Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
ariciu80 spune:
Kiti, eu ar fi trebuit sa intru in luna a noua acum. Stiu prin ce treci. Suntem cam in aceeasi oala. Dar lasa, o sa vezi ca o sa fie bine de data asta si diseara o sa venim cu vesti bune sa se bucure si fetele
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
IONY_82 spune:
Klarisse si eu pe lista ptr somatia doctorului lui Ariciu
Cu cea mai mare placere Ariciu daca veniti mergem la o cafea
kiti2205 spune:
Trebuie sa fie bine. Sunt sigura. Cum ma intorc, intru sa va spun.

Kiti,
10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IONY_82 Klarisse si eu pe lista ptr somatia doctorului lui Ariciu Cu cea mai mare placere Ariciu daca veniti mergem la o cafea |
Cu avionul aproape am rezolvat-o. Acum cautam sa vedem ce cazare gasim in perioada respectiva. In functie de asta... cam in 2 sapt o sa stim exact ce facem cu concediul din iunie
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
Dupa cum prea bine puteti observa incerc sa ma gandesc la "multe cele toate altele"
doar ca sa nu ma mai uit la ceas.
Nasol e ca am si niste timpi morti acum la munca, deci timp berechet sa-mi fac griji.
Ariciu
in 11+ si mamica de
de 3 ani
Bells spune:
Kiti, Ariciu, va imbratisez virtual, totul o sa fie bine. Nu degeaba se spune din batrani :"TOT RAUL SPRE BINE" Asa ca in cateva ore o sa urcati in al noulea cer cand sambureii vostrii o sa va faca din manuta.
Va
si inca am pumnii stransi.
Ioana,
14+
crina-s spune:
Iony tot dulcica ai ramas!

Kiti curaj, totul e bine fii convinsa.
Hai dl doctor al lui ariciu 

.
Astazi a venit soacra-mea pe la mine......Doamne ce o fii cu ea?....Binenteles neanuntata.Bine a venit ca la o prietena in vizita, adica nu s-a ridicat de pe scaunul de langa patul meu.Ma rog....Sa scriu undeva de vizita asta ca cine stie cand o mai veni.

12+
crina 
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Iony tot dulcica ai ramas! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiti curaj, totul e bine fii convinsa. Hai dl doctor al lui ariciu ![]() ![]() ![]() .Astazi a venit soacra-mea pe la mine......Doamne ce o fii cu ea?....Binenteles neanuntata.Bine a venit ca la o prietena in vizita, adica nu s-a ridicat de pe scaunul de langa patul meu.Ma rog....Sa scriu undeva de vizita asta ca cine stie cand o mai veni. ![]() ![]() ![]() 12+ crina ![]() |
Crina

foarte tare faza cu soacra ta
Ioana,
14+
nushulica spune:
eu scot niste agitate din alea pt kitti si ariciu sa fie totul bine la eco si sa vina cu vesti bune...deci:

HAI KITTI!

HAI ARICIU!

de
David si
11+