Fulgusori Nov-Dec2009(41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

laurici, spor la oo
am tot uitat sa te intreb daca a gasit prietena ta BCG-ul. sau nu tu ai zis...?

in seara asta am folosit si noi batista pt prima data, la recomandarea dr, de 3 ori pe zi

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lylyana, nu au gasit nicaieri vaccinul, cica abia la jumatatea lunii aprilie apare, si atunci sa te tii bine ce aglomerate vor fi maternitatile cu toti bebeii nevaccinati!! Intre timp nu primesc vizite la fata decat putine, cu masca de unica folosinta la vizitatori, si doar putin de la distanta..
Daca stie careva unde putem gasi vaccinul asta BCG , mii de multumiri!!! Ca asa nu apucam sa ne vedem nepoata pan' in aprilie..

Dankutza, admirat una bucata Pinky finuta si dulcica, are niste trasaturi foarte aparteBine ca e sanatoasa, las sa fie ea asa finuta si dragalasa!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dymomo Iti raspund aici, pentru ca poate stiu fetele sau poate mai ajuta pe cineva. Scrie asa pe cutie: Chamomilla D1 1,1 mg, Belladonna D2 1,1 mg, Dulcamara D4 1,1 mg, Plantago major D3 1,1 mg, Pulsatilla D2, 2,2 mg, Calcium carbonicum Hahnemanni D8 4,4 mg. Hai te rog eu vezi la o farmacie homeopata, dac nu exista in Romania, fac pe necuratu' in patru si-ti trimit ascuns in ceva. Tu stii ca-s parolista, da? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

lylyana, atat de laudata batista a bebelusului, am cumparat-o si noi si am folosit-o exact de doua ori. Prima data am fost incantati ce usor se curata nasucul, iar a doua oara am fost socati cand am vazut firisoare de sange amestecate cu mucii
Asa ca, am pus-o la loc in cutie si zace in dulap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bonsoir,
Lili- tu ai avut livret de familie cand ai depus dosarul? Eu neavandu-l la mine, mi-a dat acest numar de inregistare, daca il aveam a zis tantita aia ca mi-ar fi trecut pe livret. Verifica acolo.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Dymomo
Hai te rog eu vezi la o farmacie homeopata, dac nu exista in Romania, fac pe necuratu' in patru si-ti trimit ascuns in ceva. Tu stii ca-s parolista, da?

Iubita eu stiu ca esti parolista si iti multumesc tare mult pt sprijin dulce. Incerc sa vad poate gasesc intr-o farmacie ca si Iasul asta e mare. Pentru tine insa e f mare efortul sa trimiti pachet aici.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu am folosit cu succes batista bebelusului cand a avut Danut muci. Inainte insa de fiecare data am dat cu spray cu apa de mare sau am pus putin ser fiziologic. Oricum nu am facut abuz. Ii aspiram dimineata si seara si inca o data in timpul zilei numai cand era mare nevoie. Nu am observat nici un fir de sange.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA pupam pe Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77Iubita eu stiu ca esti parolista si iti multumesc tare mult pt sprijin dulce. Incerc sa vad poate gasesc intr-o farmacie ca si Iasul asta e mare. Pentru tine insa e f mare efortul sa trimiti pachet aici.
Nu e f mare efortul, am de trimis babycook-uile cerute de fete, problema e ca nu accepta medicamente. Dar daca nu gasesti supozitoarele, le ascund in careva motoras, ma descurc, tu doar spune. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Link pt LAURAIRINA si pt fetili interesate de crosetat.
http://douamainidibace-timislore.blogspot.com/

Mergi la inceput