Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

zozelinote pup si te imbratisez!!!eu stiu cum e,asa sunt si eu de 2 luni incoace,si la david mie mi-a fost binisor eu nu ma asteptam la asa ceva,dar mai e oleak si scapam mai alaptezi blondinu'?

de David si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor fiti fericite, mai aveti un pic pana la maretul eveniment!!! Noi ne mai smulgem ceva par din cap pana la eco, ne mai mor cativa neuroni perpelindu-ne! Nu va faceti probleme, va fi de la foarte bine in sus. Poate aflati si ce culoare de carucior aveti! ieeee!
Iony daca va puneti pe treaba dupa Paste, e perfect! Sigur ai mai mult de 2 liniute cand se termina odiseea noastra. Abia astept vestile bune!
Sa vorbeasca cineva cu medicii fetelor sa le primeasca mai repede!
despre soacre...la mine e mai complicat. Nu m-a sunat niciodata de cand am ramas gravida sa ma intrebe ce fac. Il mai intreaba pe sotul asa din cand in cand, dar singurul lucru care o intereseaza e sa fie baiat, numai de sex intreaba. Sper sa fie fata, nah!!!

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Ca tot suntem la capitolul soacre... Eu am o relatie atat de speciala cu soacra mea ca nici macar nu stie ca noi il asteptam pe bb2. Nu i-am spus si nici nu intentionam sa-i spunem pana o sa nasc probabil. Chiar si dupa aia... nu cred ca ar avea vreun sens...

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Ca tot suntem la capitolul soacre... Eu am o relatie atat de speciala cu soacra mea ca nici macar nu stie ca noi il asteptam pe bb2. Nu i-am spus si nici nu intentionam sa-i spunem pana o sa nasc probabil. Chiar si dupa aia... nu cred ca ar avea vreun sens...

prea tare a fost asta..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Soacra soacra poama acra
Soacra mea ii poama dulce, m-a ajutat si ma ajuta in continuare enorm de mult fara sa se bage in familia noastra, ii dau nota 10 cu steluta!
Urez si eu felicitari noilor gravidute si cele ce urmeaza sa mearga la eco le tin pumnii stransi

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Soacra soacra poama acra
Soacra mea ii poama dulce, m-a ajutat si ma ajuta in continuare enorm de mult fara sa se bage in familia noastra, ii dau nota 10 cu steluta!
Urez si eu felicitari noilor gravidute si cele ce urmeaza sa mearga la eco le tin pumnii stransi

Poze Diana
Povestea nasterii

Toate soacrele din Cluj sunt asa dragute? Vreau si eu una din asta. Se mai gasesc pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna pe ziua de azi! Multumim tuturor pentru urarile de bun venit

Tocmai vin de la ecografie si luat de singe. Totul este perfect, adica masuratorile se inscriu in limitele normale, 2 minute, 2 picioruse si o personalitate puternica deja.
La inceput bebe era cu fata spre noi. Apoi s-a intors cu spatele dupa care s-a intors din nou. Siiii... la prima vedere e ba-ie-tel!! Presimtirile mele sunt pe cale sa se adevereasca, deci.
Se zbenguia de parca avea arcuri in picoruse, iar la un moment dat a luat cordonul ombilical in minuta si tragea de el. Aaaah, ce dragut!
Si suntem cu 2 zile mai maricei decit ceea ce rezulta dupa UM. Oricum stiam de la eco de 7 saptamini ca ovarul meu drept a fost foarte harnic inca de la inceputul anului.

In 10-14 zile avem si rezultatele bitestului. Deocamdata sunt emotionata si fericita sa vad cit de mare si frumos mi-a crescut flacaul, asa ca las grijile pentru rezultat pe mai incolo.

Asteptam si celelalte fete cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fistiq felicitari pentru baietelul zglobiu.
Tine-ne tot asa cu vesti bune pana la 40 s si dupa.

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Multumesc Klarisse!
Ma alatur si eu celor care tin pumnii urmatoarelor mamicute care merg la eco diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fistiq felicitari pentru rezultatele bune si pentru flacau!!!
Ariciule mai este o soacra buna chiar langa blocul meu, vrei sa pun o vorba buna?

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput