"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorana : abia asteptam sa ne scrii primele lui impresii .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu in weekend am facut choix a la creme, umplute cu dulceata capsuni+crema caramel+frisca! Ca tot laudati crema aia de zahar ars si mie nu-mi dati!
Mai am acasa cateva bucati, asa ca am si pt doritoare!
Am facut si o ciorba de peste, ca nu mai mancasem de mult si pofteam la eaaa!

Am mancat si pepene rosu, avea la plus pepenasi la 1-1,5 kg la 3,5 ron kilu'. Buni rau! Cred ca ma avant si la unu galben, asta e vreo 5 ron kilu'.

Ajunge cat v-am facut pofta?

25+

Mergi la inceput

Am avut liniste in weekend, avem si acum ... oare ce fac fetele ... ca inca nu a venit primavara ... atunci intelegeam lipsa activitatii de pe forum .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello burtici!

In primul rand, Dumnezeu s-o odihneasca pe Carmen, mamica celor doi gemeni . Tare nedreapta e viata uneori... de neinteles... Insa ma gandesc ca stie Dumnezeu de ce le da pe toate. Sa le dea acum putere si celor mici, si tatalui, sa treaca peste aceasta nenorocire... Cuvintele sunt de prisos.

Rosanne, te asteptam cu vesti bune de la eco.

Carla,m-ai innebunit cu tiramisul tau...

corina, chiar ma intrebam pe unde esti. Unde ati fost in vacanta?

Nati, am si eu o mare rugaminte la tine. Nu mai postezi o data reteta aia de crochete de varza? Ca atunci cand ai trimis-o nu am notatat-o, si acum nu stiu unde sa mai caut. Multumesc anticipat Ce draguta Cami... m-a distrat cu luat-ul in brate.

Ana, bine ai revenit printre noi! Ma bucur ca sunteti bine si te asteptam sa ne scrii mai des.

Artu... cum ploua in povesti? Ca eu nu pot sa asociez ploaia cu povesile

Mary, felicitari pentru vestile bune de la eco! Nu te mai necaji cu lucruri pe care nu ai cum sa le schimbi... Eu te inteleg perfect, si stiu ca te-a suparat foarte tare atitudinea celor veniti, chipurile, sa se roage... iti inteleg frustrarea, insa sa stii ca sentimentele negative nu isi au rostul si-ti fac rau atat tie, cat sii celui mic

Nana, ce misto... ai inceput deja sa vezi forme de manute si picioruse prin burtica? Mai greu cu semnatul condicii de dimineata. M-am rasfatat rau azi dimineata si m-am trezit la 11:30. Incerc sa ascult sfatul tuturor si sa dorm acum, cat mai pot

Ramona, felicitari pentru noile achizitii! Salteaua din nuca de cocos de la Ikea ai luat-o? Cat a fost?

Sorana, sa ne povestesti cum a fost prima zi de gradi. Te cred ca ai emotii, insa sa vezi ca va fi bine si se va adapta.

Rocsy, sa-ti fie de bine somnul de ieri. Si noi am dormit ieri toata ziua

marylena, sa treaca cat mai repede ultima saptamana de munca! Sa vezi ce bine va fi dupa Cu miscarile greoaie.... uf... te inteleg eu am pus 20 de kg de la inceputul sarcinii si ma confrunt cu aceeasi problema. Insa nu mai avem tare mult si o sa slabim.

Nico, cred ca dau si eu o fuga la plus sa iau un pepene rosu, daca zici ca a fost bun. K eu am luat in decembrie din Real si a fost horror... Da' mi-ai facut o pofta, de numa'numa'!

Da... azi e prima zi de concediu... Si e taaaaare bine. Am de gand sa fac azi o budinca de orez cu mere. Ma pacalesc si eu, sa nu manac dulce Ideea e ca merge, si de 3 saptamani nu am mai pus pe mine decat vreo 500 de grame. Maine mergem si noi la control sa vedem cum ne prezentam.

Va doresc o zi superba, ca si voi!

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Mira : iti merge tare bine cu regimul , sa o ti tot asa . Foarte bine ca incerci sa te odihnesti cat mai des , asa si trebuie.

Eu nu imi dau seama cand misca Sofia daca m-a lovit cu capul, piciorul sau manuta ... doar cand visez vad clar o manuta sau un piciorus cum iese din burtica ( apropo azi dimineata am visat din nou ca ii mangaiam manuta prin burtica ).
Nu stiu cand sa imi iau prenatalul, parca nu am inca chef sa stau acasa , mai ales ca acum la scarbici mi-am redus programul la 3 ore si nu ma mai stresez pentru nimic ... iar activitatea asta din fiecare zi ma ajuta si la psihic si la fizic ( daca as sta acasa, mai ales pe vremea asta as fi mai sedentara, asa mai fac si eu o plimbarica in fiecare zi ).

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Rocsy, daca tu te simti mai bine cu mersul la servici 3 ore, atunci ce sens are sa intri acum in prenatal . Asteapta pana cand simti tu ca e vremea sa stai acasa. Nu o regula ca toate gravidele sa ia concediul prenatal la o anumita varsta a sarcinii. Faci cum simti tu ca e mai bine pentru tine: fizic si psihic

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Eu in weekend am facut choix a la creme, umplute cu dulceata capsuni+crema caramel+frisca! Ca tot laudati crema aia de zahar ars si mie nu-mi dati!
Mai am acasa cateva bucati, asa ca am si pt doritoare!
Am facut si o ciorba de peste, ca nu mai mancasem de mult si pofteam la eaaa!

Am mancat si pepene rosu, avea la plus pepenasi la 1-1,5 kg la 3,5 ron kilu'. Buni rau! Cred ca ma avant si la unu galben, asta e vreo 5 ron kilu'.

Ajunge cat v-am facut pofta?

25+
M-ai omorat

poze

Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ziua buna si de la noi!...

Am citit tot ce ati scris, dar din pacate memoria a inceput sa dea semne deoboseala...

Sorana, wowwww!!! Felicitari pt prima zi de gradi a lui Matei..

Mira, ceondiu placut..

Roxy, sa vii cu vesti bune de la eco..

Mai, da ce de-a bunataturi faceti!! Sarcina asta nu mai sunt asa disperata dupa prajituri ca cea trecuta, in schimb as manca toata ziua fructe si salate..

Biberoane, eu am folosit la Mihaita si Avent si Nuk...
In rest, eu sunt bine...ma doare putin spatele seara si obosesc destul de repede in timpul zilei. AM pus 9 kg , dar le simt din plin. De dormit inca dorm bine...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Rocsy, daca tu te simti mai bine cu mersul la servici 3 ore, atunci ce sens are sa intri acum in prenatal . Asteapta pana cand simti tu ca e vremea sa stai acasa. Nu o regula ca toate gravidele sa ia concediul prenatal la o anumita varsta a sarcinii. Faci cum simti tu ca e mai bine pentru tine: fizic si psihic

AMR 10 saptamani

minunea mea

Asa ma gandeam si eu ... am sanse mai mici sa intru in depresie din cauza vremii daca am activitate . Stiu ca nu e o regula cand sa iti iei prenatalul; vorba ta, voi simti eu cand am cu adevarat nevoie , momentan sunt in forma .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut burtici

Sunt super fericita. Dupa cum v-am scris, vineri am fost la echo MF III. Bebitza a crescut 1200 de grame intr-o luna, are 2300 g acum, e cu 8 zile mai mare si doctoritza a spus ca e prea mare pentru mine, ca eu sunt micutza (159 cm) si in bazin la fel si... avem deja programare la cezariana pe 22 aprilie. (ca tot muream eu de frica unei nasteri naturale). Bebitza imi mananca toate rezervele, deja trebuie sa dublez fierul pe care il iau, dar ma bucur ca o sa fie marisoara in greutate (si eu am avut 4 kg la nastere). Deja nu mai are loc in burtica, sta ca un covrigel, s-a intors ea cu capul in jos, dar intr-o parte, spre apendicita, ca perfect vertical nu are loc. Ne descurcam noi inca 5 saptamani.
Sper sa aveti si voi vesti la fel de bune si sa nu intampinati niciun obstacol suparator in perioada care vine.
Nana, daca tot suntem colege de suferinta cu stomacul, despre ce tratament inainte de sarcina e vorba ca sa pregatesti stomacul? Intreb ca sa stiu pt bebe 2, cand o fi, ca eu tot cu tratament merg in continuare pana la nastere.

Multumesc anticipat de raspuns si mai vorbim.

Pupici de a noi

Murica 33+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput