Fulgusori Nov-Dec2009(41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Andre te inteleg perfect cu plansul cand vedeai alte gravide. Asa a fost si la mine, si tot asa, ani de zile.

Stephy imi pare rau ca ai probleme.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Andre viburcol-ul e pt colici(ca parca asta era problema si la Chiara)? Eu una lui Danut nu mai stiu ce sa ii mai fac. Cred ca e o combinatie de colici cu ceva jena de la dintuci si de aia starea asta a lui de agitatie si maraieli. Nu de alta dar al meu sotz pleaca vineri in Franta pt doua saptamani si daca Danut o tine tot asa ma urc pe pereti singura cu el...
Pentru colici, pentru dintisori, pentru mai multe. Reactioneaza extraordinar de bine. Daca vrei, iti scriu ingredientele, pe Atlassib nu prea pot pune decat ascuns bine intr-un babycook, ca nu accepta medicamente, degeaba le spun ca sunt homeopate. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre tare cred eu ca pe la noi pe aici nu gasesc asa ceva... Daca ai timp sa scrii ingredientele pe PM sa incerc la o farmacie naturista ca imi e asa mila de el mai ales noaptea cand plange prin somn.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lili, eu am nr de inregistrare

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Seara buna fulgulime lenesa!
Eu sint bolnava, da' voi ce scuza aveti?
Multumesc mult pt gindurile bune tuturor, sper ca miine sa ma pun pe picioare.
minuta lui Shtephy si nasucul mucios de soricel
Lavi bine ca macar tu te simti mai bine
Monisule sa mor daca stiu de la ce mi s-a tras, am mincat niste mincare de la mama Auzi, tu ai luat metoclopramid pina la urma cind ti-a fost rau?
M-ati pus pe ginduri cu dosarul, eu am intrat in CIC de la 1 feb, ar trebui ca peste o luna sa intre si la mine,nu? Intrebare: Voi ati primit un nr de inregistrare ceva? Ca eu nu mai tin minte, si nu gasesc nika printre hirtoage

mami de Mariuca

da, am luat metoclopramid si ma si bucuram ca are ca si efect si stimularea lactatiei (mi-era ca de la stresul cu greata sa nu scada productia - n-a scazut)

cand am depus dosarul, am primit un fluturas cu nr de dosar si pe dos cu numerele de la agentia pt prestatii sociale. Dar la telefon mi-au cerut CNP-ul titularului de dosar (al meu) si cand am intrebat daca le trebuie nr de dosar, s-a ratzoit tanti aia ca nu!
deci daca ai pierdut ala, nu-i bai

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Andre tare cred eu ca pe la noi pe aici nu gasesc asa ceva... Daca ai timp sa scrii ingredientele pe PM sa incerc la o farmacie naturista ca imi e asa mila de el mai ales noaptea cand plange prin somn.

mami fericit de Dan Mihail

Dymomo - poate incerci si la o farma homeopata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cand am depus dosarul, am primit un fluturas cu nr de dosar si pe dos cu numerele de la agentia pt prestatii sociale. Dar la telefon mi-au cerut CNP-ul titularului de dosar (al meu) si cand am intrebat daca le trebuie nr de dosar, s-a ratzoit tanti aia ca nu!
deci daca ai pierdut ala, nu-i bai

imi dai si mie nr de tel unde ai sunat? o conta sectorul?

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am fost si noi azi la dr sa facem vaccinul de 2 luni .... la 3 luni. De cate ori vroiam sa o duc la dr, tusea sau stranuta si gata mucii. A tot trebuit sa aman. Azi m-am dus neanuntata. De fiecare data cand ma anuntam, nu reuseam sa ajung.
Mi-e si rusine sa spun ce kg are Pinky. AM citit la voi de bebei de 6-7 si unii chiar se apropie de 8 kg. Fulgusorul meu (ca la greutate pe care o are chiar e fulgusor) are 4,6kg. Incerc sa vad partea plina a paharului, la 3 luni si-a dublat greutatea. In inaltime a luat 9 cm pana acum. Are 57,3cm. Este migniona! Capraru spune ca in prima luna trebuie sa ia 4 cm si in urmatoarele 2, cate 3 cm. Adica un total de 10 cm in 3 luni. Binenteles ca asta reprezinta o medie.
As vrea sa intreb mamiciile cu bebei mai mititei, ce greutatea au avut puii vostrii la 3 luni? Eu cred ca Cezarica e cea mai mica de aici.
Oricum important este ca ea creste, in ritmul ei. A avut un start mai mic si probabil de aici dimensiunile astea.
Am facut vaccinul. Binentels ca a plans, dar doar putin. Am stat langa ea. Dr ii tinea piciorusul si asistenta a impuns-o. Mi-a zis sa ii pun un Paracatemol preventiv, dupa o ora. Nu i-am pus, am asteptat. La vreo 3 ore, cand am schimbat pampersul, curuletul era fierbinte, si am deci sa ii pun o jumatate de supozitor. A plans doar putin la vaccin, si apoi a adormit pana am mai discutat eu cu dr. Chiar se mira si ea ce cuminte a stat. A vorbit cu ceasul de pe perete si apoi a luat-o somnul.
In afara de un pic de febra, nu vad ca ar fi vreo problema. A papat, a mai si tipat, a vorbit cu jucariile. Sa vedem cum trecem nopatea....
Mergem in continuare pe 3pictauri de vigantol, la care se adauga 4 picaturi de fier. Nu mai luam calciu. Poate dupa 6 luni. Fierul il luam profilactic. A fost dismatura si nici nu a fost alaptata, deci se impune sa luam fier.
De diversificare nu am discutat, deci, nu se impune. Mai asteptam.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

dankutza, e frumusica tare Cezarica

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Intru si eu la ceas de seara..vb lu Monisu, sa nu moara forumache de batranete
Scriu cu o mana, cealalta e calarita de printesa care doarme pe mine

Andre, deja mi te imaginam pe partie cand am citit ce imi povesteai. Vad ca la multe s-a produs minunea pe coclauri de munte, ce face relaxarea si aeru curat

RamoC, deci zici tu ca nu e indicata batista bebelusului??Noi am fol doar de vreo 2 ori, mi s-a parut super utila si hiar imi puneam mare baza in ea in caz de racealaTu de cate ori pe zi ai folosit-o??

Mai dar multe mamici si bebei bolnaviori mai sunt la noi Un gand bun si o pt voi!

Eu iar mesteresc la o caciulita pt fiimea.. ma stiti doar(sper sa apuce sa si le poarte,ma gandeam ca patesc ca si Monisu', o trag in poze cu ele si atat) , dar, am vrut sa va vin in ajutor cu o mica idee de mici cadouri pt Pastele ce vine!Pt cele care au timp si rabdare si vor sa faca ceva special de manutzili lor! Eu ma apuc zilele astea de mesterit deja la ele!!

Va pup si va urez o noapte buuunaaa!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput