"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Nico, eu numai biberoane de sticla folosesc. Am de la babynova si de la nuk. Sunt foarte multumita de ele. Se pot folosi atat pt nou nascuti cat si pt copii mai mari, schimband tetina. De exemplu la babynova pt nou nascut exista marimea S iar pt copii mai mari marimea M. Iar cand se trece le cereale se foloseste L. La noi nu au avut efect biberoanele anticolici. Depinde de fiecare copil.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna burtici
De azi suntem si noi in concediu. Sper sa ne bucuram cat mai mult de el.
Pe mine ma tot bate gandul de ceva timp sa ii decorez camera Mirunei. Sa fac niste desene pe un perete. Si ma gandeam la cineva profi dar care sa nu ia mult. Stiti pe cineva? Sau voi v-ati gandit la asta?
33+

Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Noi am fost la Ikea weekendul asta. I-am cumparat lui Victor patut junior de care a fost foarte incantat. S-a acomodat imediat cu el mai ales ca ii facusem eu lenjerie cu Alba-ca-zapada si cei 7 pitici (povestea lui preferata). Iar pt bebe am luat salteluta din nuca de cocos iar patutul speram sa-l folosim pe cel de la Victor.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata, dragi burtici!

Ufff, azi sunt plina de emotii, e prima zi de gradi a lui Matei si nu am dormit aproape deloc azi-noapte, de emotii..Ma tot gandeam daca fac bine, dar in fine, la 8.30 am fost acolo, el bucuros si nerabdator, eu emotionata de nici nu mai stiam cum ma cheama. L-a luat educatoarea sa-l schimbe si repejor la joaca si eu m-am volatilizat, pana sa-si dea seama; ii explicasem inainte ca oamenii mari nu au voie si o sa-l astept afara, dar deh, am preferat sa ma furisez afara sa nu-l apuce vreo jale. Oricum, azi il iau la 11, maine la fel si de miercuri l-as lasa pana la 12.30, sa vedem si cum se comporta..
Am citit si eu tot, sa vedem ce-mi mai amintesc...
Despre detergent bebe, eu am folosit si folosesc inca Dermalin (de la Sensi Blu) si a fost ok, si balsam Sensitive (Lenor, Cocolino, etc). Nu stiam ca balsamul nu e recomandat, deci ar fi mai bine sa nu mai folosesc, oare?
Mira, sa ai un concediu minunat si sa profiti de relaxare inainte sa vina bebelina.
Artu, mai acum eu ce fac, ca ma gandesc numai la crema de zahar arsAzi vine mama in vizita si ghici ce program are?
Mary, bine ca ai mai scris si ca sunteti bine, ne bucuram sa aflam vesti bune..
Ramona, tu de unde ai luat lenjerie cu Alba ca zapada? Ca e si povestea preferata a lui Matei, si noi am montat in weekend patutul de junior dar o sa-l instalam de-abia joi si ma gandeam ca e o idee buna cu lenjeria, sa facem patutul mai atractiv..
Ma uitam si eu pe prima pagina, parca te ia un pic cu fiori cand vezi primele programari la nastere, si ma intreb: eu oare cand oi fi la rand?
Mult succes fetelor la eco cine are saptamana asta, si bucurati-va de primavara care se pare ca a sosit si pe la noi!
Va pup si mai revin pe seara!


Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana, probabil deja te-ai pornit spre Gradi, dupa Matei. Sa ne spui cum a fost, ca doar citindu-ti post-ul, m-au luat si pe mine emotiile...

Mira !!! Pai ce faci? Nu semnezi condica, asa ca de prima zi de prenatal?

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

'Neata, mamici!
Sa aveti o saptamana usoara si cat mai insorita!

Ana, bine ai revenit! Poate ne scrii mai des acum, ca esti "mai casnica", dupa cum spuneai...

Ioana, ar trebui sa-ti decernam o medalie de "mamica multifunctionala"... Este ceva ce nu stii sa faci?!

Mary, nu te mai necaji... asa sunt oamenii, si eu mereu ma sochez cand vad la tv cum se calca in picioare "in spiritul Domnului"... asta e credinta lor de lemn, de fatada, pentru ca in interior au pierdut orice urma de bunatate si spitit de omenie fata de aproapele lor. Lasa-i in pacatul lor, vorba aia. Felicitari pentru eco, o sa vezi ca ajungi la termen fara alte evenimente!

Nicoleta, eu am luat doua sticlute de sticla de la Nuk, la care am pus biberoane marime pentru nou-nascuti... sticlutele sunt universale, marimea o stabilesti in functie de gaura biberonului... plus ca am gasit biberoane speciale de lapte sau ceai/apa, deci difera si in functie de utilizare...

Nana, am tot citit si eu despre sticlutele de plastic cu/fara BPA... pana la urma cred ca producatorii "de firma" nu-si permit sa vanda sticlute cu probleme, nu si-ar asuma riscul unui scandal care sa le darame business-ul... iar in industria produselor pentru copii totul e controlat strict si abia asteapta concurenta sa gafezi cu ceva, sa te elimine... Periculoase mis e par biberoanele alea no-name din magazine, cu 2-3 lei bucata, pe care numaic and pui mana ramai pe degete cu vopseaua de la gradatiile de pe sticla...

Sorana, sa ne povestesti cum a decurs prima zi de gradi... Daca Matei a fost happy sa ajunga acolo, chiar n-ai de ce sa-ti faci alte mustrari de constiinta... va fi si pentru tine mai usor dupa ce nasti, iar el sigur nu se va plictisi cu atatia copii si activitati specifice varstei, odata ce se va integra intre ei... nu-i faci niciun rau, dimpotriva!

Cata, bine-ai venit in clubul casnicelor!





Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Sorana, am intrat intr-un magazin cu materiale si am gasit acolo. Eu le-am taiat apoi la dimensiuni si le-am dat unei vecine sa le coasa. Nu stiu ce-a fost cu mine sarcina asta, dar tare harnica am fost. Am incercat tot felul de retete de prajituri care mi-au iesit, desi jurasem sa nu mai incerc pentru ca nimic nu-mi iesea. Acum m-am apucat sa fac lenjerii desi niciodata n-am intrat intr-un magazin de materiale, poate doar din greseala , pentru ca niciodata n-am avut rabdare. Era mai comod sa le cumpar de-a gata. Sunt intr-o continua cautare dupa informatii si am o energie extraordinara.
Legat de detrgent pentru bebei, eu am folosit pentru Victor Dalin fara nici un fel de balsam, pentru ca stiu ca nu le plac mirosurile tari. Apoi de la 1 an am trecut la detergentul nostru obisnuit, persil sensitive si cate putin am introdus si balsam.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Mary imi pare rau ca a trebuit sa induri asa ceva intr-un locas al Domnului. Pacat ca s-a pierdut adevarata semnificatie a slujbelor, cu tot ce implica ele.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Sorana sa ne spui si noua cum a fost la gradi. Din toamna va merge si Victor. Ce fel de gradi este? De stat sau particulara?

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Neata felelor,
O zi buna va dorim.. am venit sa va salutam.
Biberoanele din sticla sunt ideale. Si mie mi-a spus pediatra ca laptele, indiferent ca e matern sau praf isi pastreaza proprietatile cel mai bine in recipiente de sticla. Noi insa nu putem folosi de sticla ca mandruta mea nu a baut cu biberonul pana la un an si 4 luni cand am intarcat-o, iar acum, dupa ce termina de baut ceaiul sau apa din bibi il arunca pe jos.. si pe gresie mi le-ar sparge.
As lua acum pt bebe 2, ca pe asta vreau sa il invat sa bea macar apa din biberon. Sunt si in varianta cu gura larga ca cele de la avent?


Ana - mamica Teei (03.06.2008) si 29+ cu bebe 2
Blog-ul Teei : http://familie.dasolutii.ro
Copilul nr. 3 - site-ul meu http://www.dasolutii.ro

Mergi la inceput