Fulgusori Nov-Dec2009(41)
Raspunsuri - Pagina 14
dymomo77 spune:
Ramona imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune si ca Dominic a slabit . Despre faza cu injectiile dupa vaccin eu am scris ca din cate stiu eu nu mai e de actualitate(cel putin asa mi-au zis mie medicii de la Iasi). Poate te lamureste cuscrela ma bine ce si cum. pe mami si pe printisor.
mami fericit de Dan Mihail
dymomo77 spune:
Andre viburcol-ul e pt colici(ca parca asta era problema si la Chiara)? Eu una lui Danut nu mai stiu ce sa ii mai fac. Cred ca e o combinatie de colici cu ceva jena de la dintuci si de aia starea asta a lui de agitatie si maraieli. Nu de alta dar al meu sotz pleaca vineri in Franta pt doua saptamani si daca Danut o tine tot asa ma urc pe pereti singura cu el...
mami fericit de Dan Mihail
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Apropos de cojite, ca mai intreba cineva zilele trecute (evident, am uitat cine ), am dat 1 singura data cu preparatul din farmacie cu acid salicilic si lanolina si aproape au disparut. Cred ca daca mai dau 1 data, s-a zis cu ele |
Eu eram. Are o denumire anume, sau vreo concentratie? Cer efectiv preparat din lanolina si ac salicilic? Mersi
Padi, si eu am probleme cu cojitele. Cu uleiul de corp nu am avut rezultat. Iar la faza cu suptul, Andrei incearca sa isi bage in gurita ambele maini deodata.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
grigore_tina spune:
am mai adaugat cateva poze.
puteti sa vedeti poze si in albumul de pe site.
http://ro.fotoalbum.eu/grigore_tina
mami de bebe stefan (15.11.09)
A_driana spune:
tina, m-am uitat la pozele tale...frumoasa mireasa, frumos bebe, frumoasa familie
A_driana, de David-Andrei
DianaR spune:
Cuscrina n-au nici o treaba injectiile cu vaccinul actual. Era problema inainte cand in schema gratuita intra vaccinul antipoliomielitic oral care era cu virus atenuat (ametit) nu omorat ca in vaccinurile actuale. Daca se faceau injectii intramusculare exista risc de paralizie a muschilor in care se facea injectia, dar tot mai exista chiar si atunci posibilitatea sa administrezi medicamentele intravenos prin branule/fluturasi/flexula. Ce tratament v-a dat? Ce diagnostic?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
monis5 spune:
fetelor, ce e cu linistea asta pe aici? iar moare forumul de batranete?
Miany - sa stii ca asa era si la Bucuresti anul trecut, aprent anul asta s-au miscat mai cu talent... nu stiu ce sa zic... Sper sa nu dureze chiar asa mult la voi Ce mai face Davidelul? Ai inceput marea D (iversificare)? Sau inca esti la planificare?
Ramona - sper sa biruiti macar cu tratamentul asta, tare mult as vrea sa citesc vesti bune de la voi. Ma doare sufletul numai cand aud cat trageti....
Shtephy - tu macar o ai pe mami la tine? are cine sa te ajute cu picii?
Dymomo - si eu am observat combinatia asta. Adica mai nou au aparut un soi de 'partulete dureroase' care declanseaza racnete subite. Cum ies alea, cum se linisteste treaba. Azi, cand il schimbam si il gadilam pe burtica, am auzit niste chioraieli, cum nici la mine nu aud . Cred si eu ca sunt necajiti de la asa ceva.
Crema cu acid salicilic:
- acid salicilic 1 g
- vaselina 10 gr
- lanolina 10 gr
doar ca f putine farmacii prepara, cele din marile lanturi exclus, doar cele mici de cartier si nici alea toate.
Tina - vazut pozici frumoase
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lili_a spune:
Seara buna fulgulime lenesa!
Eu sint bolnava, da' voi ce scuza aveti?
Multumesc mult pt gindurile bune tuturor, sper ca miine sa ma pun pe picioare.
minuta lui Shtephy si nasucul mucios de soricel
Lavi bine ca macar tu te simti mai bine
Monisule sa mor daca stiu de la ce mi s-a tras, am mincat niste mincare de la mama Auzi, tu ai luat metoclopramid pina la urma cind ti-a fost rau?
M-ati pus pe ginduri cu dosarul, eu am intrat in CIC de la 1 feb, ar trebui ca peste o luna sa intre si la mine,nu? Intrebare: Voi ati primit un nr de inregistrare ceva? Ca eu nu mai tin minte, si nu gasesc nika printre hirtoage
mami de Mariuca