"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
aleesicoo spune:
buna feteleee
se pare ca vine primavaraaaa
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco

Crissy, te invidiez ca tare mult imi doresc si eu sa ma balacesc
fetelor din cate imi amintesc eu nu s a vb despre batista sugarului, ce parere aveti ? ce metoda este mai buna pt scoatea "intrusilor"din nasucul piticilor?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
murica spune:
Cezariana mea a venit de la sine, adica am bazinul mic, sunt mica de inaltime si vorba doctoritei „nu vreau sa ajungeti sa va culegeti vezica din chiloti”
pentru ca bebe mi-ar crea rupturi mari pe acolo. Acum o luna doctorita nici nu voia sa auda de cezariana pt ca fetita era mai mica cu o saptamana, dar s-a pus pe papat si a recuperat si in inaltime, si in greutate. Draga mamii, draga! 
Multumim de felicitari.
Murica 33+ si
Evelyne-Maria
aleesicoo spune:
murica si eu am bazinul mic si 1.60 inaltime
oare imi pierd si eu vezica prin chiloti?![]()
poti sa ne mai spui o data cat cantareste printesa?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Ramona80 spune:
Murica simpatica dr ta. Bine ca e ceea ce iti doreai.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+25
Ioana5255 spune:
Salutare fetelor mai pe la pranz asa,
eu sunt tare cu k in sus (scuzati expresia). Asa e la noi lunea, mai balamuc,d ar colac peste pupaza femeia nu a bineviot sa vina la munca si toata casa mea e vraiste, dupa amsa tre sa ma apuc de curatenie, iar ptr mine asta e un cosmar, avand in vedere ditai burtoiul si contractiile care in ultima vreme nu imi mai dau pace deloc nici macar la minunata injectie, dar pe gynpiral tot nu ma trec, mi-e f teama de efectele adverse, mai bine stau asa.
Sorana felicitari ptr Matei, ca ati avut un start bun. Eu tot sunt f hotarata sa nu o dau pe picea la gradi, consider ca ii e mai bine acasa cu noi si la activitati. O sa o las un an inainte de scoala. Mai ales acum ca vin bebelinele nu vreau sa vina cu diverse de la gradi, sa le imbolnaveasca si pe ele.
Murica waw ce fetita grasunica ai. Super. Ale mele sunt asa de mititele. Sper sa atinga fiecare cate 2.500 la nastere.
Mary felicitari ptr eco. Cat despre biserica nu te mai necaji. Te inteleg perfect,asa patesc si eu aici la noi, o baba o data mai avea un pic sa se suite pe burta mea si desi eram in biserica nu m-am abtinut si i-am zis vreo 2. Frumos la Hadambu, am fost si eu de 2 ori acolo, odata cand inca mai miruia Icoana facatoare de Minuni a Maicii Domnului.
Sorana si eu am liliac in curte. Abia astept sa infloreasca. SI visinii la fel. Cred ca anul asta vor inflori mai tarziu. Am auzit si eu ca de joi seinstaleaza primavara. Sper sa ne tina, ca eu una nu mai suport zapada.
Va doresc o saptamana usoara, fara evenimente.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Legat de bibe, eu la Ale pana la un an am folosit Avent, apoi am luat din cele No Name diverse marci cu desene animate.
Acum mi-am comandat din toate marcile: Avent, Nuk si Chicco. Eu stiu sigur ca nu voi avea lapte, as aca tre sa am musai bibe in casa.
Ale intrebai de batista bebelusului. Eu una sunt cam sceptica avand in vedere ca se monteaza la aspirator. Stiu mamici care au folosit-o cu succes, eu insa m-am ferit de ea.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui murica Salut burtici Sunt super fericita. Dupa cum v-am scris, vineri am fost la echo MF III. Bebitza a crescut 1200 de grame intr-o luna, are 2300 g acum, e cu 8 zile mai mare si doctoritza a spus ca e prea mare pentru mine, ca eu sunt micutza (159 cm) si in bazin la fel si... avem deja programare la cezariana pe 22 aprilie. (ca tot muream eu de frica unei nasteri naturale). Bebitza imi mananca toate rezervele, deja trebuie sa dublez fierul pe care il iau, dar ma bucur ca o sa fie marisoara in greutate (si eu am avut 4 kg la nastere). Deja nu mai are loc in burtica, sta ca un covrigel, s-a intors ea cu capul in jos, dar intr-o parte, spre apendicita, ca perfect vertical nu are loc. Ne descurcam noi inca 5 saptamani.Sper sa aveti si voi vesti la fel de bune si sa nu intampinati niciun obstacol suparator in perioada care vine. Nana, daca tot suntem colege de suferinta cu stomacul, despre ce tratament inainte de sarcina e vorba ca sa pregatesti stomacul? Intreb ca sa stiu pt bebe 2, cand o fi, ca eu tot cu tratament merg in continuare pana la nastere. Multumesc anticipat de raspuns si mai vorbim. Pupici de a noi Murica 33+ si Evelyne-Maria |
Murica, woowww!!! Felicitari pentru bebita mare..deci si tu mai ai putin pana iti veti tine puiul in brate...

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei StefanBAZAR DC

murica spune:
Alesicoo,
bebitza mea avea la 28 de saptamani 1076 g, iar acum, la 32 si 4 zile are 2288 g. Si din masuratori a reiesit ca a crescut peste tot: cap, abdomen, inaltime. Multumim lui Dumnezeu.
Murica 33+ si
Evelyne-Maria
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana buna burtici, sunt intr-o dilema...eu voi fi pana nasc in concediu medical....dupa mai beneficiez de cele 126 de zile sau doar de 42 cat e minim in postnatal....dupa cate am inteles nu cred ca pot intra in prenatal atata timp cat sunt in spital ![]() offf legile astea... 29+ cu ![]() |
Tatyana, iti poti lua linistita cele `126 de zile si dupa ce nasti...nu scrie nicaieri ca trebuie luate si inainte si dupa ce nasti... Ce trece timpul..vad ca deja esti in sapt 30...Tinem pumnii sa stea bebelina cat mai mult la mami in burtica..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei StefanBAZAR DC

Crissy_C spune:
Ramona, Mira, multumesc, ce mai sarbatorim si noi ba cand intram in ultimul trimestru, ba cand schimbam prefixul, si tot asa, intr-o sarbatoare, pana la momentul cel mare!
Sorana, da, merg la Floreasca, se cheama World Champions Club au si site cu tarife cu tot. Ieri am fost doar trei fete, oricum ora se face cu maxim 4, pt ca e un bazin mititel si risti sa te lovesti cand intinzi picioarele pe acolo
A fost un mod tare placut de a-mi incepe ziua (am fost de la 10 dimineata) si daca nu ai probleme pt care efortul sa fie contraindicat, atunci e forma ideala de sport pt gravidute.
Cristina, fericita
27+ cu
Patricia