ca-i stangaci. |
Asa e Diana, nu e usor sa porti mana unui copil stangaci, dar eu prefer un stangaci care scrie cu stanga unui stangaci care scrie cu drepata. Macar stiu ca asa voi scoate maxim ( MAXIM am zis) din el.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE