Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
arwen92 spune:
am reusit sa incarc cateva poze
www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank">aici poze minunatia mea pufoasa
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 am reusit sa incarc cateva poze www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank">aici poze minunatia mea pufoasa arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
e superb.....un dulce
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
multumesc fetelor de raspunsuri
i-am dezinfectat cu alcool, am pus baneocin si apoi un plasturel special, e ca ala pt cezariene numai cae in miniatura!
sper sa se vindece mai repede cama strange in spate cand vad sange pe hainutze in dreptul buricului.
_
AMR 8..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui arwen92 am reusit sa incarc cateva poze www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank">aici poze minunatia mea pufoasa arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
nu ti se pare ca seamana cu iuria mea???
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
micki_mica spune:
nik0le
cris_mario,mamidepuiuti
Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
(...si povestea nasterii piticului)
miremia spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu o intrebare. Scoica auto poate fi tinuta pe scaunul din fata? Din ce am gasit eu, in codul rutier scrie ca nu au voie in fata copiii pana in 12 ani, dar exista o exceptie pt astia mici mici tinuti in scoica?
Nu de alta dar m-as stresa f tare sa nu vad ce face.
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Salut fetele. Eu am umblat toata ziua, v-am citit, urez La multi ani sarbatoritilor zilei si bun revenit lui Arwen si intru mai tarziu cu detalii.
Si pe mine m-a sunat mama sa nu-l pun in marsupiu (eu am d-ala cu tati frumosi) si cand am intrat sa vad priviti si voi: http://stirileprotv.ro/csid/ingrijirea-copilului/atentie-parinti-mai-multi-copii-au-murit-din-cauza-unui-port-bebe.html
Astia traduc orice prin marsupiu.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Beatrice1982 spune:
MIRE MIA SI EU AZI M-AM INTREBAT oare nu se paote pune scoica pe scaunul din fata
daca merg numai cu el cu masina................cam nasol sa il las in spate in scoica.................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Salut fetele. Eu am umblat toata ziua, v-am citit, urez La multi ani sarbatoritilor zilei si bun revenit lui Arwen si intru mai tarziu cu detalii. Si pe mine m-a sunat mama sa nu-l pun in marsupiu (eu am d-ala cu tati frumosi) si cand am intrat sa vad priviti si voi: http://stirileprotv.ro/csid/ingrijirea-copilului/atentie-parinti-mai-multi-copii-au-murit-din-cauza-unui-port-bebe.html Astia traduc orice prin marsupiu. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
e vb de sling aici, din ala de care am eu
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare. Scoica auto poate fi tinuta pe scaunul din fata? Din ce am gasit eu, in codul rutier scrie ca nu au voie in fata copiii pana in 12 ani, dar exista o exceptie pt astia mici mici tinuti in scoica? Nu de alta dar m-as stresa f tare sa nu vad ce face. Mirela fericita de Mara Ioana |
o prietena de-a mea il tinea pe sc din fata, insa nu stiu cat e de safe..
_