"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hola burtici fericite!

Am inceput saptamana fericita pt ca am intrat si eu in trimestrul III, plus ca vremea asta de afara e minunata, sper sa o tina tot asa!

Fetelor, ieri am fost la prima sedinta de aqua-gym si a fost super!!! Ma asteptam sa fie mai usor, dar nici vorba, a scos untul din mine instructoarea! Oricum, chiar daca am obosit putin si acum am febra musculara la absolut toti muschii intentionez sa merg de cel putin 2 ori pe saptamana de acum inainte. Mi-au spus fetele de acolo ca e o gravidutza in luna a noua care are programare inclusiv pentru saptamana 40!

Ruxi, sper ca s-au oprit sangerarile si ca esti bine!

Laurita, esti o scumpa, merci de aprecierile legate de burtik Si tu la 27 s ce subtirica esti si ce burtik frumoasa ai!

Mary felicitari pentru eco si pentru bebe grasun si voinic!

Mira, ce tare ca ai intrat in concediu, super, si ce bine ca poti sa dormi pana tarziu!!! Eu si in weekend tot pe la 7-8 ma trezesc, nicio sansa sa dorm mai mult Si felicitari pentru schimbarea prefixului!!!

Va pup, sa aveti o zi frumoasa ca vremea de afara!

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Murica, felicitari pentru o fetita asa mare!!! Si pentru programarea la cezariana, se inmultesc programarile pt aprilie vad! O-hooo, cat mai am eu pana in iunie....

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna burtici,
sunt intr-o dilema...eu voi fi pana nasc in concediu medical....dupa mai beneficiez de cele 126 de zile sau doar de 42 cat e minim in postnatal....dupa cate am inteles nu cred ca pot intra in prenatal atata timp cat sunt in spital
offf legile astea...

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Murica : felicitari pentru bebelina cea grasuta si pentru programarea nasterii .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

neata si de la noi 3 !

Felicitari fetele care aveti rezultate asa bune la eco, Mary, Murica !
Uau Murica ce bbe mare ! te invidiez, dar in sensul bun ca ai scapat de griji acuma la ce bine dezvoltat e bebele.
Eu mi-as dori ca ai mei sa aiba la nastere macar cat are acum bb al tau.

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Mira am luat salteaua de vis-a-vis de Ikea, de la Carrefour. Am dat 140 lei pe ea, marca Bertoni. Mi s-a parut foarte buna.
Bravo tie ca poti tine regimul. Eu nu rezist fara sa mananc ceva dulce in fiecare zi. De exemplu acum as manca 3 prajituri almond de la ikea. Asa rau imi pare ca n-am luat si pt acasa. Imi iau 3 data viitoare.
Murica felicitari pentru bebelina grasuna. Cum de te-a programat dr la cezariana? Ai cerut tu sau e mai indicata cezariana la tine?
Cristina felicitari pt intrarea pe ultima suta de metri.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Crissy, felicitari pontru intrarea in ultimul trimestru! Ce misto ca mergi la Aqua Gym... cred ca o sa-ti ajute mult la nastere.

Murica, wow, 22 aprilie, cezariana!!! Ma bucur tare pentru tine, caci stiu cat de mult ti-ai dorit cezariana. Si eu tot pe 22 aprilie sunt nascuta

Tatyana, nu ma pricep extraordinar de mult la situatia ta, insa tind sa cred ca postnatalul o sa-l iei numai 42 de zile, adica cat e obligatoriu. Sper ca esti bine, in rest

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Murica- felicitari pt programare la cezariana!
Fetelor, va pup, o intind spre casa!
Ne reauzim maine!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Va las si eu , ma pregatesc de servici .
Va doresc o zi placuta in continuare !

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hello din nou, dragelor!

Am culcat si eu nazdravanul si revin cu ultimele noutati...Am ajuns la 12.30 la gradi si ei erau in curte, se jucau, vreo 5 minute am vb cu directoarea si Matei nici nu m-a observat, se dadea intr-un "calut". Dar si cand m-a vazut, numai "mama" una-ntruna. Nu mi-a povestit decat ca a cazut din calut si s-a lovit si a plans (fapt confirmat de directoare, mai putin partea cu lovitul si plansul, evident), dar una peste alta parea ca i-a placut, desi a vrut sa plecam acasa, totusi. Apoi pe drum zicea ca vrea sa ramana la gradi, dar fara prea multa convingere..E si maine o noua zi, sa vedem cum o sa fie. Dar pt azi...sunt multumita!
Si multumesc si voua pt felicitari, incurajari, etc
Nico, gradi are mai multe tarife, in functie de program. Programul scurt (pana la 12.30, fara pranz, doar mic dejun si gustare) costa 950 ron pe luna, plus inca 100 ron pe luna daca bebe are inca pampers (cazul nostru, din pacate); 1050 ron pe luna cu tot cu pranz (pana la ora 14) si 1250 ron program prelungit (pana la 18, care mai include si gustarea de dupa-masa). Plus o taxa de inscriere anuala de 500 ron, care nu mi-e clar pt ce e, dar na, vrei-bine, nu-asta e, mergi in alta parte!

Crissy, unde mergi la aqua gym, in Floreasca? Ce m-ar mai tenta si pe mine, tu ai primit ok-ul de la ginecolog?

Eu una sunt terminata cu constipatia de cand cu fierul asta, oricum il iau o zi da una nu, dar si asa aseara credeam ca mai am un pic si nasc, nu mai zic de dureri, chiar si cu supozitor cu glicerina a fost dificil. Si ma plang si de dureri de spate, practic nu pot sta mai mult de o ora in picioare fara sa cedez, deja nu mai pot merge cu Matei in parc fara ajutor, am fost ieri in Herastrau si bine ca a venit si tati cu noi, ca eu vanam fiecare banca, ce sa te tii dupa Matei, nici gand Dar na, asta e, stiu ca sunt printre voi fete cu pb mult mai mari ca ale mele si toate o sa trecem peste ele si ne vom tine in brate floricelele de liliac. Apropos, eu am in curte un liliac alb, sunt curioasa cand infloreste anul asta, o fi deodata cu nasterea mea?

Ah, ma tineam de ceva timp sa intreb, Sabina, te rog daca poti sa-mi trimiti si mie adresa site-ului vostru, sa aruncam si noi un ochi la ce variante aveti de concediu, noi suntem tare plimbareti de fel si deja ma gandesc ce-o sa facem si pe unde mergem vara asta. Avem niste variante deja dar nu strica sa fim informati. Voi aveti doar site sau si birou "cu publicu'"?

Trimit mesajul si mai revin...

A

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 32+ Tudor

Mergi la inceput