Fulgusori Nov-Dec2009(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

coque, ibuprofenul e un antiinflamator nesteroidian si astea reduc secretia lactata. De la cateva pilule luate cand e absolut necesar nu se observa mare lucru, dar e de preferat paracetamolul la mamici. La puiuti peste 3 luni se poate da ibuprofen fara probleme, si sub 3 luni daca e absolut necesar. Ca analgetic poate ca e mai puternic decat paracetamolul, dar nici paracetamolul nu-i de lepadat. Amandoua sunt f eficiente si sigure la bebelusi.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

cojitele pot fi si daca nu ai clatit bine caputul.si eu tot cu ulei am dat de 2 ori dar am schimbat si samponul.acum suntem pe sanosan toata gama si nu mai avem nicio problema.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

astazi am facut vaccinul.am plans un pic dar pana acum suntem ok.
bebe are 6400gr si 61 de cm.
am inceput diversificareacu un biberon de 100ml ceai de musetel pe zi.
la 5 luni incepem cu ceva mar si la 6 ar trebui sa mancam bine.
asa ne-a zis

Mergi la inceput

sa va spun cat am si eu.
am ramas gravida la 64kg.cand am nascut aveam 74 kg,iar acum la 4 luni dupa eveniment am 60kg.
cand m-am casatorit aveam 53.
sper sa ajung acolo pana peste 3 luni,dar cam greu.

Mergi la inceput

pentru curiosi am 22 de ani impliniti luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
padi legat de cojitele de pe cap eu am facut cam asa: i-am cumparat o perie pt pieptanat cu peri moi si cam cu vreo jumatate de ora inainte de baita o dadeam cu ulei de bebelus pe cap si o periam incet incet...a fost nevoie sa fac asta de 2 ori si am scapat de cojite

Multumesc, am sa incerc si eu...sper sa dea rezultate si la noi

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

tina, multi inainte cu sanatate....dar zimi si mie...100 ml ceai de musetel pe zi? pt ce? (te intreb pt ca nu-mi dau seama pt ce ii, sa nu intelegi altceva)
padi, si eu am mai spus, cu uleiul de corp l-am masat pe cap inainte de baita, de vreo 2-3 ori si de atunci nu mai avem pb...sper sa va ajute si pe voi...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Apropos de cojite, ca mai intreba cineva zilele trecute (evident, am uitat cine ), am dat 1 singura data cu preparatul din farmacie cu acid salicilic si lanolina si aproape au disparut. Cred ca daca mai dau 1 data, s-a zis cu ele

si sa va spun minune, am reusit sa sun in Hambarului la Ag pentru Prestatii Sociale, unde mi-a si raspuns cineva - dar am sunat de minim 40 de ori la numerele lor, care, cand nu sunt ocupate, suna in gol - care a fost capabil sa-mi spuna ca mi s-a aprobat dosarul si mi-a spus si suma care va intra in cont pe fiecare 20 ale lunii (luna asta intra ian si feb). Oau.
(pentru cine intreba despre asta, am depus dosarul la sect 1 in 13 ianuarie si in CIC am intrat cu 1 ian)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Am fost si noi azi la o mica plimbarica prin parc. Ema se trezeste la 1 abia abia...se culca numai la 2-3 noaptea. Sunt multumita ca macar doarme atatea ore si nu mai sta cu ochii pe pereti.
Acum sta in pat si vorbeste de nu te auzi om cu om. Ma topesc toata...si radeeee mereu. E o hlizita.

Tina ce mamica frumoasa si tinerica esti.
Andre si noi am sarbatorit ieri un an de la 'marele eveniment' Noi nu am avut unde sa plecam pt ca 'locul faptei'(cum zici tu) este chiar la noi acasa. Dar a fost frumos sa ne amintim cate lucruri minunate s-au petrecut de-a lungul anului.

La multi ani Doris!

Shtephy iti doresc multa sanatate.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

al meu bebic e cam constipat, din cauza asta bem ceiut.
eu alaptez.
ceiut ii dau 100ml in 24de ore.

Mergi la inceput