Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ca tot suntem la capitolul soacre pot sa va spun ca am cea mai buna soacra din lume.Avem o relatie speciala -ma inteleg cu ea mai bine decat cu mama mea de care m-am cam indepartat(din vina ei) ceea ce n-as fi crezut vreodata ca o sa ma indepartez asa de mama mea
Chichiutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Bravooooooo Fistiq, felicitari pentru baietel jucaus si dragalas. Multa sanatate, ce minunat este cand primim vesti bune..

Asteptam si de la Ariciu si Kiti, tot asa vesti

Ioana, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Fistiq, felicitari! Sa nu spui tu ca mergi la eco azi... Nici fetele nu stiau decat de mine si de kiti. Sa-ti fie rusine! Noi de ce suntem aici?

Kitzy, suna tentant, dar cred ca e cam tarziu pt asta acum.... Oricat ar fi de buna, nu i-ar pica bine o nora cu un copil mare si altul pe drum. Plus ca vine si cu una bucata sotz la pachet ca i-ar prinde bine si lui o alta mama...

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Aaaa, fetelor, acum sunt usor impresionabila, ma emotionati!
Multumesc,multumesc si va doresc si voua aceleasi vesti grozave de fiecare data!
Eu ma pregatesc sa merg la o aniversare, asa ca va las sa le sustineti in continuare pe celelalte 2 care merg la ”intilnire” sunt sigura ca o sa fie bine!

11 +

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Si socrii mei sunt ok, un pic cam reci fata de cum am fost eu crescuta insa nici nu se baga in familia noastra, ne ajuta mereu daca e cazul, chiar nu am de ce sa ma plang. Sunt norocoasa la capitolul asta.

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ariciu, eu am spus cite ceva dar cum mesajele imi apar mai tirziu... Oricum v-am luat din scurt si pe nepregatite, noua fiind pe aici. Iar de scris scriu seara de acasa mai des, pentru ca de la serviciu pot intra pe forum, dar nu vreau deocamdata... nu am dat vestea in mod oficial si nu vreau inca sa se afle
Eh, oricum nu mai am mult si scap de moderare, so...

11 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ariciu, eu am spus cite ceva dar cum mesajele imi apar mai tirziu... Oricum v-am luat din scurt si pe nepregatite, noua fiind pe aici. Iar de scris scriu seara de acasa mai des, pentru ca de la serviciu pot intra pe forum, dar nu vreau deocamdata... nu am dat vestea in mod oficial si nu vreau inca sa se afle
Eh, oricum nu mai am mult si scap de moderare, so...

11 +

cred ca ai scapat deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Iar mi s-au umflat picioarele..mi-am tras un scaun si m-am cocotat..se uita cum ciudat colegii mei dar asta e..n-am ce-i face..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAP 23

Mergi la inceput

Kiti cred ca e pe drum. Uf deja ma apuca durerile de burta.

Cred ca trebuie un capitol nou. Stie cineva cum se face?

Mergi la inceput