Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Iony, ce surpriza! Abia asteptam sa mai vii pe la noi! :)
Cum stai cu investigatiile?

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

toate fetele pentru gandurile bune.

Iony, mi-a fost dor de tine

Eu am intrat acum sa vad ce mai faceti si sa va spun ca deja m-a luat panica. Credeam ca o sa fiu mai calma. Ieri chiar eram ok. Acum insa m-au luat toate tremuraturile si ma trec toate apele. Stau cu ochii pe ceas si numar minutele.

Kiti, tu ce faci? Rezisti?

Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ariciu fii bucuroasa ca in cateva ore (putine dealtfel) ai sa iti vezi ingerasul scump. Sa vezi cat de bucuroasa ai sa fii diseara..Te asteptam sa ne inveselesti si pe noi.
Pupici

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Cum ajung acasa, cum intru sa va dau vestile. M-am cam bosumflat ieri cand am sunat pt confirmare si mi-a spus "sunteti programata la ora 20.00, dar e posibil sa se prelungeasca in functie de cat intarzie dl. doctor". Cu alte cuvinte... "s-ar putea s-o arzi aiurea pe aici ceva mai mult decat ti-ai planificat". Dar asta e. Nu e placere fara durere.

Mergi la inceput

Il somam public pe doctorul lui Ariciu sa se prezinte la datorie la timp sa nu faca fata sa astepte ca are o intreaga odisee pe cap..

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetele eu am fost astazi si am facut analizele si rezultatele le voi avea in preajma Pastelui.
Abia astept rezultatele sa vedem unde e problema si dupa aceea ne punem pe treaba
Multumesc mult ca va ganditi la mine sunteti niste dulcici
Va pup mult mult si sa dea Domnul sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi.
Va voi fi alaturi si sper ca pana la sfarsitul acestei odisee sa vin si eu cu 2 liniute
Pupic pupici pupici ptr toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Il somam public pe doctorul lui Ariciu sa se prezinte la datorie la timp sa nu faca fata sa astepte ca are o intreaga odisee pe cap..

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Fetele eu am fost astazi si am facut analizele si rezultatele le voi avea in preajma Pastelui.
Abia astept rezultatele sa vedem unde e problema si dupa aceea ne punem pe treaba
Multumesc mult ca va ganditi la mine sunteti niste dulcici
Va pup mult mult si sa dea Domnul sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi.
Va voi fi alaturi si sper ca pana la sfarsitul acestei odisee sa vin si eu cu 2 liniute
Pupic pupici pupici ptr toate

Iony. Eu si sotul meu ne gandeam prin iunie sa dam o fuga prin Roma daca ne ies pasentele. Poate ne vedem la o cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

toate fetele pentru gandurile bune.

Iony, mi-a fost dor de tine

Eu am intrat acum sa vad ce mai faceti si sa va spun ca deja m-a luat panica. Credeam ca o sa fiu mai calma. Ieri chiar eram ok. Acum insa m-au luat toate tremuraturile si ma trec toate apele. Stau cu ochii pe ceas si numar minutele.

Kiti, tu ce faci? Rezisti?

Eu am inceput sa am tendinte schizoide . Cand sunt calma si ma gandesc ca e totul foarte bine, doar bobocesc constant, sanii sunt ca niste pepeni si ma dor, toane si pofte la greu...
Apoi trec in extrema cealalta si ma apuca depresia.

Plus ca zilele astea s-ar fi nascut bebele care s-a oprit din evolutie .

Dar o sa fie bine, sunt sigura.

Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Kiti , pentru curaj si inveseleste-te ca bebelica din burtica simte daca esti tristuta.

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput