Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Sanatate!

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Off, m-ai lasat fara cuvinte .Cum e cu tensiunea asta?O va anestezia total? O pup dulce pe Ionela sa fie tare .

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Flowers ,tensiunea crescuta (adica glaucomul)la ochi este foarte periculoasa ,daca nu e tinuta sub control va afecta nervul optic si cu timpul se va ajunge la orbire.Am vazut multi copii acolo la spital cu glaucom ,tratati de mici si chiar parintii erau foarte multumiti de rezultate.Speram ca si la noi sa fie bine.In legatura cu operatia vreau sa-ti spun ca o va anestezia total ,operatia va dura in jur de 15-20 min unde i se va pune ceva in ochisori(o solutie ,ceva nu prea stiu nici eu prea bine), ptr a-i face tensiunea ochiului sa scada.
Am foarte mari emoti ,dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece si peste asta.

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM

Mergi la inceput

Buna fetelor,
chiar acum ma pregatesc sa plecam cu Ionela la Bucuresti ,sa ne internam ptr operatie.Am mari emotii.Maine am s-o rog pe sora mea sa intre pe id-ul meu sa va spuna cum a decurs operatia
Va pup pe toate si va doresc o zi buna

BAZAR GENERAL PE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mihaela,va tinem pumnii stransi si ne vom ruga pt Ionela,sa fie totul bine si sa reuseasca operatia.Toate gandurile bune se indreapta catre voi.Va imbratisam cu drag.
Doamne ajuta!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doamne ajuta, tinem pumnii!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Doamne ajuta!

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ceva vesti???

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ieri a scris carminabulina la Bazar ca e bine Ionela.
Doamne ajuta!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Vreau sa va multumesc din suflet tuturor care ati fost alaturti de noi si v-ati rugat ptr Ionela.
Acum am ajuns si noi acasa ,la ora 8 de dimineata ne-a externat si vreau sa va spun ca Ionela se simte bine,a trecut f. bine de ac operatie si ne-a spus doctorita dimineata cand a vn ptr control ca e foarte reusita operatia si speram ca asta sa fie ultima si pe 2 iunie mergem la control.

BAZAR GENERAL PE DC

Mergi la inceput