Fulgusori Nov-Dec2009(41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

ceiut am luat de la milupa.
bea cam 10-15 ml intre mese.asta pana acum(adica azi de 2 ori a baut prima data).

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Laurairina ai PM

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pupam fulgulimea in fuga (am reinceput munca )Mai intai vreau sa o strang in brate (pe partea buna) pe Stephy a noastra. Apoi le mai strang in brate, mai cu curaj, asa, pe mamicile bolnavioare , la Doris ii urez sa fie extrem de fericita si de iubita, iar la Miany ii spun ca supozitoarele se numesc Viburcol, sunt homeopate. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
si sa va spun minune, am reusit sa sun in Hambarului la Ag pentru Prestatii Sociale, unde mi-a si raspuns cineva - dar am sunat de minim 40 de ori la numerele lor, care, cand nu sunt ocupate, suna in gol - care a fost capabil sa-mi spuna ca mi s-a aprobat dosarul si mi-a spus si suma care va intra in cont pe fiecare 20 ale lunii (luna asta intra ian si feb). Oau.
(pentru cine intreba despre asta, am depus dosarul la sect 1 in 13 ianuarie si in CIC am intrat cu 1 ian)

felicitari!!!! suma coincide cu ce ti-ai calculat tu?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am fost foarte marcata de moartea lui Carmen, mamica de gemeni. Mi-am amintit de "alunelsialbinuta", mamica noastra, care nu mai e printre noi...mi-am amintit si de niste prieteni dragi care au ramas fara mama/sotie acum cateva luni de zile
Si azi, am gasit gandurile urmatoare:

Da-mi voie sa-ti spun ceva ce pe mine m-a ajutat sa-mi stabilesc si sa-mi urmaresc prioritatile. Este povestea celor 1000 de bile.
Vezi tu, intr-o dimineata; de sambata ca si aceasta, m-am asezat la masa si am facut putina aritmetica:
Ř un om traieste in medie 75 de ani. Stiu ca unii traiesc mai mult iar altii mai putin, dar media este asta -75 de ani;
Ř am inmultit 75 cu 52 si am obtinut 3900, adica numarul de zile de sambata pe care le traieste in medie un om;
Ř deoarece la acel moment aveam deja 55 de ani, am socotit cate zile de sambata traisem deja, adica 55×52, adica259; aproape 2900 de sambete;
Ř am socotit apoi ca daca voi trai 75 de ani, mi-au mai ramas aproximativ 1000 de sambete.
Dupa ce am terminat cu aritmetica, am trecut prin 3 magazine de jucarii si am cumparat 1000 de bile de sticla, din acelea cu insertii colorate, cu care se joaca copiii. Si am trecut prin 3 magazine pentru ca nici unul nu avea 1000 de bile. Oricum, pana la urma le-am cumparat, le-am dus acasa si le-am pus intr-un vas mare si transparent.
De atunci, in fiecare sambata dimineata, am scos cate o bila si am aruncat-o. Am realizat ca observand cum se micsoreaza numarul bilelor din vas am devenit tot mai concentrat pe lucrurile care conteaza cu adevarat in viata. Nimic nu te motiveaza si nu te ajuta mai mult in a-ti stabili prioritatile in viata; decat simpla imagine a timpului tau scurgandu-se.
Si acum, da-mi voie sa-ti mai spun un singur lucru inainte de a inchide si a merge sa-mi trezesc familia pentru a lua impreuna micul dejun: in aceasta dimineata am scos din vas ultima bila. Ma gandesc ca daca apuc sambata urmatoare, sau si pe cealalta…pur si simplu mi s-a dat putin timp in plus. Si singurul lucru pe care orice om il va accepta, este putin timp in plus.
Mi-a facut placere sa vorbesc cu tine si sincer, iti doresc sa ai parte de mai mult timp cu familia ta. Iar mie, imi doresc sa mai fiu pe-aici.
Buna dimineata si … la revedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Shtephy imi pare rau de intamplarea nefericita ;te si sa fie cat mai mici durerile,iar puiutii sa fie cuminti sa nu iti dea prea mare bataie de cap..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lylyana - da, coincide. merci desi nu am vreun merit dar recunosc ca si asta mi-a luminat ziua (nu ma vedeam decat orbecaind prin Hambarului ca in muncile lui Asterix si Obelix... )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre ms de info; retinusem ca sunt homeopate ,dar nu si cum se numesc...

Monis faina treaba cu dosarul; la cluj se asteapta cateva luni bune...deci ,teoretic pe la vara iau si eu banii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

wow! cer scuze pt ce-am trimis. nu am vazut in cel hal arata. acum urla bebe fomist. revin mai tarziu sa trimit intr-o forma lizibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare la ceas de seara,
Am revenit de la Cfraiova, dar cu vesti si mai proaste . Care e mai faza cu vaccinul si injectiile, care nu e voie sa sa faca timp de o luna dupa vaccin? Ce se intampla daca face injectii? Se anuleaza efectul vaccinului sau nu isi fac ele efectul?? Am primit alt tratament si mustrari ca nu tratez cum trebuie copilul, ca nu i-am dat suficient din aia..si din aialalta, nah...dr e bine intentionat, dar de ar sti el cat de greu e sa-i bagi in gura la un bebelus cu forta 5 ml de ceva...si sa nici nu ti-l vomite dupa...cred ca nu ar mai vorbi asa usor... Dupa 3 zile de la tratametul asta cica sa ne auzim la tel sa ii zic cum suntem....da eu cred ca ma duc direct la el iara sa vada cu ochii lui. M-a certat tare ca am foflosit batista bebelusului, cica de acolo mucisorii cu sange, ca i-am iritat si mai rau mucoasa nazala si azi mi-a dat sa ii pun Marimer fara nimic altceva in nas, doar sters energic....

Am vrut sa mai zic ca ne-au intrat si noua banii, azi i-am gasit pe card, dupa cme saptamana trecuta primise acasa o hartie de instiintare cu suma. Actele le-am depus pe 11 ian, Monis verifica si tu cardul, poate ii ai deja.

Fug sa ma pregatesc de alta tura de medicamente si de fortat soricelul sa pape cu seringa. A slabit saracutul in 8 zile 240g

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput